Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

JFS Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,4
Rated 4.4 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan JFS Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

JFS Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki JFS Clinic -arvostelut

4,4
Rated 4.4 out of 5
4.4 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent81%
Very good4%
Average0%
Poor4%
Terrible11%

JFS-klinikka, ei parempaa

Rated 5 out of 5
09/06/2023

Matkustin Izmiriin kasvojen kohotukseen ja blemurplastiaan. Olin äärimmäisen hermostunut jo ennen matkaa, joten olin kiitollinen kaikista ensiluokkaisista operaationeuvoista &ota yhteyttä JFS-klinikalle, jotta voisin tuntea oloni mukavaksi & luottavainen tulevaan kokemukseen.

Lue alkuperäinen

JOAN CLIFF

JFS ei pettynyt

Rated 5 out of 5
08/29/2023

Otin yhteyttä JFS Cliniciin saksalaisen ystäväsuosituksen kautta. He olivat erittäin avuliaita ja vastasivat mielellään kaikkiin matkaani koskeviin kysymyksiin. He järjestivät koko asian ja varmistivat, että olin sopeutunut hyvin. Pidin myös sairaalasta todella, se oli puhdas ja ammattimainen. Henkilökunta oli ystävällistä ja Ayse oli aina paikalla, kun tarvitsin. Kuljettaja otti minut lentokentältä ja aikatauluni kautta sain hissin kaikkialle, mitä tarvitsin. Suosittelen JFS:ää kaikkiin plastiikkakirurgian leikkauksiin. Toivon voivani vierailla İzmirissä pian uudelleen hammaslääketieteellisissä toimenpiteissä JFS:n avulla.

Lue alkuperäinen

Melike

Hieno kokemukseni JFS-klinikalta...

Rated 5 out of 5
08/29/2023

Ensinnäkin haluan kiittää koko tiimiä, konsulttini Bilgeä, rakkaani, ja herra Mustafaa ystävällisestä ja erittäin miellyttävästä tavasta. Minut tervehdittiin erittäin ystävällisesti lentokentälle ja tunsin heti oloni erittäin mukavaksi minut leikattiin erittäin siistissä ja kauniissa sairaalassa, mikä teki minut erittäin onnelliseksi. Olen kamppaillut painoni kanssa vuosia ja päätin tehdä vatsan pudotuksen. Leikkauksesta on 12 päivää eikä minulla ole kipua eikä epämukavuutta. Lääkärini on todella hieno ihminen, erittäin ystävällinen ja välittävä. Suosittelen sydämeni pohjasta JFS-klinikkaa kaikille, jotka haluavat tehdä kauneuden tai vastaavan leikkauksen. Olen 100% tyytyväinen. Katselen jo pienempiä kokoja vaatteista tulevaisuutta varten 😁 Kiitos kiitos JFS Clinicille 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Lue alkuperäinen

Consumer

Katastrofi ja pettymys

Rated 1 out of 5
08/22/2023

Katastrofi ja pettymys! Kun rahat ovat menneet, korkoa ei valitettavasti ole. sairaalassa yksin hotellissa yksin ei vastausta viesteihin. EN SUOSITTELE KENELLE!!!!!

Lue alkuperäinen

Ala

Kävin jo Izmirissä ja klimka jfs:ssä...

Rated 5 out of 5
08/18/2023

Kävin Izmirissä ja klimka jfsissä toista kertaa! Olen erittäin tyytyväinen! Kaikki sujui mutkattomasti Bilge kuten aina luotettava ja avulias kaikessa 🥰 Suosittelen erityisesti tohtori Onur Evren Yilmasta 🎉🔥 terveisiä JFS! Sylvia

Lue alkuperäinen

Jan Nowak

Rakastin reikäkokemustani…

Rated 5 out of 5
08/16/2023

Rakastin reikäkokemustani alusta loppuun, minulla oli Brest-laajennus, että olen erittäin tyytyväinen puhtaaseen sairaalaan, erittäin mukavaan henkilökuntaan ja Surgenini oli ihana, ja suosittelen ehdottomasti sellaisen lisäämistä ❤️

Lue alkuperäinen

Kay Reilly

Epäammattimaisuus parhaimmillaan

Rated 1 out of 5
08/03/2023

En todellakaan ymmärrä hyviä arvosteluja. Antaisi 0 tähteä, jos mahdollista, mutta no. Menin tälle klinikalle nenäleikkaukseen ja toivoin, että olisin tehnyt enemmän tutkimusta, koska olen niin tyytymätön. 1 vuoden kuluttua (koska Bilge ja lääkäri ajattelivat, että lopputulokseen oli varattava aika) ja voin hengittää vaikeammin kuin ennen leikkausta, nenä on hyvin vinossa ja myös "pidempi" tai suurempi kuin ennen. Halusin oikaista nenän väliseinäni, koska minulla oli hengitysvaikeuksia ja halusin myös pienen leikkauksen nenälleni, kun olen jo nukutuksessa. En todellakaan tiedä minkä tutkinnon niin sanotulla "ENT-lääkärillä" oli. Nenä leikattiin ja lopputulos:

Lue alkuperäinen

Vanessa Jurić

Olen erittäin tyytyväinen vatsaleikkaukseeni…

Rated 5 out of 5
07/06/2023

Olen erittäin tyytyväinen vatsanmeikkaamiseeni. Klinikka täytti kaikki sopimukset. Kiitos! Irlannissa asuva brasilialainen 🇮🇪 tyytyväinen kaikkeen tähän mennessä 10 päivää leikkauksessa.

Lue alkuperäinen

Giulliany Rodrigues

Jos jokin menee pieleen, maksat paljon itse

Rated 1 out of 5
07/03/2023

Emme voi antaa hyvää arviota klinikasta seuraavista syistä:

Lue alkuperäinen

Harley of marc

Rhinoplasty Izmirissä

Rated 5 out of 5
06/24/2023

Alussa olin skeptinen, mutta keskustelun jälkeen Aysan kanssa päätin mennä siihen. Hän ja tiimi olivat mahtavia, selitti kaiken, erittäin avuliaita. Tein nenäleikkauksen, joka ei ollut helppo ja hieman kipeä, mutta särkylääkkeillä ja JFS-tiimillä selviää. Odotan lisää lopputuloksia. Kiitos kaverit ja erityinen kiitos Aysalle.

Lue alkuperäinen

Marcin

En ole vaikuttunut palvelusta tässä…

Rated 2 out of 5
06/23/2023

En ole vaikuttunut kumppanini palvelusta tässä sairaalassa. Sairaanhoitajat erittäin hyvät, kaikki muu oli pilalla varsinkin post op ei annettu tietoja vaimoni terveydestä ja hyvinvoinnista joutui taistelemaan vastauksista ja kaikki syyttivät jotakuta toista tiedon välittämättä jättämisestä, ei kirurgia kysyä tai avustajaa. Suuri osa vakavista viestintäongelmista on jäänyt hämärään, eikä kääntäjä ole aina valmiina auttamaan. Kiirehdi paperityön läpi kaiken kaikkiaan huonoja kokemuksia abd ei suosittelisi kenellekään parempaa klinikkaa kuin tämä Turkissa.

Lue alkuperäinen

Pamela Atkinson

Olen erittäin onnellinen.

Rated 5 out of 5
06/22/2023

Olen erittäin onnellinen.

Lue alkuperäinen

Teresa

Arvostele JFS Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki İzmir.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %