Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Global Health Hair -arvostelu

Klinikan pisteet
3,8
Rated 3,8 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Global Health Hair -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Global Health Hair Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Global Health Hair -arvostelut

3,8
Rated 3,8 out of 5
3,8 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent64%
Very good9%
Average0%
Poor0%
Terrible27%

Loistavaa!

Rated 5,0 out of 5
12/18/2023

Loistavaa!! 100% suositeltu.Tällaista hoitoa ja paljon muutakin voi pelätä valitessaan toistaiseksi, mutta se on ollut yksi elämäni parhaista päätöksistä. Hoito ja tulos eivät voisi olla parempia. Suuri kiitos Global Hello! !

Lue alkuperäinen

Emilio Rivero Garcia

Erinomainen hoito ja tuki

Rated 5,0 out of 5
11/13/2023

He neuvoivat minua ja seurasivat minua koko ajan.

Lue alkuperäinen

Noel

Sergion sopimusrikkomus

Rated 1,0 out of 5
10/07/2023

Tein palvelun tohtori Ugur Altuntaksen kanssa erään hyvin läheisen tuttavan suosituksesta, jolle tehtiin äskettäin hiustensiirto kyseisen lääkärin kanssa, ja päätin matkustaa Turkkiin tästä syystä. Korostin herra Sergiolle, että jos menin, se oli niin, että kyseinen lääkäri voisi leikata minua, korostaen yhä uudelleen, että sopimuksessa oli mainitun lääkärin nimi ja Hilton-laadukas hotelli tai vastaava. Kun saavuimme hotelliin, olimme ensin pettyneitä siihen, että hotelli ei täyttänyt sopimusta, ja seuraavana päivänä 15 minuuttia ennen saapumista klinikalle interventiota varten muut kollegat kertoivat meille, että he olivat myös tulossa autolla. leikkaukseen, että edellä mainittu lääkäri ei enää työskennellyt klinikalla. Kun saavuimme klinikalle, puhuimme kääntäjän kanssa ilmaistaksemme tyytymättömyytemme ja pyytääksemme selityksiä. Ja sillä hetkellä tunsin itseni petetyksi ja huijatuksi. Siellä ollessani päätin ensin olla tekemättä leikkausta, koska tunsin oloni ylivoimaiseksi ja painostukseksi tilanteesta, jossa annoin itseni viedä kääntäjän vakuuttuneeksi siitä, että se näyttää hyvältä. Tähän päivään asti haluan kaiken menevän hyvin tietämättä mitä voisi tapahtua, jos minua suosittelija ei toimi. Johtopäätöksenä aiemmin kirjoitetun, en suosittele kokemuksiani kenellekään tämän Sergi Maymo-nimisen miehen takia sopimusrikkomuksesta, myös veloittaa ylimääräistä lennolla, jonka hän ottaa ulos hihansa alla. Tämän sanottuani päätelmäni on, että jos olisin tiennyt, että jos yllä mainittu lääkäri ei olisi leikannut minua, olisin tehnyt elinsiirron Espanjassa. Siksi Sergi ei kertonut minulle mitään pettääkseen minua, jotta hän voisi jatkaa toimeksiantojen keräämistä, jättäen minulle erittäin selkeästi tavoitteensa ja suuren "ammattimaisuutensa" ja myi paljon savua.

Lue alkuperäinen

Antonio

Se ei ole sitä mitä sovittiin, Sergin petos

Rated 1,0 out of 5
10/07/2023

Hyvää huomenta, kirjoitan tämän arvostelun varoittaakseni ihmisiä, jotka päättävät mennä tämän toimiston palvelukseen, kokemuksestani, allekirjoitin sopimuksen Sergin kanssa ja sovimme leikkauksesta Dr. Ugur Altuntas koska perheenjäsen suositteli häntä ja yllätykseni on, että 15 minuuttia ennen leikkausta läsnä olevat kollegani kertovat minulle, että tämä lääkäri ei ole työskennellyt heidän kanssaan moneen kuukauteen ja toinen henkilö on menossa leikkaukseen, josta olen ei viitteitä enkä tiedä onko hänellä kokemusta hyvin nuoresta iästä, sillä hermostuneisuus ja epäusko sai minut tuntemaan oloni huijatuksi, he vakuuttivat minut klinikalla, että tulen olemaan kunnossa ja olen toipumisvaiheessa ja paljon epävarmuutta ja puhumattakaan hotellista, jolla ei ollut mitään tekemistä sopimuksen kanssa, joten negatiivinen kokemus ja tuloksen odottaminen

Lue alkuperäinen

Fran Multimedia

Hoito ja ammattitaito 10

Rated 5,0 out of 5
10/07/2023

Hoito ja ammattitaito 10. Suositellaan ilman epäilystäkään!

Lue alkuperäinen

Alberto GC

Säälittävää, katastrofi

Rated 1,0 out of 5
08/26/2023

Säälittävää, katastrofia.

Lue alkuperäinen

Manuel Angel Guerrero

10 kaikessa

Rated 5,0 out of 5
05/11/2023

10 kaikessa

Lue alkuperäinen

Bilal Agzennai Bakhouch

Minun on sanottava omasta puolestani… että suosittelen tätä klinikkaa hiustensiirtoon sen hyvän työn ja toimenpiteen onnistumisen vuoksi. Suosittelen sitä kaikille, jotka harkitsevat hiustensiirtoa

Rated 5,0 out of 5
04/17/2023

Minun on sanottava omasta kokemuksestani että 4 vuotta sitten kävin tämän klinikan läpi Turkissa ja siirtoni tulokset olivat menestys. Olen tähän päivään asti erittäin onnellinen. Suosittelen sitä laadun ja ilmiömäisen hinnan vuoksi. Siellä on ihana espanjalainen tulkki Giorgia. Halaukset tämän upean klinikan tiimille

Lue alkuperäinen

Fernando Rodríguez

Valitsin Global Healthin hiustensiirtoon

Rated 5,0 out of 5
04/10/2023

Valitsin Global Healthin hiustensiirtoon, ja totuus on, että olin erittäin tyytyväinen tulokseen. He kohtelivat minua upeasti, tohtori Ugur oli erittäin ammattimainen ja tiimi oli erittäin tarkkaavainen ja ystävällinen. He selittivät koko prosessin selkeästi ja antoivat minulle kaikki ohjeet leikkauksen jälkeiseen hoitoon. Hinta vaikutti myös erittäin kohtuulliselta palvelun laatuun nähden. Suosittelen Global Healthia kaikille, jotka haluavat parantaa imagoaan ja itsetuntoaan.

Lue alkuperäinen

Anastasiia Yevseienko

Everything was great.

Rated 5,0 out of 5
04/08/2023

Edu Ferran

Prosessi ennen leikkausta oli…

Rated 4,0 out of 5
04/05/2023

Prosessi ennen leikkausta oli erittäin helppoa:

Lue alkuperäinen

sergi ortega carreño

Arvostele Global Health Hair Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Estambul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %