Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Come For Cure -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Come For Cure -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Come For Cure Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Come For Cure -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 22 reviews)
Excellent95%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible5%

Rehellinen arvostelu LUE !

Rated 1 out of 5
08/16/2023

Rehellinen arvostelu !!

Lue alkuperäinen

Adem

27. heinäkuuta - 5. elokuuta 2023 matka…

Rated 5 out of 5
08/03/2023

Teki matkan Come for Cure -tapahtumaan Istanbulissa 27. heinäkuuta – 5. elokuuta 2023.

Lue alkuperäinen

Arie Blom

Kokemukseni. En voi suositella näitä tarpeeksi

Rated 5 out of 5
07/22/2023

En voi suositella näitä tarpeeksi, palvelu ja huomio yksityiskohtiin on parasta ja niin tyytyväinen hampaisiini, Adem ei voinut tehdä tarpeeksi herkkää ja huippua. Kiitos kaikille mukana olleille 🙏⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lue alkuperäinen

Shane Oneill

Palvelu on huippuluokkaa ja monet…

Rated 5 out of 5
07/21/2023

Palvelu on huippuluokkaa ja monet Ademille, jotka tekivät ajastani täällä sujuvasti ja onnistuneesti. Suosittelen ehdottomasti heidän palveluitaan kaikille hoitoon tuleville

Lue alkuperäinen

Olayinkakluu Abuludem

Minulla on zirkoniumhammaskruunu

Rated 5 out of 5
07/17/2023

Minulla on zirkoniumhammaskruunu. He tekivät hienoa työtä. Hampaani näyttävät omilta hampailtani. He ovat erittäin ammattitaitoinen joukkue.

Lue alkuperäinen

Ramazan KIŞLAK

Sinun tulisi valita tämä paikka…

Rated 5 out of 5
07/14/2023

Sinun pitäisi valita tämä paikka Hollywood-hymysuunnittelulle. Hinnat ovat erittäin edullisia ja ne ovat mukavia. Hammaslääkäri rouva Yasemin oli kanssani koko prosessin ajan. 2 hampaalleni tehtiin myös juurihoito. Pelkäsin, että minulla olisi kipua jälkeenpäin, mutta minulla ei ole koskaan ollut kipua. Sain hoidon loppuun lyhyessä ajassa. Olen erittäin iloinen, että valitsin Come For Cure -klinikan.

Lue alkuperäinen

Toygun Yılmaz

Hammaslääkäreiden koulutus on erittäin hyvää

Rated 5 out of 5
07/13/2023

Hammaslääkäreiden koulutus on erittäin hyvää. Tulin tänne luottaen tähän. Katsoin myös kuvia, joita he jakoivat verkkosivuillaan. He saivat hyvän työn. 2 hampaastani oli juurihoito, 3 hampaastani puuttui ja niille tehtiin implantti. Olin hyvin tyytyväinen.

Lue alkuperäinen

Mehmet ünal

Lämmin kiitos Come For…

Rated 5 out of 5
07/12/2023

Kiitos Come For Cure -tiimille. Olin Istanbulissa viikon. Tein hymykuvion. Ensin puhdistettiin 2 hampaani muodostunut karies ja sitten tehtiin hymykuvio. Minulla oli erittäin miellyttävä aika. Hammaslääkärit ovat erittäin asiantuntevia ja professoreita. Suosittelen sitä kaikille.

Lue alkuperäinen

Sedat Mercan

minulla oli rako 7 hampaassani ja...

Rated 5 out of 5
07/10/2023

minulla oli rako 7 hampaassani ja olin kysynyt monilta klinikoilta implantin hintaa. Tämä paikka sanoi paljon edullisemman hinnan, ja tulin tänne. Prosessin aikana, kun implantille oli tilaa, hampaissani kuului pientä vinkumista, mutta se meni ohi. Implantini onnistuivat hyvin. Se on kuin omat hampaani. Suosittelen kaikille.

Lue alkuperäinen

kazım aslan

Olen haastatellut monia paikkoja…

Rated 5 out of 5
07/08/2023

Olen haastatellut monia paikkoja Isossa-Britanniassa hymysuunnittelun vuoksi, mutta yksikään niistä ei ole kertonut minulle, mitä haluan. Kun tapasin Come For Curen Turkissa, he kutsuivat minut ja tulin Turkkiin. He auttoivat heti. Hampaani ovat erittäin kauniit. Hänen ulkonäkönsä on upea ja hyvin luonnollinen. Kiitos paljon kaikille.

Lue alkuperäinen

Mehmet Sarac

Zirkoniumia tehtiin 4 hampaalleni

Rated 5 out of 5
07/07/2023

Zirkoniumia tehtiin 4 hampaalleni. Zirkoniumin laatu on erittäin hyvä. Ne säätelevät hampaiden väriä hyvin luonnollisesti. Hammaslääkärit ovat erittäin asiantuntevia. Lykkäsin sitä pitkään, koska pelkäsin sen pysähtyvän keinotekoisesti, mutta toivon, että olisin tullut aikaisemmin. He tekivät erittäin hyvää työtä!

Lue alkuperäinen

Taylan Polat Toraman

Hammaslääkärin valinta on erittäin tärkeää

Rated 5 out of 5
07/06/2023

Hammaslääkärin valinta on erittäin tärkeää. Maassa, josta tulin, kaikki on erittäin kallista, ja hammaslääkärit prosessoivat haluamallaan tavalla kuuntelematta minua. Minulla oli hampaani zirkoniumista, mutta en pitänyt siitä. Tämä tehtiin klinikalla alusta alkaen. Siitä tuli juuri sellainen kuin halusin. Kiitos paljon kaikille.

Lue alkuperäinen

Eren Atag

Arvostele Come For Cure Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %