Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

GE Hair Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4,7 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan GE Hair Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

GE Hair Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki GE Hair Clinic -arvostelut

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 out of 5 stars (based on 13 reviews)
Excellent92%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible8%

Luottamus on kaikki kaikessa

Rated 1,0 out of 5
08/06/2023

Et ole rehellinen!

Lue alkuperäinen

Svhstreet

Supa Age

Rated 5,0 out of 5
07/27/2023

Minulla on ollut niin uskomaton kokemus GE Hair Clinicistä. He auttoivat minua kuljetuksessa lentokentältä ja veivät minut klinikalle. He ottivat minut erittäin hyvin vastaan ​​ja selittivät minulle kaiken yksityiskohtaisesti. Toimenpiteet olivat erittäin sujuvat ja kansainvälisen standardin mukaiset. Klinikka oli melko puhdas ja steriili. Ryhmä oli erittäin mukava ja he pystyivät puhumaan englantia. Leikkaus oli kirjaimellisesti kivuton. He jopa antoivat minulle jälkihoitopaketin ja yhden hiustenpesukerran. Suosittelen tätä klinikkaa kaikille.

Lue alkuperäinen

Supa Age

Minulla on ollut niin uskomaton kokemus…

Rated 5,0 out of 5
07/26/2023

Minulla on ollut niin upea kokemus GE Hair Clinicistä. He auttoivat minua kuljetuksessa lentokentältä ja veivät minut klinikalle. He ottivat minut erittäin hyvin vastaan ​​ja selittivät minulle kaiken yksityiskohtaisesti. Toimenpiteet olivat erittäin sujuvat ja kansainvälisen standardin mukaiset. Klinikka oli melko puhdas ja steriili. Ryhmä oli erittäin mukava ja he pystyivät puhumaan englantia. Leikkaus oli kirjaimellisesti kivuton. He jopa antoivat minulle jälkihoitopaketin ja yhden hiustenpesukerran. Suosittelen tätä klinikkaa kaikille.

Lue alkuperäinen

sinan öztürk

Upea aika GE Hair Clinicissä

Rated 5,0 out of 5
07/26/2023

Aikani GE Hair Clinicissä oli upeaa! Hienostuneet hoidot tekivät ihmeitä hiuksilleni, ja henkilökunta oli tarkkaavaista ja myötätuntoista. Olen tyytyväinen tuloksiin ja suosittelen niitä lämpimästi kaikille, jotka etsivät erinomaista hiustenhoitoa.

Lue alkuperäinen

Ataman Dural

Hyödyllinen alusta loppuun

Rated 5,0 out of 5
07/26/2023

Hyödyllinen alusta loppuun, mahtavia ihmisiä ja hienoa työtä. En tule koskaan katumaan yhteydenottoani heihin.

Lue alkuperäinen

Göktuğ Doktur

Erinomaista työtä

Rated 5,0 out of 5
07/26/2023

Kaikki tietävät, että hiustensiirtoklinikat Turkissa ovat maailman parhaita. Mutta GE Hair Clinic on hyvin erilainen kuin muut tämän alan klinikat. Palvelu, huomio, relevanssi… Se on vertaansa vailla. Olen kotoisin Bielefeldistä ja palasin hyvin iloisena. Suosittelen sinua kaikille ystävilleni. Teet todella hyvää työtä. Toivon sinulle hyvää työtä. Terveisiä Bielefeldistä.

Lue alkuperäinen

Necati Balk

Kommunikaatiokykyinen ja avulias, myös hienoa työtä

Rated 5,0 out of 5
07/25/2023

Upea klinikka Istanbulin sydämessä, joka tarjoaa erinomaista konsultointia ja erinomaisia ​​tuloksia loistavan toimintatiimin ja lääkärin kanssa. Luotettavaa, onnistunutta ja vakaata työtä. He ovat aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi.

Lue alkuperäinen

Redwood Original

Hiustensiirtoleikkaukseni tehtiin…

Rated 5,0 out of 5
04/01/2023

Hiustensiirtoleikkaukseni, jonka olin tehnyt Turkissa, GE Hair HairTransplant -keskuksessa, oli erittäin onnistunut ja kivuton. Täällä työskentelevien lääkäreiden ansiosta mitään komplikaatioita ei ilmennyt ja pidin tuloksista.

Lue alkuperäinen

Thijs

Tulin Turkkiin ja GE Hair Clinic teki…

Rated 5,0 out of 5
04/01/2023

Tulin Turkkiin ja GE Hair Clinic teki hiustensiirron 6 kuukautta sitten ja se näyttää nyt niin luonnolliselta, ettei kukaan edes huomaa, että se on siirto. Hiukseni näyttävät myös upeilta, ne sopivat minulle niin hyvin. He myös kertoivat minulle, että tämä tulos on alustava ja saan lisää, kun koko vuosi on kulunut, mutta toistaiseksi olen erittäin tyytyväinen tulokseen.

Lue alkuperäinen

Chad C

Olin todella hermostunut ennen hiuksiani…

Rated 5,0 out of 5
03/29/2023

Olin todella hermostunut ennen hiustensiirtoani, koska minulla ei ollut koskaan aiemmin ollut tällaista toimenpidettä Turkissa, mutta GE Hair Clinic oli minulle todella hyödyllinen. Kysyin paljon, mutta he vastasivat aina innostuneesti. Ja haluan kiittää lääkäriä erityisesti siitä syystä, että hän oli niin kärsivällinen minua kohtaan ja tiedän silloin, että olin hyvin erityinen. Kiitos koko GE Hair Clinicin henkilökunnalle

Lue alkuperäinen

Danny S

Erittäin hyvä kokemus hiuksille…

Rated 5,0 out of 5
03/26/2023

Erittäin hyvä kokemus hiustensiirrosta. Alusta loppuun virheetön huolto kuitenkin huolella. Koko tiimi on erittäin vieraanvarainen, huomaavainen ja välittävä ja saa meidät tuntemaan olonsa kotoisaksi. Kiitos GE Hair Clinicin kärsivällisyydestä ja vieraanvaraisuudesta.

Lue alkuperäinen

Leandro Lieber

Haluaisin sanoa suuret kiitokset tohtori…

Rated 5,0 out of 5
03/25/2023

Haluaisin sanoa suuret kiitokset tohtori Gokesmelle ja hänen ammattitaitoiselle tiimilleen, joka sai minut tuntemaan oloni itsevarmaksi ja ammattimaisen tavan ansiosta kaikki tehtiin. he olivat hyvin välittäviä ja työskentelevät sydämellä. He selittivät kaiken selkeästi ja askel askeleelta, mikä sai minut tuntemaan oloni mukavaksi ja minulle annettiin kaikki mitä tarvitsin. Suosittelen ehdottomasti Ge Hair Clinicia kaikille, jotka haluavat tehdä hiustensiirron.

Lue alkuperäinen

Matthew Hughes

Arvostele GE Hair Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %