Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Estetik International -arvostelu

Klinikan pisteet
4,4
Rated 4.4 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Estetik International -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Estetik International Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Estetik International -arvostelut

4,4
Rated 4.4 out of 5
4.4 out of 5 stars (based on 29 reviews)
Excellent86%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible14%

Henkilökunta on todella kohteliasta ja he…

Rated 5 out of 5
09/13/2023

Henkilökunta on todella kohteliasta ja he saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Lääkäri oli erittäin ammattitaitoinen ja kaikki ottivat minut lämpimästi vastaan

Lue alkuperäinen

Anonymity

He tulevat huijaamaan sinua

Rated 1 out of 5
08/22/2023

He aikovat huijata sinua. Katso vastauksia, joita he kirjoittavat jokaisen huonon kommentin alle. He vastaavat kuukausia samoilla valheilla. Odotan talletustani nyt yli kolme kuukautta, ja he vain valehtelevat minulle kertoen joka viikko toisen syyn. Tämä klinikka on erittäin epäammattimainen. Älä usko vääriä myönteisiä arvosteluja.

Lue alkuperäinen

Nilou

Maksoin 500 dollarin dollarin talletuksen Estetikille…

Rated 1 out of 5
08/03/2023

Maksoin 500 dollarin dollarin talletuksen Estetik Internationalille, jotta pääsisin sopiakseni päivämäärän hiustensiirtoa varten matkustaessani Australiasta. Päätin lopulta mennä toiselle klinikalle, koska löysin lukuisia vääriä positiivisia arvosteluja (tarkka sana sanalle -arvostelun jättäisivät ihmiset, joilla on eri nimi) sekä negatiivisia arvioita asiakkailta, jotka käyttivät heidän palveluitaan.

Lue alkuperäinen

graham glynn

Sinulla ei ole jälkihoitoa eikä vastausta, jos asiat menevät pieleen. Varsinkin kaikenlaiset korjausleikkaukset

Rated 1 out of 5
07/05/2023

Minulle tehtiin rintojen kohotus ja implantit toukokuussa 2022. Valitettavasti tarvitsen korjausta. Tämä yritys hyväksyi, että tarvitsin tarkistusta kaksi kuukautta sitten, mutta on nyt päättänyt jättää minut kokonaan huomiotta sovelluksessa, sähköpostissa ja Instagramissa. Maksoin tästä leikkauksesta paljon rahaa, koska tunsin saavani parempaa palvelua ja jälkihoitoa. Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta. Kaikki he välittävät on puhua asiakkaiden kanssa, jotka kuluttavat rahaa. Jälkihoitoa ei ole. Joukkue on töykeä ja jättää sinut huomiotta. Järkyttävä yritys En suosittele mitään leikkausta Estetik Internationalilta

Lue alkuperäinen

Jilly Wallace

Iso-Britannian mies, gyno. Oikein hyvä! Suositeltu

Rated 5 out of 5
07/03/2023

Olen Isossa-Britanniassa asuva mies, joka matkusti Estetikiin gynekomastialeikkaukseen ja vatsan/vyötärön rasvaimua varten. Koko kokemus oli niin hyvä kuin osasin toivoa. Estetikin henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja vieraanvaraista. Pääkontaktini puhuivat erittäin hyvää englantia ja pystyivät kääntämään. Leikkaukseen valmistautuminen oli rauhoittavaa, ja tunsin itseni erittäin hyvin hoidetuksi leikkauksen jälkeisessä kokemuksessa. Estetik sanoo odottavansa lopullista tulosta 9-12 kuukautta leikkauksen jälkeen, minkä totesin olevan totta. Erityinen maininta Berkille, joka oli loistava vastaamaan / vastaamaan kysymyksiin kuukausia ennen ja jälkeen, ja Rihabille, joka vastasi minusta paikan päällä. Kiitos! En epäröi suositella Estetikkiä.

Lue alkuperäinen

UK male

Minulle tehtiin hiustensiirto tammikuussa 2023…

Rated 5 out of 5
07/02/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto tammikuussa 2023 Estetik Internationalin kanssa. witch on ainoa klinikka, joka voi tehdä toimenpiteen kivuttomasti. Olin erittäin vaikuttunut leikkauksen laadusta ja henkilökunta oli erittäin ammattitaitoista ja ystävällinen

Lue alkuperäinen

Darren Connor

Gyno Operation

Rated 5 out of 5
06/22/2023

Otti yritykseen yhteyttä WhatsAppin kautta. He keskustelivat minulle matkan jokaisesta vaiheesta ja pitivät yhteyttä päivittäin ennen lentojani. Kuljetukset ja hotelli toimitettiin kuten luvattiin, ja sairaala oli erittäin mukava. Kirurgi ja sairaanhoitajat olivat erinomaisia ​​vierailuni aikana. Käyttäisin tarvittaessa uudestaan.

Lue alkuperäinen

Sean W

xanthalesman poisto plaxpot-toimenpiteellä

Rated 5 out of 5
06/19/2023

Tein plaxpot-toimenpiteen poistaakseni ksantelasman silmäluomistani.

Lue alkuperäinen

Celine Fernandes

Täydellinen ei mitään sanottavaa

Rated 5 out of 5
06/02/2023

Täydellinen ei mitään sanottavaa. Tehokas ja ammattimainen. minä suosittelen

Lue alkuperäinen

kacimi sana

Toinen toimenpide onnistui…

Rated 5 out of 5
06/01/2023

Toinen toimenpide onnistui samoilla tuloksilla. Käytän klinikkaa uudelleen tulevaisuudessa.

Lue alkuperäinen

Deborah Lynn Jacques

Erittäin hyvä kokemus

Rated 5 out of 5
05/23/2023

Erittäin hyvä kokemus. Erittäin ammattimainen ja kustannustehokas hiustensiirtomenetelmä. Annan arvosanaksi 5 tähteä

Lue alkuperäinen

Andre Samuel

Leikkaus

Rated 5 out of 5
05/14/2023

Estetik Internationalin valinta oli minulle oikea valinta, se oli erittäin vieraanvarainen ja ystävällinen ilmapiiri agenttini Amro vastasi kaikkiin kysymyksiini sekä Helen he olivat erittäin tukevia ja avuliaita

Lue alkuperäinen

Sarah

Arvostele Estetik International Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %