Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Clinics United -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4.7 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Clinics United -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Clinics United Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Clinics United -arvostelut

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 166 reviews)
Excellent88%
Very good5%
Average0%
Poor1%
Terrible6%

Vatsan supistaminen…

Rated 5 out of 5
09/13/2023

Tehdäänkö vatsan pienennys.

Lue alkuperäinen

Chris D

Vältä,jos haluat pysyä hengissä!

Rated 1 out of 5
08/31/2023

Vältä,jos haluat pysyä hengissä!

Lue alkuperäinen

Delia Oltean

Huippuklinikka

Rated 5 out of 5
08/28/2023

Huippuklinikka! Olin siellä äitini kanssa mahalaukun pienennysleikkauksen takia. Ja lääkärit ja sairaanhoitajat ovat mielettömän sydäntä lämmittäviä ja ovat aina tukenasi. Operaatio ei olisi voinut mennä paremmin! Paljon terveisiä taas Fatmalle 🫶🏼😄.

Lue alkuperäinen

ItsRune

Kaikki täydellinen

Rated 5 out of 5
08/20/2023

fatma on aina olemassa ja lääkäriin voi ottaa yhteyttä milloin tahansa. loistava valmistelu ja hyvä palvelu leikkauksen jälkeen

Lue alkuperäinen

David Spangler

DR Erdem Can Yardimci

Rated 5 out of 5
08/05/2023

4 kuukautta sitten tänään, Dr. Erdem Can Yardimci teki mahalaukun. Hän tekee hienoa työtä, on erittäin pätevä ja ystävällinen.

Lue alkuperäinen

Corina

Clinic united milloin tahansa minulle

Rated 5 out of 5
08/04/2023

Kävin cl7bic Unitedin kanssa rasvaimussa ja rintaimplantissa, paras päätös, jonka voin koskaan tehdä

Lue alkuperäinen

Diana cunningham

Gastric Sleeve Surgery

Rated 5 out of 5
08/02/2023

Suosittelen sitä sydämellisesti ihmisille, joilla on painoongelmia. Tunsin itseni hyvin hoidetuksi. Matkustin yksin enkä koskaan tuntenut itseäni siellä yksinäiseksi, aina joku oli siellä! Hoito sairaalassa ei ollut verrattavissa Saksan sairaalajärjestelmään. Sairaala loistaa!

Lue alkuperäinen

Vanessa

TÄYSIN MAHTAVAA!!!…

Rated 5 out of 5
08/01/2023

Tältä yritykseltä saamani hoidon taso oli ilmiömäistä. Alusta loppuun asti minua hoidettiin korkeatasoisella huolenpidolla ja ammattitaidolla. He kaikki eivät voineet tehdä tarpeeksi minulle. He olivat kaikki niin tervetulleita 😊 kirurgini Dr ederm can yardimci on aivan mahtava!! Tarkkailemassa minua ennen ja jälkeen leikkauksen, rauhoittaa minua ja jopa vastata kysymyksiin nyt kun olen myös kotona. Ei voinut suositella häntä tarpeeksi. Klinikan naiset/sairaanhoitajat olivat kaikki niin ihania minulle, kun kävin aina tarkistamassa minua ja varmistivat, että minulla on särkylääkkeet ajoissa jne. ja että minulla oli hyvä olo, vaikka olin järkyttynyt. Kääntäjäni mehmet oli aivan mahtava!! Hänen englantinsa oli todella hyvää ja hänen minulle osoittamansa huolenpito oli hämmästyttävää. Mikään ei ole koskaan ollut hänelle liikaa vaivaa!! Ja koordinaattorini Alexander, joka järjesti kaiken alun, on ollut upea, vaikka olen lähettänyt hänelle sairaita viestejä pelosta, hän tiesi kuinka saada minut tuntemaan oloni paljon paremmaksi ja kaikki kysymykset, joita olen kysynyt häneltä, hän saa aina takaisin minulle. Arvostan tätä klinikkaa korkeimmaksi, jonka voin arvioida, koska itse klinikka, joka oli niin puhdas, ja kaikki osallistuva henkilökunta olivat uskomattomia! Kiitos KAIKKI kun huolehdit minusta xx

Lue alkuperäinen

Stacey

Upea kokemus kaikin puolin

Rated 5 out of 5
07/05/2023

Minusta huolehdittiin alusta loppuun, jokainen oli erittäin ystävällistä ja avulias, sairaala oli erittäin puhdas.

Lue alkuperäinen

Kate Marie Lawn

Clinics United Breast Reduction

Rated 5 out of 5
06/28/2023

Matkusin Turkkiin, Antalyaan rintojen pienennykseen, ja minun on sanottava, että tulokset ovat olleet uskomattomia. Minua auttoivat Alexandra ja Ayşe, jotka olivat uskomattoman vieraanvaraisia ​​ja mukavia. Haluan myös sanoa suuret kiitokset Clinics United -tiimille, mukaan lukien kirurgille ja kaikille, jotka hoitivat minua sairaalassa. Jos päätän tehdä kirurgisen toimenpiteen uudelleen, palaan varmasti takaisin. Suosittelen rehellisesti Clinics Unitedia kaikille, jotka etsivät leikkausta. Kiitos paljon.

Lue alkuperäinen

Lea

Palvelu oli ystävällistä, mutta silti…

Rated 5 out of 5
06/11/2023

Palvelu oli ystävällistä, mutta silti ammattimaista. Haluaisin mainita tohtori Oguzatanin, Arenin ja Claudian. Kiitos paljon ystävällisyydestäsi. Olen 70-vuotias nainen, jolla on vatsaleikkaus, ja koko henkilökunta sai minut tuntemaan oloni erityiseksi. Klinikka on erittäin hygieeninen ja kaikki sujui ilman ongelmia.

Lue alkuperäinen

Jan Bartolo

Fantastich people

Rated 5 out of 5
06/10/2023

Olin äskettäin mieheni kanssa Antalyassa, saa niin paljon tukea Cemiltä ja Yeliziltä. Halusin tehdä uudelleen mahalaukun ohitusleikkauksen, mutta keskusteltuani kirurgini kanssa, joka oli minulle todella rehellinen, päätin olla tekemättä sitä.

Lue alkuperäinen

Bozena Belhadj

Arvostele Clinics United Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Antalya.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %