Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Cades Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Cades Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Cades Clinic Germany tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Cades Clinic -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 108 reviews)
Excellent98%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible2%

Tyytymätön Cades-klinikan työn tulokseen

Rated 1,0 out of 5
10/25/2023

Klinikalle saapuessa ei ollut avustajaa/kääntäjää, joka puhui samaa kieltä kuin minä (venäjä), minkä vuoksi ei ollut täydellistä kommunikaatiota lääkärin kanssa.

Lue alkuperäinen

Aleksandr Levchuk

Olen iloinen saadessani olla Cadesissa…

Rated 5,0 out of 5
10/05/2023

Olen iloinen saadessani olla Cades Clinicissä Istanbulissa, Istanbulin Turkin parhaassa implantti- ja kosmeettisessa hammaslääketieteessä. Tohtori Salimin ja hänen henkilökuntansa kanssa. Tulin sinne ystäväni suosituksesta Virginiasta Yhdysvalloista. Tämä on paikka, johon haluat tulla. Sinua kohdellaan kuin perhettä. Olen kiitollinen siitä, että menin sinne ja sain tohtori Salimin hoitamaan implantti- ja kruunuhoitoni. Tohtori Salim ja hänen henkilökuntansa saivat minut tuntemaan oloni täysin helpoksi hoidon aikana.

Lue alkuperäinen

Benjamin Mangomo

Nautin asioimisesta Cades-klinikan kanssa…

Rated 5,0 out of 5
07/27/2023

Nautin Cades-klinikan kanssa tekemisistä, koska he ovat erittäin pilotti-ihmisiä, joiden kanssa ollaan tekemisissä varsinkin kun olet turisti maassa, jossa vierailet ensimmäistä kertaa… Luotetuimmat ja rehellisimmät ihmiset

Lue alkuperäinen

Roxy Desands

Minulla oli kruunujen suu täynnä hieno tulos…

Rated 5,0 out of 5
07/15/2023

Minulla oli kruunujen suu täynnä hieno tulos, rakastan niitä, jotka näyttävät niin luonnollisilta, juuri sellaisilta, miltä halusin niiden näyttävän kuljetettuna hotelliin ja sieltä pois marcel piti minusta huolta hän oli ihana puhui hyvä englantilainen hammaslääkäri itse oli mukava ja tohtori Sibel on paras hän pitää minuun yhteyttä koko ajan tarkistaakseen olenko kunnossa ja voin lähettää hänelle viestin kun haluan, mikä on erittäin rohkaisevaa kiitos kaikille mukana olleille

Lue alkuperäinen

Mr James Mills

Erittäin hyvä palvelu ja ammattitaito.

Rated 5,0 out of 5
05/09/2023

Nimeni on Daniel ja olen kotoisin Quebecistä Kanadasta. Voin kertoa, että saimme erittäin hyvää palvelua Cades Cliniciltä. Meidät otettiin vastaan ​​kohteliaasti ja ammattitaidolla. Hiusleikkaus meni erittäin hyvin, eikä minulla ollut paljon kipua. Koko vierailumme Istanbulissa oli ikimuistoinen. Kiitän koko tiimiä heidän ammattitaidosta ja erityisesti Marcelia, joka toivotti meidät tervetulleeksi ja seurasi meitä koko Turkissa oleskelumme ajan. Kiitos Cades Clinicille ja suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat mennä tekemään tämän leikkauksen. KIITOS.

Lue alkuperäinen

Daniel Dutil

Tein vatsan plastiikkaleikkauksen, joka on…

Rated 1,0 out of 5
04/26/2023

Tein vatsan plastiikkaleikkauksen, joka oli hyvä juhla unohtunut kompressi vatsaan, leikattu kliinisen hätätilanteen vuoksi

Lue alkuperäinen

Anita Le guillou

Erinomainen ammattitaitoinen henkilökunta seuraa sinua…

Rated 5,0 out of 5
04/25/2023

Erinomainen ammattitaitoinen henkilökunta seuraa sinua koko prosessin ajan Tein siellä rasvaimun ja hampaat 5 tähden tuloksilla Doctoresa Rosaly, joka selittää koko toimenpiteen alusta loppuun ja seuraa sinua kaikessa

Lue alkuperäinen

Orialys Goicochea

paras kokemus

Rated 5,0 out of 5
03/10/2023

paras kokemus! loistavia lääkäreitä, henkilökunta oli uskomatonta, ja siellä oli aina kuljettajia hakemassa ja jättämässä minut. Kääntäjät aina mukanani ja niin tyytyväisiä tuloksiini, juuri sitä mitä pyysin.

Lue alkuperäinen

Mohammed Fasfous

Erään minun…

Rated 5,0 out of 5
03/02/2023

Yhden ystäväni kokemuksen perusteella se osoitti minulle uskottavuuden ja erinomaisuuden laajuuden hoidossa ja tuloksissa.

Lue alkuperäinen

Ramy Eid Kassab

Erinomainen klinikkakausi

Rated 5,0 out of 5
03/01/2023

Kommunikointini alkoi Jayn kanssa, joka on erittäin avulias ja ystävällinen edustaja. Hän käytti aikaa opastaakseen minut odotusten läpi, vastasi kaikkiin kysymyksiini ja jopa pyysi minut keskustelemaan päällikön tohtorin kanssa liittoutumaan kaikista huolenaiheistani. Kun olin valmis, otin yhteyttä klinikalle matkasuunnitelmani perusteella sovitun Jasonin kautta. He tekivät minulle hotellivarauksen ja kuljetukset hotellille ja klinikalle/klinikalta. Klinikalla seuraavana päivänä tapasin kääntäjäni Jasminin ja päivittäisen valokuvaajan Bakerin. Jasmin oli/on ihana. Hän oli henkilökohtainen isäntäni klinikalla kaikkien prosessien ajan. Niin oli Baker. He molemmat auttoivat minua navigoimaan prosessissa sujuvasti. Tohtori Mehmetin menettely oli mielestäni taiteellisesti loistava, samoin kuin kaikki muut lääkärit, harjoittelijat, sairaanhoitajat ja henkilökunta. Kaikki ovat erittäin ammattitaitoisia ja tehokkaita, mutta myös erittäin ystävällisiä ja huomaavaisia. He kohtelevat sinua upealla huolella. Seuraavan kerran pesupäivänä olin iloisesti yllättynyt tapaamisestani päällikkö tohtori, tohtori Sibelin, rakastettavan ja miellyttävän persoonallisuuden, joka vapaaehtoisesti selitti jälkihoitoa tarkemmin ja vastasi avoimiin kysymyksiin ennen ja jälkeen pesun. henkilökunta/sairaanhoitaja suoritti Pesun ja selitti vaiheet, kun Jasmin käänsi kysymykseni.

Lue alkuperäinen

Fm

Klinikka, jota suosittelen ehdottomasti asiantuntevan henkilökunnan kanssa...

Rated 5,0 out of 5
02/05/2023

Klinikka, jota suosittelen ehdottomasti, on asiantunteva henkilökunta ja erinomaista hoitoa.

Lue alkuperäinen

Basel Massarwah

Pitkän pohdinnan ja monien kanssa kommunikoinnin jälkeen...

Rated 5,0 out of 5
01/25/2023

Pitkän pohdinnan ja useiden Turkin sairaaloiden kanssa kommunikoinnin jälkeen saavuin veli Samerin, Cadis Clinicin arvostetun lääketieteellisen konsultin hiustensiirtoon. Huomio, järjestys, ammattitaito ja erinomaisuutta. Seuralainen ja kääntäjä, veli Jalal, ei jättänyt minua hetkeksikään leikkauksen aikana ja pyykinpesussa toisena päivänä. Veli Samer oli yhteydessä minuun, hän oli vakuuttunut ja neuvotteli 24 tuntia ennen leikkausta tähän mennessä. Se oli kaunis kokemus, ihana askel, ja tulokset ovat erinomaisia. Kiitos paljon kaikille 🤍🫡

Lue alkuperäinen

Daher Zaydani

Arvostele Cades Clinic Germany

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Saksa Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %