Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Hiustensiirto naiselle | Kivuton, ilman leikkausarpia

Ikoni
Hiustensiirto naiselle
Tilaa uutiskirje

Saa alennuskoodeja ja pysy ajan tasalla hius- ja kauneusasioissa.

Hiustensiirto naisille on edelleen melko uusi hoitomuoto saada apua oheneville hiuksille tai jopa alkavaan kaljuuntumiseen. Vieläpä pysyvin, hyvin tuloksin. Uusimmat teknologiat mahdollistavat hoidot ilman leikkausta. Turvallisia esteettistä hoitoa tarjoavia hiustensiirtoklinikoilta löytyy sekä Suomessa että myös ulkomailla. Enää ei tarvitse kärsiä huonosta itsetunnosta tai arkailla kampaajalla karkailevaa hiusrajaa, vaan pysyvää apua on saatavilla niin pienempiin toimenpiteisiin kuin laajempiin operaatioihin. Hoito ei ole siis ratkaisu ainoastaan kaljuuntuville miehille, vaan hiustensiirto naiselle on myös potentiaalinen mahdollisuus päästä eroon hiusongelmista pysyvästi.

Hiustensiirto naiselle auttaa valtaosaa hoitoon hakeutuvista

Ennen varsinaista toimenpidettä selvitetään mahdollisia syitä hiustenlähtöön, kuten elintottumukset, lääkitys sekä sairaudet tai geneettistä perimää. Toisin kuin miehillä, naisilla hiustenlähtö ilmenee yleensä hiusten harvenemisessa koko pään alueella, kun miehillä kaljuuntuminen lähtee etuhiusrajasta. Muuta huomioitavaa myös on:

  • Hiustensiirron hinta ja takuu
  • Hiustensiirto kokemuksia
  • Hiustensiirto toipuminen ja paluu normaaliin arkeen

Naisten ulkonäköpaineet

Naisia kohtaan kohdistuu paljon ulkonäköpaineita. Varttuneemmalla iällä asiaan suhtautuu mahdollisesti hieman armollisemmin kuin nuoremmalla iällä, jolloin ulkonäköpaineet ovat vielä isommat ja kavereiden paine ja kavereiden hyväksyntä on kaiken a ja o. hiustensiirto, niin kuin mikä tahansa toimenpide, vaatii oman ajan toimenpiteen kypsyttelyyn. Oikea ajoitus on silloin, kun se itselle osoittautuu ainoaksi ja parhaaksi vaihtoehdoksi.

Monet varmaan pohtivat, millaista elämä on toimenpiteen jälkeen. Jättääkö toimenpide näkyviä arpia? Tuntuuko kipua? Kuinka nopeasti voi taas elää normaalia elämää? Viimeisin käytössä oleva teknologia mahdollistaa toimenpiteet ilman kipua, arpia sekä jälkikomplikaatioita. Normaalisti muutaman viikon jälkeen toimenpiteestä voi jatkaa päivittäistä, tavallista elämää ja käyttää hiustenhoitotuotteita, kuten ennenkin. Hoitavalta klinikalta saa aina yksityiskohtaisen hoitosuunnitelman ja kotihoito-ohjeet toimenpiteen jälkeen, niin hoitavista kosmetiikkatuotteista sekä tarvikkeista, kuten shampoot, hoitoaineet sekä hiusharjat.

Hiustensiirto naiselle Suomessa vai ulkomailla?

Kauneuskirurgia on yksi iso segmentti ollut matkailussa jo vuosia. Eurooppaan ja Euroopan ulkopuolelle suuntautuu yhä enemmän niin sanottua kauneusmatkailua. Houkuttavana tekijänä on edullisempi hinta toimenpiteille. Vaikka edullinen hinta houkuttaakin, saattaa kuitenkin tuttu kotimainen kieli viedä voiton. Molemmissa vaihtoehdoissa varmaa löytyy hyviä vaihtoehtoja. Molemmissa tapauksissa, oli operaatio Suomessa tai ulkomailla, toipumiseen on varattava riittävästi aikaa. Kustannukset lopulta määräytyvät toimenpiteen laajuudesta, mikä perustuu konsultaatioon hoitavan lääkärin lopulliseen arvioon, mikä on syytä huomioida, kun lopullista hintatarjousta laaditaan. Lisäksi on hyvä huomioida tarvittava takuuaika ja mahdolliset hoitovirheet ja niiden vastuut.

Hiustensiirrosta on hyötyä valtaosalle toimenpiteen tehneille. Mutta huomioitavaa tietysti on myös se, etteivät hiukset kasva yhdessä päivässä takaisin, vaan tuloksia saattaa nähdä vasta kuukausien päästä – kuitenkin jo viimeistään kuluvan vuoden sisällä. Käytössä olevista tekniikoista voi valita joko perinteisen FUT-tekniikan, jossa siirrännäinen otetaan kirurgisin toimenpitein tai FUE-tekniikan, joka on veitsetön, uudempi vaihtoehto. Siirrännäinen poimitaan yksitellen moottoroidulla stanssi-laitteen avulla. Jos alue on pieni, jota halutaan hoitaa, jo yksi hoitokerta voi riittää toivottuun tulokseen.

Maria

Maria

Maria on ammatiltaan terveydenhoitaja ja lisäksi hän on käynyt läpi ravitsemusterapeutin opinnot. Löydät kaikki Marian kirjoittamat artikkelit täältä.
Päivitetty 05/15/2023

Säästä jopa 70 %