Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Hiusimplantti miehille

Ikoni
Hiusimplantti
Tilaa uutiskirje

Saa alennuskoodeja ja pysy ajan tasalla hius- ja kauneusasioissa.

Tyypillisin hiussiirrettä harkitseva henkilö on keski-ikäinen mies, joka kärsii kaljuuntumisesta tai hiusrajan karkaamisesta. Hiusimplantti on paras ja tehokkain tapa korjata kaljuja kohtia päälaella. Implantin laittaminen on kivuton ja nopea toimenpide, jonka jälkeen potilas voi jatkaa päivän askareita aivan normaalisti. Tietyissä tekniikoissa toimenpide ei jätä arpia ja siirrettä ei erota normaaleista hiuksista. Hiusimplantin siirtämisen aikana potilasta ei tarvitse nukuttaa, vaan asentaminen tehdään klinikalla paikallispuudutuksella.

Miehille ja naisille istutettavien implanttien tekniikoissa tai hoitotavoissa ei ole eroja. Hiusimplantin siirtämiseen on olemassa tekniikoita, jotka eroavat toisistaan lähinnä implanttien istuttamiseen käytettävän tekniikan sekä toimenpiteen hinnan mukaan. Tekniikat eivät siis ole sukupuolisidonnaisia. FUT-tekniikassa siirretään kokonainen ihokaistale, kun taas FUE-tekniikassa istutetaan yksittäisiä hiustuppia halutulle alueelle. FUT-tekniikka on edullisempi vaihtoehto, mutta se jättää isomman arven kuin FUE-tekniikka. Asiakkaan kannattaa aina ottaa selvää klinikan käyttämistä tekniikoista ja valita niistä itselleen sopivin vaihtoehto.

Hiusimplantti ratkaisee miesten kaljuuntumiseen liittyvät ongelmat

  • Hiusimplantti on huomaamaton tapa lisätä hiuksia kaljulle alueelle
  • Tarjoaa kiusalliseen vaivaan toimivan ja pitkäikäisen ratkaisun
  • Varaa ilmainen konsultaatio ja saat ammattilaisten arvio tilanteestasi

Hiussiirre eli hiusimplantti on edullisempi ulkomailla

Hiussiirre on toimiva ratkaisu silloin, kun kärsit kaljuuntumisesta tai hiusten ohenemisesta. Sen avulla saat hiuksillesi uuden elämän ja pääset eroon monesti niin kiusallisesta vaivasta. Jos olet kiinnostunut hiusimplantista, mutta kotimaan hinnastot tuntuvat liian kalliilta, kannattaa katse suunnata ulkomaille. Esimerkiksi Turkissa on mahdollista saada erittäin laadukkaita hiussiirteitä huomattavasti edullisempaan hintaan kuin Suomessa. Hiustensiirron saa tilattua All-inclusive pakettina, jolloin palveluntarjoaja järjestää sinulle lentoliput, hotellit ja kuljetukset samassa paketissa. Näin ollen voit rauhassa keskittyä hoito-ohjeiden noudattamiseen, eikä sinun tarvitse stressata matkaan liittyvistä asioista.

Hiusimplantti on toimiva ratkaisu kaljuuntumiseen. Jos sinua vaivaa ohenevat hiukset ja kaljut kohdat päälaella, kannattaa tutustua sivustoomme. Pyrimme kertomaan sinulle kaiken tarpeellisen siitä, mitä sinun tulee tietää hiusimplantteihin liittyen. Jos haluat tietää enemmän esimerkiksi ulkomailla tapahtuvasta toimenpiteestä, voit varata ilmaisen konsultaation tämän sivuston kautta. Sen avulla saat tietää tarkemmin, mikä tekniikka sopii juuri sinun tilanteeseen ja kukkarolle. Hiustensiirto on nopea ja kivuton toimenpide, joka tehdään klinikalla paikallispuudutuksella. Ennen toimenpidettä kannattaa noudattaa tarkasti henkilökunnan antamia hoitosuosituksia, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Doctor giving good news
Picture of Maria

Maria

Maria on ammatiltaan terveydenhoitaja ja lisäksi hän on käynyt läpi ravitsemusterapeutin opinnot. Löydät kaikki Marian kirjoittamat artikkelit täältä.
Päivitetty 05/15/2023

Säästä jopa 70 %