Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Miksi hankkia hiustensiirto ulkomailla?

Ikoni
Hiustensiirto ulkomailla
Tilaa uutiskirje

Saa alennuskoodeja ja pysy ajan tasalla hius- ja kauneusasioissa.

Miksi hiustensiirto ulkomailla kannattaa? Tämä on kysymys, joka meiltä kysytään lähes joka kerta, kun meihin otetaan yhteyttä neuvonnan toivossa. Moni mietti ennen hiustensiirtoprosessiin lähtemistä, onko hiustensiirto tosiaan kannattavaa suorittaa ulkomailla ja tuleeko se ulkomailla oikeasti edullisemmaksi kuin Suomessa.

On luonnollista, että näin suuren harkinnan edessä mielessä pyörii tämänkaltaisia kysymyksiä. Siksi olemme listanneet tälle sivustolle useita informaatiopitoisia artikkeleita aiheesta. Haluamme auttaa sinua saamaan luotettavaa lisätietoa aiheesta ammattimaisilta ja varmistetuilta tahoilta. Haluamme yhdistää sinut luotettavaksi todettuihin yhteistyöklinikkoihimme, jotta sinä saat mahdollisimman turvallisen ja edullisen hiustensiirron. Muista, että kauttamme varatut online-konsultaatiot ovat aina täysin ilmaisia.

Hyviä syitä lähteä ulkomaille:

  • Jopa 70 % edullisemmat hinnat
  • Luotettavat ja osaavat lääkärit
  • Hyvä lopputulos

Hiustensiirto ulkomailla – hyvät puolet

Miksi sitten kannattaa hankkia hiustensiirto muualla kuin Suomessa? Syitä tälle on oikestaan useita. Ensinnäkin, hiustensiirto on ulkomailla huomattavasti edullisempaa kuin Suomessa. Hankkimalla hiustensiirron vaikkapa Turkissa, säästät jopa 70 % verrattuna siihen, että sama prosessi toteutettaisiin Suomessa. Toiseksi ulkomaiset hiustensiirtokirurgit ovat huomattavasti suomalaisia kirurgeja kokeneempia, sillä he työskentelevät hiustensiirron parissa joka päivä. Näin voit olla varma, että he saavat aikaan parhaita mahdollisia tuloksia ja lopputulema on juuri sitä, mitä olet toivonut.

Mikäli haluat tietää lisää syitä sille, miksi esimerkiksi hiustensiirto Turkissa tai ulkomailla kannattaa, tutustu muihin tämän sivuston sivuihin ja artikkeleihin aiheesta tai ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää.

Hiustensiirto ulkomailla kannattaa edullisuuden vuoksi.
Picture of Maria

Maria

Maria on ammatiltaan terveydenhoitaja ja lisäksi hän on käynyt läpi ravitsemusterapeutin opinnot. Löydät kaikki Marian kirjoittamat artikkelit täältä.
Päivitetty 05/15/2023

Säästä jopa 70 %