Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Trapianto Capelli - Aratravel -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4,7 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Trapianto Capelli - Aratravel -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Trapianto Capelli - Aratravel Italy tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Trapianto Capelli - Aratravel -arvostelut

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 out of 5 stars (based on 418 reviews)
Excellent80%
Very good14%
Average2%
Poor1%
Terrible3%

Suosittelen vahvasti olla sitä tekemättä!!!

Rated 1,0 out of 5
12/09/2023

Tohtori Serkanin klinikkaa ei suositella ehdottomasti! 12 kuukautta myöhemmin kauhea juurtuminen etuosaan ja minun piti tehdä vain leikkaus! Hyvin nuoret ihmiset toimivat ja korjaustapauksia on satoja

Lue alkuperäinen

Konda

Hiustensiirto

Rated 1,0 out of 5
10/17/2023
Federico DAlessandris

Hiustensiirto Leccessä

Rated 5,0 out of 5
08/30/2023

Fue-tekniikan siirto suoritettu

Lue alkuperäinen

Gianluca Bove

Huomenta

Rated 5,0 out of 5
06/22/2023

Huomenta, minulla oli yhteys Lorenzon vastuuhenkilöön mahdollisen elinsiirron vuoksi. Vastaus oli erittäin nopea, mutta valitettavasti se ei ollut sitä mitä halusin, koska he havaitsivat luovuttajaalueeni heikoksi ja siksi en ollut sopiva siirtoon. Minun on kuitenkin kehuttava sekä Lorenzon että tohtori Luis Eduard Gesùn vakavuutta, jotka kertomalla minulle ankaran totuuden ovat osoittaneet olevansa rehellisiä eivätkä halua ansaita rahaa hinnalla millä hyvänsä potilaiden iholla ehdottaen elinsiirtoja jotka eivät voineet saada tyydyttäviä tuloksia. Kiitos!

Lue alkuperäinen

Giampa Livorno

Minulla oli hauskaa, kaikki…

Rated 5,0 out of 5
06/19/2023

Minulla oli hauskaa, koko henkilökunta oli erittäin hyvää, erittäin ystävällistä ja aina saatavilla, elinsiirron tulokset olivat erinomaisia ​​ja tehokkaita. Minua seurattiin myös elinsiirron jälkeen, he auttoivat minua paljon, joten suosittelen tätä klinikkaa kaikille, koska olin todella tyytyväinen, todella hyvä kokemus, joka meni hyvin. Kiitos ARAMEDICA.

Lue alkuperäinen

Daniele Scarpina

Hyvää huomenta

Rated 5,0 out of 5
05/15/2023

Hyvää huomenta, suosittelen klinikkaa ja ennen kaikkea suosittelen luottamaan Aratravel-toimistoon, joka on johtava lääketieteellisen matkailun alalla. mitään ei jätetä sattuman varaan lähdöstä leikkauksen jälkeiseen aikaan. Aina saatavilla. Kiitos!

Lue alkuperäinen

Fanuli Salvatore

Hyvin tehty !!!!

Rated 5,0 out of 5
05/13/2023

Äskettäinen FUE-hiustensiirtokokemukseni tohtori Fatih Köroğlun, kansainvälisen trikologian asiantuntijan kanssa Istanbulin AraMedicassa, on epäilemättä myönteinen.

Lue alkuperäinen

Carmine Pascucci

Super 💯💯💯💯

Rated 5,0 out of 5
04/19/2023

Hyvää huomenta, suosittelen klinikkaa ja ennen kaikkea suosittelen luottamaan Aratravel-toimistoon, joka on lääketieteen matkailualan johtaja; mitään ei jätetä sattuman varaan lähdöstä leikkauksen jälkeiseen aikaan.Aina saatavilla. Kiitos!

Lue alkuperäinen

Salvatore Kom

Loistava palvelu

Rated 5,0 out of 5
03/10/2023

Varasin siirron vuonna 2019, maksoin matkan ja yöpymisen takuumaksun, mutta pandemian vuoksi pääsin matkaan vasta vuoden 2022 lopussa. Vakuus oli voimassa, lähdin ja heti löytyi Aratravelin organisointi ja moitteeton asiakaspalvelu myös esiin tulleen ongelman ratkaisemisessa ja jälkimyynnissä. Erinomainen hotellimajoitus ja erittäin vieraanvarainen ja nykyaikainen klinikka. Moitteeton palvelu, saatavuus ja harkintakyky myös Dr. Serkanin klinikalla. Minun ei tarvinnut kysyä mitään, koska vastaukset olivat aina edessäni (italiaksi). 4 kuukautta elinsiirron jälkeen minun on sanottava, että tulokset ovat jo ilmeisiä. Olen tyytyväinen. Suosittelen lämpimästi!

Lue alkuperäinen

Vanno vannovanno

Minulle tehtiin siirto klinikalla ...

Rated 5,0 out of 5
02/17/2023

Minulle tehtiin siirto Serkanin klinikalla 07. helmikuuta Aratravel-organisaation kanssa ja minun on sanottava, että minulla ei ollut mitään organisatorisia ongelmia, todellakin minun on sanottava, että palvelu oli 5 tähdet kaiken kaikkiaan. Kiitän Aratravelia, joka auttoi minua tässä kauniissa kokemuksessa. Todellinen erinomaisuus koko matkallani.

Lue alkuperäinen

Antonio Tedesco

Fantastinen kokemus

Rated 5,0 out of 5
02/17/2023

Minulle tehtiin siirto Aratravelin kanssa heidän klinikalla Leccessä. Minua kohdeltiin erittäin hyvin, kokemus huomioimisesta pienimpiin yksityiskohtiin, ainutlaatuinen huomio ja upea tulos 7 kuukauden jälkeen. Todella hyvä muisto ja siirretty Italiassa

Lue alkuperäinen

Francesco Grasso

Minulla oli enemmän kuin omia kokemuksia…

Rated 5,0 out of 5
02/16/2023

Minulla oli odotuksiani ylittävä kokemus Aramedica-klinikalla Leccessä. Olin huolissani leikkauksesta, mutta todellisuudessa erinomaisen tiimin ja heidän ammattitaitonsa ansiosta minulla ei ole ollut ongelmia ja kaikki menee hyvin. He seuraavat minua jatkuvasti ja ovat aina käytettävissä.

Lue alkuperäinen

Marco Magrelli

Arvostele Trapianto Capelli - Aratravel Italy

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Italia Aradeo (LE).

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %