Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Emrah Cinik Hair Transplant arvostelu

Emrah Cinik Hair Transplant on turkkilainen hiustensiirtoon keskittynyt klinikka. Klinikka edustaa hintatasoltaan edullisempaa päätä, sillä halvimmillaan hiussiirre irtoaa 2 000 eurolla. Tämä on varsin maltillinen hinta, jos sitä vertaa esimerkiksi eurooppalaisiin kauneusklinikoihin. Klinikan lääkärinä toimii Dr. Emrah Cinik, joka on aloittanut uransa kauneudenhoitoalalla 2 000-luvun alussa ja hankkinut vuosien aikana paljon kokemusta.

Jatka lukemista niin saat tietää, mitä erikoista tämä klinikka asiakkailleen tarjoaa.

Arviomme

2.67/5

2.67 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Emrah Cinik Hair Transplant arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

5 / 5

Emrah Cinik Hair Transplant mahdollistaa ajanvarauksen klinikan nettisivujen kautta tai puhelimitse. Dr. Emrah Cinik vastaa sinulle henkilökohtaisesti, joten näin ollen saat varmasti asiantuntevaa tietoa juuri omaan tilanteeseesi liittyen. Jos olet kiinnostunut jatkamaan prosessia, sinun tulee lähettää kuvia hiuksistasi sekä alueesta, johon haluaisit hiuksia istutettavan. Lääkäri arvioi kuvien perusteella tilanteesi ja antaa palautetta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Konsultaatio on loistava hetki ottaa selvää tarkemmin, mitä kaikkea hiuksillesi tulisi tehdä. Vaikka heidän sivuiltaan löytyy selkeä hinnasto, kannattaa kysyä tarkemmin mahdollisista lisäkustannuksista. Konsultaation aikana päätetään siitä, jatketaanko prosessia eteenpäin. Jos asiakas on halukas jatkamaan, niin seuraava askel on varsinaisen ajan varaaminen toimenpidettä varten. Lopullisen päätöksen voi varmasti tehdä myös konsultaation jälkeen, jos haluaa muutaman päivän harkinta-ajan.

Ennen toimenpidettä

2 / 5

Kun päätös hiustensiirrosta on tehty ja aika on varattu, on aika siirtyä seuraavaan askeleeseen. Asiakkaan tehtäväksi jää varata lennot, sillä ne sisältyvät harvoin klinikoiden tarjoamiin palveluihin. Etuna on kuitenkin se, ettei juuri mistään muusta tarvitse huolehtia kuin oikeanlaisesta valmistautumisesta operaatioon.

Klinikan sisältämät palvelupaketit sisältävät aika tavanomaisen kattauksen erilaisia palveluita. Jälkihoitoa varten saa kyllä tarvittavia lääkkeitä ja hoitoaineita, mutta mukaan ei kuulu esimerkiksi valmistautumispakkausta tai erillisiä ravintolisiä. Ennen ja jälkeen toimenpidettä saatava konsultaatio sisältyy hintaan, joten kokonaisuudessa vaikuttaisi olevan kaikki riittävä.

Saapuminen ja majoitus

4 / 5

Emrah Cinik järjestää asiakkailleen lentokenttäkuljetuksen, joten liikkuminen Istanbulissa on järjestetty klinikan puolesta. Näin ollen sinun ei tarvitse tuntea reittejä lentokentän, hotellin ja klinikan välillä, vaan voit keskittyä itse operaatioon ja siitä toipumiseen.

Ensimmäinen päivä on tarkoitettu lepäämiseen, mutta asiakkaalta otetaan verikoe, jossa tarkistetaan mahdolliset sairaudet. Jos sinulla on jonkinlainen tartuntatauti, operaatiota ei voida suorittaa. Muussa tapauksessa voit tutustua klinikkaan ja sen henkilökuntaan. Tämän jälkeen sinulle varmistetaan lopullinen toimenpideaika seuraavalle päivälle,

Majoittuminen tapahtuu viiden tähden hotellissa, joten lepoon kannattaa panostaa laadukkaassa ympäristössä. Hotellin palveluihin kuuluu luonnollisesti aamiainen ja ilmainen Wi-Fi internetin käyttöä varten. Kunnon yöunien ja hyvän aamiaisen jälkeen sinut noudetaan hotellilta klinikalle toimenpidettä varten.

Klinikka

2 / 5

Emrah Cinik Hair Hospital on perustettu vuonna 2019, joten kyseessä on nuori ja moderni klinikka. Yleisilmeessä tämä näkyy siten, että klinikka on todella tyylikkäästi suunniteltu ja sisustettu, minkä ansiosta asiakkaat viihtyvät siellä varmasti.

Klinikka on kuitenkin erikoistunut ainoastaan hiussiirtoihin, joten muita esteettisen lääketieteen palveluita sieltä ei saa. Sijainti on loistava, sillä klinikka sijaitsee Istanbulin Euroopan puoleisen keskustan alueella. Liikkuminen on siis tehty todella helpoksi ja reissun ohessa voi käydä vaikkapa ostoksilla Istanbulin keskustassa.

Toimenpide ja lääkärit

3 / 5

Tohtori Cinik on valmistunut Uludagin yliopistossa vuonna 2002 ja aloitti heti sen jälkeen esteettisen lääketieteen harjoittamisen. Alkuun hän teki töitä kosmetiikan parista, mutta vaihtoi myöhemmin suuntausta. Vuodesta 2007 lähtien hän on keskittynyt nimenomaan hiustensiirtoon ja on vuosien varrella suorittanut satoja hiussiirteitä.

Jälkihoito

0 / 5

Kun Emrah Cinik saa hiussiirteen valmiiksi, alkaa hiljalleen toipuminen. Emrah Cinik Hair Transplant tarjoaa asiakkailleen tarvittavat lääkkeet ja hoitotuotteet jälkihoitoa varten. Sen tarkemmin klinikka ei ole määritellyt, kuinka kauan tuotteet kestävät, tai mitä ne pitävät sisällään. Muutoinkin jälkihoito ei näytä kuuluvan palvelupaketteihin ainakaan suoraan, vaan niistä tulee maksaa ylimääräistä.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Emrah Cinik sai meiltä 2,67 tähteä viidestä

2.67/5.0

Emrah Cinik on hintatasoltaan edullinen, muttei ei erotu monesta muusta turkkilaisesta hiustensiirtoklinikasta. Peruspakettien hinnat liikkuvat yleensä noin 2 000 eurossa ja samassa hintahaarukassa on myös tämä klinikka. Tässä hintatasossa turkkilaiset klinikat käyvät kovaa kilpailua asiakkaista, joten erottautuminen olisi tärkeää.

Emrah Cinik on ammattitaitoinen lääkäri, joka hallitsee hiustensiirron loistavasti. Klinikan hyviin puoliin kuuluu selkeä hinnoittelu ja eri palvelupaketeissa kerrotaan selkeästi, mitä kaikkea ne pitävät sisällään. Palveluiden määrässä on selkeästi klinikan yksi heikkous, sillä se ei tarjoa oikeastaan mitään sellaista, mitä muut saman hintaluokan klinikat tarjoavat.

Klinikka pyytää ylimääräisen maksun myös neulattomasta anestesiasta, kun monilla muilla klinikoilla se kuuluu hintaan. Joudut maksamaan siitä 200 euroa, mikä on noin kymmenen prosentin lisä normipalvelun päälle.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Dr Emrah Cinik ja muu henkilöstö

Tohtori Cinik on valmistunut Uludagin yliopistosta vuonna 2002 ja siirtyi heti tämän jälkeen työelämään. Valmistauduttuaan yliopistosta hän työskenteli kauneudenhoitoalalla muun muassa kosmetiikan ja esteettisen lääketieteen parissa. Hiustensiirtoihin Emrah Cinik on keskittynyt vuodesta 2007 lähtien, jolloin hän perusti oman klinikan. Siitä lähtien hän on suorittanut yli 1 000 onnistunutta hiussiirrettä, joten kokemusta on kertynyt varsin mukavasti työvuosien aikana.

Tohtorin apuna on osaava henkilökunta, joista osa on työskennellyt hänen alaisuudessaan aivan alusta saakka. Tämä kertoo hyvästä tiimihengestä, mikä parantaa työn laatua ja tehokkuutta. Uudet työntekijät koulutetaan erillisellä ohjelmalla, jota ohjaa Dr Emrah Cinik ja se kestää vuoden verran.

Ennen ja jälkeen kuvat

Emrah Cinik results ennen ja jälkeen tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Emrah Cinik metodit ja toimenpiteet

Emrah Cinik Istanbul klinikan henkilökunta koostuu oman alansa todellisista ammattilaisista, mikä takaa parhaan mahdollisen tuloksen. Tohtori Emrah Cinik käyttää uusinta teknologiaa ja on keskittynyt FUE-tekniikkaan, joka ei jätä arpia alueelle, josta hiustuppea otetaan siirrettäväksi. Hiustensiirto Turkissa on jatkuvasti kasvamassa, mikä johtuu toisaalta laadukkaasta palvelusta sekä edullisesta hintatasosta. Käyttämällä turkkilaisia klinikoita voit säästää tuhansia euroja ja nauttia tuuheista hiuksista koko loppuelämän.

Hiustensiirron lisäksi sinun on mahdollista suorittaa siirteitä partaan tai kulmakarvoihin. Samalla reissulla voi siis tehdä useamman operaation, jos kokee siihen olevan tarvetta. Klinikan henkilökunta pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa, jotta asiakkailla olisi mahdollisimman kivuton ja miellyttävä operaatio.

Hinnat

Hiustensiirto hinta

Hiustensiirtoklinikka kertoo selkeästi ja avoimesti sivuillaan sen, mitä kaikkea kuhunkin palvelupakettiin kuuluu. Heidän valikoimastaan löytyy yhteensä viisi erilaista pakettia, joista asiakkaat voivat valita itselleen sopivimman.

Paketteihin kuuluvat seuraavat asiat:

Toimenpiteiden hinnat on selkeästi kuvattu klinikan toimesta, joten yleiskuva palvelun sisällöstä tulee helposti selville. Neulaton anestesia ei kuulu minkään paketin hintaan, vaan siitä veloitetaan ylimääräinen maksu klinikan toimesta. Lisäksi pakettiin on mahdollista lisätä siirteitä vartaloon pientä lisämaksua vastaan.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikka sijaitsee aivan Istanbulin keskustassa, joten liikkuminen on helppoa ja nopeaa sekä samalla näkee kaupungin keskustaa.

Emrah Cinik Hair Transplant edustaa hinnastoltaan keskitasoa, kun sitä vertaa turkkilaisiin klinikoihin. Hinnat alkavat 2 000 eurosta ja kallein paketti maksaa noin 3 000 euroa.

Hiussiirteille on asetettu katto jokaisessa paketissa. Hiustuppien määrä kuitenkin vaihtelee tapauskohtaisesti, joten siitä kannattaa keskustella tarkemmin konsultaation aikana.

Emrah Cinik on tehnyt hiussiirteitä vuodesta 2007 lähtien, joten toiminta on ollut pitkäkestoista. Lisäksi sama tiimi on tehnyt yhteistyötä pitkään, mikä kertoo toiminnan luotettavuudesta.

Klinikan palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetukset ja sinut otetaan vastaan kuljettajan toimesta lentokentällä. Kuljettaja huolehtii siirtymisistä lentokenttä, klinikan ja hotellin välillä.

Emrah Cinik Hair Transplant löytyy muun muassa Instagramista, Youtubesta sekä Facebookista. Lisäksi yrityksen sivuilla on kuvia ennen operaatiota ja sen jälkeen.

 

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %