Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

The Mae Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan The Mae Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

The Mae Clinic United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki The Mae Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tohtori Eleojo Achimugu on ollut fantastinen…

Rated 5,0 out of 5
04/02/2023

Thtori Eleojo Achimugu on ollut fantastinen alusta loppuun. Aina sydämeni parhaalla mielellä, erittäin tarkkaavainen, oikeilla neuvoilla ja lääketieteellisellä hiusosaamisella ja erittäin ystävällisen tiimin tukemana mukavassa klinikassa. Suosittelen häntä lämpimästi 😊

Lue alkuperäinen

Arnaud

Loistava kokemus

Rated 5,0 out of 5
03/16/2023

Olin aluksi hermostunut toimenpiteestäni, mutta puhuttuani tohtori Elen kanssa sain itseluottamusta jatkaa HT:n kanssa. Konsultaatio sujui hyvin, koska tohtori Ele on erittäin kärsivällinen ja mukaansatempaava. Hän selittää kaikki mukana olevat prosessit. Menettely sujui hyvin ja seuranta on sujunut hyvin, ja huolenaiheet on käsitelty hyvin. Myös hänen henkilökuntansa oli erittäin välittävää ja ystävällistä. Suosittelen varmasti.

Lue alkuperäinen

FO Sheffield

Minulla oli hiusten restaurointi The Maessa…

Rated 5,0 out of 5
05/28/2022

Minulla oli hiusten restaurointi The Mae Clinicissä ja minun on sanottava, että minulla oli upein kokemus, palvelu oli erinomaista, kirurgi oli hämmästyttävä ja huolellinen, samoin kuin teknikot, suosittelen lämpimästi

Lue alkuperäinen

Saeed Omar

Valitse lääkäri, johon voit luottaa

Rated 5,0 out of 5
05/10/2022

Tapasin tohtori Elen muutama vuosi sitten toisella klinikalla, hän oli ainoa lääkäri, joka sai minut tekemään babybotoxia. Olin hyvin peloissani, mutta hän oli erittäin kärsivällinen ja antoi minulle tarpeeksi aikaa ajatella sitä. Olen erittäin iloinen saadessani olla hänen potilaansa omalla klinikalla, ja koska hän on myös hiustensiirron asiantuntija, olen hyvin lähellä päätöstäni tehdä kulmakarvojen siirto.

Lue alkuperäinen

Beata Lawniczak - Lizon

Erittäin suositeltava klinikka

Rated 5,0 out of 5
05/05/2022

Minulle tehtiin fue-siirto Mae-klinikalla noin 3 kuukautta sitten ja olin erittäin vaikuttunut menettelystä ja tuloksista tähän mennessä, ei kipuja ollenkaan ja nopea paraneminen, joka kuukausi hiukseni tihenevät ja tähän mennessä tulokset ovat olleet ylitti odotukseni. Ilmeisesti täydet tulokset näkyvät vielä 6 kuukauden kuluttua, mutta jo nyt ero on hyvin havaittavissa

Lue alkuperäinen

Peter McGuinness

RON-S

Rated 5,0 out of 5
12/22/2021

Suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa, tohtori Ele Erittäin ammattimainen, erittäin huolellinen (mikä on tärkeää) ja erittäin kärsivällinen, ja täällä klinikka käyttää parasta teknologiaa ja laitteita, joita markkinoilla on saatavilla.

Lue alkuperäinen

RON SMITH

Kärsin hiustenlähdöstä arpeutumisesta…

Rated 5,0 out of 5
12/21/2021

Käsin hiustenlähtöni arpeutuneesta kaljuuntumisesta, mikä tarkoitti, että hiustenlähtöni oli peruuttamaton. Naisena tämä on tuhoisaa, sillä me kaikki tiedämme, kuinka kauniit täyteläiset hiukset saavat meidät tuntemaan olonsa kauniiksi ja naisellisiksi. Olen menettänyt hiuksiani päänahan etupuolelta vuosia, en enää välitä ulkonäöstäni ja menetin kosketuksen naisellisuuteni, koska en vain tuntenut oloani kauniiksi, lakkasin välittämästä yleisilmeestäni. Olin kokeillut kaikkea öljyä, biotiinia, dermarolleria ja laservaloja sekä monia vitamiineja ja hyväksyin lopulta hiustenlähtöön peruuttamattoman. Olen yrittänyt vuosia löytää hiustensiirtoa, jonka avulla poistetut luovuttajakarvat voivat kasvaa uudelleen ja täyttää tyhjät alueet, luotan täysin tohtori Eleen ja voin sanoa, että hän on välittävin, rehellisin ja luotettavin lääkäri, joka on käyttänyt hiustensiirtomatkallani MAE-hiusklinikalla osoitteessa 31 Harley Street. Tämä oli toinen siirtoni hänen kanssaan, koska tarvitsin kaksi arpeutumisen vuoksi, mikä vaatii hiussiirteiden sijoittamista erilleen toisistaan. Tohtori Ele ei vain tehnyt hienoa työtä, vaan hän antaa parhaat neuvot yksittäisistä hiustenlähtötapauksista ja ulkonäön parantamisesta riippuen, ja mitä pidin hänessä eniten, on hänen rehellisyytensä, kun hän vastasi asiakkaiden kysymyksiin ja antoi kaikki vastaukset asiakkaiden hiustenlähtöön. ja siirto. Suosittelen tohtori Eleä ja voin vakuuttaa sinulle 100 %, että olet tyytyväinen häneen ja hänen hiustensiirrot suorittavaan teknikkoon.

Lue alkuperäinen

MS

Arvostele The Mae Clinic United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia London.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %