Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Swedish Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,5
Rated 4,5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Swedish Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Swedish Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Swedish Clinic -arvostelut

4,5
Rated 4,5 out of 5
4,5 out of 5 stars (based on 31 reviews)
Excellent84%
Very good3%
Average0%
Poor0%
Terrible13%

Sahar at the clinic was very helpful…

Rated 5,0 out of 5
02/23/2024

Sahar at the clinic was very helpful with arrangements and accommodation not to mention infortive about any concerns I had. She was able to refer me for both cases hair and teeth and I couldn’t how helpful she was with everything just a great experience

Cazz Caster

I had a great experience with Swedish…

Rated 5,0 out of 5
02/22/2024

I had a great experience with Swedish Clinic. The team is friendly and professional. I’m not a Turkish speaker so I had a lot of help from Sahar who helped me from the start till the end. I really recommend this place.

Bruno Noorland

Fantastic experience

Rated 5,0 out of 5
02/21/2024

Fantastic experience. I came for hair transplant and the work is just incredible. Sahar took very good care of me and the whole team has been very professional. I totally recommend for anybody looking for hair transplant 😊

GK

Kadun hetkeä, jolloin valitsin tämän klinikan.

Rated 1,0 out of 5
05/30/2023

Vältä hiustensiirtoa tällä klinikalla!!!

Lue alkuperäinen

Stefan VN

Ruotsalainen klinikka nro 1 Clinic

Rated 5,0 out of 5
04/03/2023

Olen kotoisin Irlannista, kymmenen vuoden ajan tein tutkimusta Irlannissa, eikä mikään klinikka riittänyt, joten etsin sopivaa klinikkaa Turkista, jossa olisi tekniikka hiustensiirtoon. d olla erittäin tyytyväinen ja oli luonnollista, ruotsalainen klinikka, jonka löysin verkosta, mikä uskomaton kokemus siitä hetkestä lähtien, kun otin heihin yhteyttä, otin yhteyttä, konsulttini Houdaan, joka oli aivan loistava työssään, hän järjesti kaiken puolestani, kuljetukset, hotelli, tapaamiset konsulttieni kanssa, se oli fantastinen kokemukseni. Konsultit, lääkärit, sairaanhoitajat, kirurgit, se on uskomaton klinikka, niin ystävällinen, ammattimainen tapa, korkein kliininen hygienia, he menivät yli ja pidemmälle, siellä johtavat Suosittelen jokaista hiustensiirtoa tai mitä tahansa plastiikkakirurgiaa hakevaa henkilöä ottamaan yhteyttä ruotsalaiseen klinikkaan, et tule katumaan sitä, yksityiskohtiin ja leikkauksen jälkeiseen hoitoon on kiinnitettävä huomiota. ei yhtään, se oli vain hämmästyttävää,

Lue alkuperäinen

Francis Lewis

Kaikki 3 päivän matka meni hyvin lääketieteellisesti…

Rated 5,0 out of 5
03/31/2023

Kaikki 3 päivän matka meni hyvin lääketieteellinen tarjoaa ammattimaista neuvontaa ja tukea prosessin kaikissa vaiheissa. Aloittaen konsultaatioista, leikkauksista, selityksistä, seuraavan päivän ohjeista ja varmistuksista. Todella mukavia lääkäreitä vastaamassa kysymyksiin. Erittäin korkeatasoinen klinikka nykyaikaisilla laitteilla ja loistavalla henkilökunnalla. Tunnen olevani täydellisesti ohjattu selkein ohjein. Kaiken kaikkiaan suosittelen 100%.

Lue alkuperäinen

Mohammad Tanvir Hossain

Kokemus hiustensiirrosta

Rated 5,0 out of 5
03/11/2023

Erittäin hyvä kokemus, he kohtelivat minua erinomaisesti, kaikki oli nopeaa, he selittivät minulle kaiken yksityiskohtaisesti, he ottivat minut lentokentältä ja palauttivat minut, Erinomaisia ​​lääkäreitä ja ihmisiä, klinikka oli erittäin puhdas.

Lue alkuperäinen

ESSES GROUP

Perfect Clinic

Rated 5,0 out of 5
03/11/2023

Pari päivää sitten minulle tehtiin klinikalla hiustensiirto!

Lue alkuperäinen

Daivydas Žygas

Hair Proceded oli loistava

Rated 5,0 out of 5
03/10/2023

Houda oli loistava, hän selitti kaiken saapumisestamme lentokentälle aina siihen asti, kun lähdimme Turkista. Klinikka oli myös loistava , puhdas , erittäin vieraanvarainen tuntui, että kaikki on täydellistä. Toimenpide oli suoraviivainen ja kaikki toimi puhelimessa tekemämme sopimuksen mukaan. Jos etsit hiustensiirtoklinikkaa Turkista, minulla oli hieno kokemus ja Ruotsin klinikalla kaikki sujui hyvin.

Lue alkuperäinen

KRS

Kiitos koko tiimille

Rated 5,0 out of 5
02/14/2023

Kiitos koko tiimille

Lue alkuperäinen

Stephane Martin

Loistava kokemus

Rated 5,0 out of 5
01/30/2023

Hiustensiirto tehtiin äskettäin klinikalla, se oli loistava kokemus. Ennen, aikana ja jälkihoito oli ilmiömäistä. Oli matkustanut Irlannista ja he todella saivat meidät tuntemaan olonsa tervetulleiksi ja tekivät kokemuksesta erittäin helpon. Yusufin kanssa oli ilo asioida, ja hän oli aina erittäin ystävällinen kaikissa kysymyksissäni.

Lue alkuperäinen

Paraic

Hiukseni siirrettiin hiljattain ruotsalaisella klinikalla Istanbulissa.

Rated 5,0 out of 5
01/28/2023

Minulle siirrettiin äskettäin hiukseni ruotsalaisella klinikalla Istanbulissa. Ruotsin klinikan terveydenhuollon henkilökunta on ystävällistä, kannustavaa, hyvin organisoitua ja osaavaa. Suosittelen ehdottomasti ruotsalaista klinikkaa hiustensiirtoleikkaukseen. Se ei ole vain hiustensiirtoleikkaus, vaan heillä on myös erilaisia ​​terveyspalveluita tarjolla.

Lue alkuperäinen

William Benjamin

Arvostele Swedish Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %