Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

WaveMedica -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan WaveMedica -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat helmikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

WaveMedica United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki WaveMedica -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 35 reviews)
Excellent97%
Very good3%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Oliko hiustensiirto tehty kesäkuussa…

Rated 5 out of 5
07/21/2023

Oliko hiustensiirto tehty kesäkuussa viime kuussa. Aluksi oli huolissaan, mutta konsulttini rauhoittui ja selitti prosessin. Olin hyvin perillä menettelystä, joka antoi minulle luottamusta lähteä Turkkiin. Se meni niin nopeasti vain 2 päivää ja takaisin Iso-Britanniaan. He järjestivät kuljetukseni, hotellini ja aamiaiseni, toivat minut takaisin lentokentälle. Erittäin sujuva kokemus. Suosittelen.

Lue alkuperäinen

Harlow Shaw

Suunnittelen hiustensiirtoa…

Rated 5 out of 5
06/19/2023

Olen suunnitellut hiustensiirtoa viimeisen vuoden ajan, mutta niin monia vaihtoehtoja kaikkialta en voinut päättää. Kun alkaa etsiä niitä, siitä tulee monimutkaista, mutta sitten törmäsin WaveMedicaan, ne kaverit olivat mahtavia. Ensimmäisestä kuulemisesta lähtien he olivat kohteliaita ja ystävällisiä. Saatoit tuntea, että he todella välittävät tekemästään työstä, tunsin tärkeäksi, että otit aikaa selittää kuinka hiusten kasvu toimii, erilaisia ​​​​toimenpiteitä ja loit parhaan suunnitelman henkilökohtaisesti tapaukseeni.

Lue alkuperäinen

Carlton Richards

Istanbulin huippuklinikka

Rated 5 out of 5
06/12/2023

Istanbulin huippuklinikka. Konsultit ovat erittäin ystävällisiä ja kirurgit ammattitaitoisia. Olen iloinen, että menin WaveMedican kanssa!

Lue alkuperäinen

Dalton Ross

DHI-toimenpiteen WaveMedicassa…

Rated 5 out of 5
05/26/2023

Olin tehnyt DHI-toimenpiteen WaveMedicassa, he tekivät 4500 siirrettä ja olen erittäin onnellinen. Se kasvaa hyvin ja olen tyytyväinen.

Lue alkuperäinen

Eldon Thomas

Looking younger than ever.

Rated 5 out of 5
05/15/2023

Had an great experience with WaveMedica. Couldn’t be happier. My hairline is retired and looking younger than ever.

Preston

Tyytyväinen tuloksiin

Rated 5 out of 5
05/04/2023

Tyytyväisiä tuloksiin. Nautin todella kokemuksestani WaveMedicasta. Miellyttävä tiimi ja kirurgit ovat ammattilaisia, jonka voit aistia. Suosittele kaikille.

Lue alkuperäinen

Aspen Powell

Niin onnellinen, että valitsin WaveMedican

Rated 5 out of 5
04/09/2023

Niin onnellinen, että valitsin WaveMedican, hiusrajan keskipäänahani on palautettu parhaaseen mahdolliseen. He ovat järjestäneet kaiken sen mukaisesti, kaikki sujui sujuvasti matkakoordinaattori Ann oli ajoissa päivittämässä minulle seuraavat asiat oleskeluni aikana. Kesti vain 2 päivää, mutta tulokset ovat ikuisia. Hienoa työtä.

Lue alkuperäinen

Thomas Frost

Minua on suositellut ystävä, joka…

Rated 5 out of 5
04/04/2023

Minua on suositellut ystävä, jolle tehtiin hiustensiirto, enkä kadu hänen neuvojaan. Kaverit ovat olleet hämmästyttävän hyvin organisoituneita ja ammattitaito näkyi kaikkialla. Olet menossa vieraaseen maahan ja voi olla pelottavaa, mutta ne todella saivat rentoutumaan ja tuntemaan olonsa kotoisaksi. Hiusrajani palautui ja olen tyytyväinen tuloksiin. Arvostan kaikkea WaveMedican tekemääsi työtä.

Lue alkuperäinen

Patrick

Konsulttini oli uskomattoman…

Rated 5 out of 5
03/28/2023

Konsulttini oli uskomattoman asiantunteva, ja hän käytti tunnin jutellen hänen kanssaan, ja hän neuvoi ja antoi parhaan hoidon henkilökohtaiseen tapaukseen. Kun tein päätökseni, oli helppo aloittaa, he hoitivat kaiken kuljetukseni, hotelli 5 tähden, klinikka oli moitteeton puhdas. Kirurgini olivat ystävällisiä ja ammattitaitoisia.

Lue alkuperäinen

Keith Hill

Aidosti mukava henkilökunta soittaessaan…

Rated 5 out of 5
03/21/2023

Aidosti mukava henkilökunta soittaessaan he vastaavat aina puhelimeen, ovat aina käytettävissä vastaamaan kysymyksiin ja ovat aina avuliaita. Olen ollut yhteydessä useisiin klinikoihin, mutta kun tulee Wavemedicaan, he saivat minut rauhoittumaan ja antoivat minulle kaiken tarvittavan tiedon. He ohjasivat prosessin läpi ja selittivät jokaisen yksityiskohdan, kuinka pitkät hiukseni alkavat kasvaa missä pysyn ja niin edelleen.

Lue alkuperäinen

John Pels

Parempi kuin odotin

Rated 5 out of 5
03/16/2023

Parempi kuin odotin, kaikki kokemukseni oli järjestetty hyvin. Konsultit olivat erittäin ystävällisiä ja myös kirurgit. Kuljetus oli ajoissa ja oleskeluni oli Hilton-hotellissa 5 tähteä. WaveMedican avulla voit päättää, mihin siirtoon parhaiten sopii.

Lue alkuperäinen

Harry H.

Minulla oli hieno kokemus…

Rated 5 out of 5
03/08/2023

Minulla oli hieno kokemus WaveMedicasta, he pitivät minusta huolta Istanbulissa ja saivat minut tuntemaan oloni mukavaksi koko oleskelun ajan. Tulokseni näyttävät uskomattomilta, ei voisi olla onnellisempi.

Lue alkuperäinen

Noah

Arvostele WaveMedica United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia London.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %