Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Elite Beautys -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4,8 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Elite Beautys -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Elite Beautys United States tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Elite Beautys -arvostelut

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 out of 5 stars (based on 33 reviews)
Excellent94%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible6%

Elite Beauty Clinic huijasi 2750 dollarista

Rated 1,0 out of 5
05/19/2023

Elite Beauty Clinic huijasi minulta 2750 dollaria. Pyydän asianajajaa tutkimaan asiaa. ÄLÄ KÄYTÄ Elite Beauty Clinicsia, se on huijaus!

Lue alkuperäinen

Kerry

A+ Personal Hair Transplant Assistant

Rated 5,0 out of 5
05/10/2023

Elite Beauty helpotti hiustensiirtoani Istanbulissa, ja ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien toimenpiteen jälkeisten seurantatoimien kautta heidän kommunikointinsa oli aina oikea-aikaista ja informatiivista. He työskentelivät kanssani löytääkseen minut lääkärin kanssa, jonka kanssa tunsin oloni mukavaksi hoitaessani kaikkea logistiikkaa matkan varrella. Toiseen maahan meneminen voi saada sinut tuntemaan olosi haavoittuvaiseksi, joten olin hyvin kiitollinen heidän vaivannäöstään varmistaakseen, että kaikki oli järjestetty kitkaton kokemus.

Lue alkuperäinen

Russ Duncan

Meksiko EB

Rated 5,0 out of 5
05/04/2023

Tein toimenpiteeni Meksikossa, henkilökunta ja lääkäri olivat erittäin avuliaita ja ystävällisiä, kaikki sujui erittäin sujuvasti ja helposti. Ainoa asia, jota suosittelen, jos saat toimenpiteen, yritä peittää verkkarit ja sukat, huone on erittäin kylmä toimenpiteen aikana. Klinikka on puhdas ja sijaitsee hyvällä alueella. Suosittelemme sitä.

Lue alkuperäinen

Luis Ocampo

Erittäin suositeltavaa

Rated 5,0 out of 5
03/02/2023

Sain toimenpiteen valmiiksi Turkissa, minulle vartettiin 4000 siirrettä ja tähän päivään asti kaikki on mennyt erittäin hyvin, palvelu oli erinomaista, he kertoivat minulle suosittelemansa vaihtoehdon, mutta he olivat myös joustavia ja hyväksyivät sen, mitä pyysin. yleinen se oli, suosittelen lämpimästi

Lue alkuperäinen

Horacio Rendon

Huono kokemus Elite Beauty HairTransplantista

Rated 1,0 out of 5
02/18/2023

Ennen toimenpidettäni 10. helmikuuta 2023 Mexico Cityssä. Lähetin selkeitä kuvia lyhyestä hiusleikkauksestani, jotta mitään ei voi puuttua niin pitkälle kuin yksityiskohdat ja mitä pitää tehdä. Yllättäen minusta tuntui, että minulla oli kiire ja lopputulos on täysin roskaa. Kuulin, kun he laskivat siirteitäni, että luovuttajaalueeltani (pään takaosasta) otettiin noin 960 siirrettä, mikä pahensi tilannetta, ettei kaikkia käytetty implanttiin. Sillä välin maksoin yli 2000 siirteestä. Inhoan rahojeni maksamista ja pettymystä väärinkäytöksen takia. Olen todella pettynyt; silti järkyttynyt. Kokemukseni mukaan en suosittelisi tätä paikkaa kenellekään.

Lue alkuperäinen

Luigi Mutini

Minulle tehtiin hiustensiirto Elitessä…

Rated 5,0 out of 5
02/10/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto Elite Beauty Clinicissä ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Koko prosessi konsultaatiosta leikkauksen jälkeiseen hoitoon oli saumaton ja minua kohdeltiin äärimmäisen ammattitaitoisesti ja huolella.

Lue alkuperäinen

Syed Farhan Azam Naqvi

Täydellinen prosessin kattavuus

Rated 5,0 out of 5
02/08/2023

Sain käyttää EB Clinicsia toimenpiteeni määrittämiseen, ja he hoitivat kaiken, mukaan lukien kuljetukset, hotellit ja konsultoinnin järjestämisen palveluntarjoajani kanssa. Se teki prosessissa navigoinnista todella paljon helpompaa, ja sain sen tehtyä ilman, että minun piti huolehtia kaikista yksityiskohdista itse. Suosittelen ehdottomasti.

Lue alkuperäinen

Joshua

EBC oli hämmästyttävä valinta

Rated 5,0 out of 5
02/03/2023

EBC oli hämmästyttävä valinta. Olin aluksi hermostunut matkustaa toiseen maahan ja saada leikkauksen, mutta luettuani useita arvosteluja ja tutkittuani päätin mennä elite-kauneusklinikalle. Koko prosessi oli erittäin sujuva ja yksinkertainen. Klinikka itsessään oli puhdas ja erittäin vieraanvarainen. Sain 4 000 siirrettä ja kipua oli vähän tai ei ollenkaan. Kaikki lääkärit ja avustajat olivat erittäin koulutettuja ja auttoivat minua saamaan oloni rentoutuneeksi. Chris Elrod EBC:llä oli erittäin asiantunteva, avulias ja tukeva koko prosessin ajan. Leikkauksesta on kulunut 3 päivää ja näen jo karvojen kasvua! Jännä nähdä lopputulokset. Suosittelen ehdottomasti niille, jotka ovat aidalla hiustensiirtoleikkauksen suhteen.

Lue alkuperäinen

Christopher McCann

Chris Elrod ajoi tapaamiseni

Rated 5,0 out of 5
01/25/2023

Chris Elrod ajoi tapaamiseni, löysi lennon, teki varauksia hotelliin ja ylellinen limusiini odotti minua saapuessani Turkkiin. Kaikki tapaamani ihmiset olivat erittäin ystävällisiä. Parransiirto sujui hämmästyttävästi. Erittäin tyytyväinen tuloksiini.

Lue alkuperäinen

Demetrius Williams

Klinikan koko henkilökunta oli…

Rated 5,0 out of 5
01/24/2023

Kaikki klinikan henkilökunta oli poikkeuksellisen ystävällistä. Lääkäri oli erittäin mukava erittäin kunnioittava ja erittäin välittävä, miltä minusta tuntui toimenpiteen aikana.

Lue alkuperäinen

david legault

Ammattitaitoinen, saumaton ja huippuluokkaa oleva yritys ja tiimi

Rated 5,0 out of 5
01/11/2023

He auttoivat alusta prosessin loppuun asti, itse asiassa, tähän asti he auttavat minua edelleen leikkauksen jälkeisessä hoidossa. Aluksi epäröin, mutta kokeilin sitä enkä katunut sitä. Tapa, jolla he käsittelivät minua, oli erittäin saumatonta lipunvarausavusta, kuljetuksesta Istanbulissa (hotellille ja sieltä klinikalle). Bob Allen oli täyden tukena koko ajan ja vastasi hyvin kaikkiin kyselyihini. Tugce, heidän tiiminsä jäsen Istanbulissa, oli erittäin välittävä ja tarkkaavainen tarpeisiini ollessani klinikalla. Hän varmisti, että voin hyvin ja mukavasti ennen leikkausta, leikkauksen aikana ja leikkauksen jälkeen. Kiitos kaverit, että sait minut luottavaiseksi matkustaessani Istanbuliin hiustensiirtoani ja varmistit siitä, että minua kohdeltiin hyvin.

Lue alkuperäinen

Adrian Valenzuela

Hieno kokemus Eliten kanssa…

Rated 5,0 out of 5
01/11/2023

Minulla oli hieno kokemus Elite Beauty Clinicsista. He auttoivat minua paljon tiedoissa, lennoista, hotellista ja jopa kuljetuksista. He hakivat minut saapuessani ja veivät minut hotellille. Hotelli oli erittäin mukava ja he tekivät erinomaista palvelua. Erittäin kohteliaita ihmisiä vastaanotossa. He lähettävät sinulle kaikki tiedot ja jos sinulla on kysyttävää, he voivat auttaa sinua heti Whats-sovelluksen kautta. Hiustensiirtotoimenpiteeni tehtiin onnistuneesti eikä mitään komplikaatioita. He pitivät minusta erittäin hyvää huolta. Olen tyytyväinen tuloksiin, eikä minulla ole kipua. Hieman epämukavaa, mutta se on vain normaalia. Suosittelemme tätä klinikkaa täällä Istanbulissa. Kiitos paljon, ja nyt olen lennolla takaisin Chicagoon.

Lue alkuperäinen

Hugo Gracia

Arvostele Elite Beautys United States

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Yhdysvallat Short Hills, NJ.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %