Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

MedClinics -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan MedClinics -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat huhtikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

MedClinics Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki MedClinics -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tulin Istanbuliin nenäleikkaukseen...

Rated 5,0 out of 5
06/01/2023

Tulin Istanbuliin nenäleikkaukseen. Kiitos Heike ihanasta hoidosta ja avusta. Olen erittäin tyytyväinen MedClinisiin ja suosittelen sitä kaikille.

Lue alkuperäinen

Anya

Paras palvelu Turkissa

Rated 5,0 out of 5
05/23/2023

Luotin heihin vielä kerran, kun sain tällä kertaa rinoplastini ensimmäisen kerran, sain Hollywood-hymyn. Tulos on hämmästyttävä. Heike on ollut kanssani prosessin aikana ja jälkihoidossa. Hänen tiedot ovat olleet tarkkoja, suosittelen tätä palvelua kaikille, jotka aikovat vierailla Turkissa kauneushoidossa.

Lue alkuperäinen

Francesco Abo ata

Kiitos paljon. Olen täysin tyytyväinen

Rated 5,0 out of 5
12/19/2022

Olin Istanbulissa tekemässä hampaani. Se oli lyhyellä varoitusajalla, mutta erittäin hyvin organisoitu ja sain erinomaista hoitoa kaikkialla. Tuloksena on todella syytä olla ylpeä. Olen erittäin tyytyväinen. Haluan korostaa yhteyttä Heiken ja hänen tyttärensä Jaseminiin. He olivat erittäin ystävällisiä, luotettavia ja ammattitaitoisia. Kiitos siitä.

Lue alkuperäinen

Andi

Suosittelen ja kiitän suuresti…

Rated 5,0 out of 5
12/07/2022

Suosittelen lämpimästi ja kiitän kaikesta, mitä olet tehnyt hyväkseni. Minä rakastan sinua. olet antanut minulle uuden elämän. Kiitos

Lue alkuperäinen

Michal Thome

Supertuki tiimiltä, ​​pystyn siihen...

Rated 5,0 out of 5
12/07/2022

Supertuki tiimiltä, ​​voin vain suositella sitä kaikille. Olimme erittäin tyytyväisiä kaikkeen ja olemme edelleen yhteydessä yksityisesti.Kaikista on tullut meille kuin yksi iso perhe.Kaikki oli super järjestetty ja toteutettu.Ja myös käännetty, jos oli kielellisiä epäjohdonmukaisuuksia.100% aina iloinen suositus. TANJA ja ADIL Saksasta 😘

Lue alkuperäinen

Adil Bekaroglu

Minulle nostettiin silmäluomeni...

Rated 5,0 out of 5
11/23/2022

Minulle nostettiin silmäluomet ja rakastan sitä. MedClincs auttoi minua löytämään oikean lääkärin ja oli kanssani koko prosessin ajan. Voisin soittaa milloin tahansa, saksankielinen työntekijä vastasi kaikkiin kysymyksiini kärsivällisesti ja nopeasti. Tunnet olevasi parhaissa käsissä ja hyvissä käsissä heti alusta alkaen. Voin suositella sitä kaikille puhtaalla omallatunnolla. Loistava palvelu, kokenut lääkäri ja onnistunut leikkaus! Loistava!

Lue alkuperäinen

Heike Alayli

Se oli hieno kokemus, erittäin…

Rated 5,0 out of 5
11/23/2022

Se oli hieno kokemus, suosittelen sitä lämpimästi 👍

Lue alkuperäinen

Burhan

Kiitos niin paljon

Rated 5,0 out of 5
03/08/2022

Kiitos paljon. Tulin Istanbuliin rintojen suurennukseen. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Unelmani toteutuivat, nähdään pian. Ihana vieraanvaraisuus.

Lue alkuperäinen

Selena

Halusin löytää klinikan Turkista…

Rated 5,0 out of 5
03/03/2022

Halusin löytää klinikan Turkista hiustensiirtoa varten, koska eurooppalaiset olivat erittäin kalliita. Nämä kaverit auttoivat minua löytämään parhaan! Kiitos paljon! Asiakastuki on myös hienoa.

Lue alkuperäinen

Cameron Rosenbaum

Arvostele MedClinics Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %