Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Kaivopuiston klinikka arvostelu

Hiustensiirto Suomessa on vaivaton ratkaisu hiusongelmaan, mutta hinnat ovat huomattavasti korkeammat kuin ulkomailla. Matkustaminen jää suhteellisen vähälle ja lomaa ei tarvitse ottaa, ellei erityisesti halua. Kaivopuiston klinikka tarjoaa hyvät puitteet hiustensiirron suorittamiseen ja se pyrkii palvelemaan ihmisiä ympäri Suomea. Klinikalla tarjotaan muitakin palveluita plastiikkakirurgian puolelta, joten jos haluaa, voi myös katsella valikoimaa laajemmin sillä silmällä.

Arviomme

3.17/5

3.17 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Kaivopuiston klinikka arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

5 / 5

Klinikalla on ajan varaaminen tehty helpoksi. Sinne voi ensisijaisesti varata ajan suoraan sivuston tarjoaman lomakkeen kautta, josta saa valita, mitä toimenpidettä varten konsultaation tarvitsee. Mikäli tämä ei onnistu, löytyy myös sähköpostiosoite ja puhelinnumero helposti vaihtoehdoksi yhteydenottoa varten. Hiustensiirto Suomessa on hyvä ratkaisu, sillä kotimaiseen laatuun voi aina luottaa. Klinikan sivusto on suomeksi kirjoitettu, joten kielitaitoakaan ei tarvita.

Mikä on hyvää ja puuttuu useilta klinikoilta, on selkeä hinnoittelu, joka on nähtävissä suoraan sivustolta. Asiaa voi miettiä siis myös rahan kannalta rauhassa ennen varsinaisia askeleen ottamisia toimenpiteen suuntaan. Sivuilla myös kerrotaan askel askeleelta, kuinka itse hiustensiirto tapahtuu ja lisää saa kysyä suoraan klinikalta, jos vielä jokin asia jää mietityttämään. Konsultaatio on toki myös ilmainen, joten mitään ei häviä, vaikka käykin kartoittamassa tilanteensa.

Ennen toimenpidettä

1 / 5

Koska olemme Suomessa, sen suurempaa matkustamisen tarvetta ei tule. Riippuen klinikan sijainnista, voi olla, ettei edes majoituksen varaaminen ole ajankohtaista toimenpidettä varten. Ennen toimenpidettä pääsee konsultaatioon vielä varmistamaan, että suunnitelmat pitävät, ja että ollaan samalla raiteella toiminnan suhteen lääkärin kanssa.

Sen sijaan mitään valmistautumispakkausta ei ole kuin myöskään ei ole saatavilla erillisiä ohjeita ravinnon eikä ravintolisien suhteen. Tämä voisi olla hyödyllistä, jotta voisi itse edesauttaa tätä kautta toimenpiteen onnistumista ja paranemisen nopeutumista. Eli jos näitä haluaa, on niistä huolehdittava itse.

Saapuminen ja majoitus

1 / 5

Kun saavut toimenpiteeseesi, Kaivopuiston klinikka ottaa sinusta verikokeet, joilla varmistetaan terveydentilasi olevan sopivalla tasolla hiustensiirron suorittamiseen. Tulokset tutkitaan laboratoriossa ja tällä välin valmistaudut lääkärisi kanssa toimenpidettä varten. Ehdit myös esittää kysymyksiä, mikäli se tuntuu tarpeelliselle.

Klinikka ei tarjoa kuljetusta eikä majoitusta. Koska Suomessa välimatkat eivät ole niin kamalan pitkiä, ei tälle ole tarvettakaan. Klinikalla on toimipisteitä ympäri Suomea ja niistä voi valita itselleen sen, minne on helpoin saapua itse. Jos matkasi on pitkä, voit varata itsellesi yösijan, sillä toimenpide vie aikaa.

Palvelut siis tältä osin eivät ole kovinkaan kattavia, mutta etuna on, että voit toimia täysin suomen kielellä ja mitään kielimuuria ei ole, eikä tulkkia tarvita. Voit luottaa henkilökuntaan, että he toimivat sinun etusi mielessään.

Klinikka

5 / 5

Kaivopuiston klinikka antaa kunnon palvelua itse toimenpiteen aikana. Aika ei käy pitkäksi, sillä asiakkaalle on varattuna erilaista viihdykettä pitämään seuraa. Hän saa myös viettää aikansa mukavassa, ergonomisesti muotoillussa tuolissa, joten vaikka toimenpide kestää kauan, asiakkaan on mukava olla paikoillaan. Väliajalla tarjoillaan lounasta.

Asiakas voi olla turvallisin mielin, sillä klinikka on EU:n säätelemä sairaala ja hän saa nauttia toimenpiteestään turvallisesti yksityisessä huoneessa. Klinikka myös takaa toimenpiteensä, eli ei tarvitse huolehtia siitäkään, tuleeko toimenpide onnistumaan. Kaivopuiston klinikalla asiakas on hyvissä käsissä.

Toimenpide ja lääkärit

4 / 5

Klinikalla työskentelee erittäin nimekäs ja osaava lääkäri, joka tiimiin kuuluvien hoitajien kanssa tekee parhaansa onnistuneen ja kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi. Puudutus suoritetaan neulattomasti, joten edes siitä osuudesta ei aiheudu kipua. Puudutusta myös lisätään tarpeen mukaan pitkin päivää.

Jälkihoito

3 / 5

Kaivopuiston klinikka antaa mahdollisuuden toimenpiteen maksamiseen rahoituksen avulla. Asiakkaalla ei siis tarvitse olla tuhansia euroja valmiina, vaan summa voidaan jakaa sopivampiin eriin. Tämä on hyvä asia ja helpottaa monelle sitä lopullisen päätöksen tekemistä, lähteäkö toimenpiteeseen vai ei. Hiustensiirto Suomessa on luotettava ja klinikka tarjoaakin myös useita jälkitarkastuksia sekä takuun hiusten kasvulle.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Kaivopuiston klinikka sai meiltä 3,17 tähteä viidestä

3.17/5.0

Kaivopuiston klinikka vaikuttaa erittäin hyvälle paikalle suorittaa hiustensiirto. Miinuspisteitä ei tule heidän tarjoamistaan tuotteista, ne ovat hyvällä tasolla. Vain matkustussuunnitelmien puuttuminen, majoitukset ja näihin liittyvät asiat aiheuttivat pisteiden laskua. Ja kyseenalaista onkin, tarvitaanko näitä Suomessa.

Kaivopuiston klinikka voisi toki tarjota asiakkaalle edes vinkkejä, mistä mahdollisesti tarvittavaa majoitusta kannattaa varata. Toimenpide kestää kauan ja päivä venyy helposti todella pitkäksi, niin on ehkä suotavaa kuitenkin yöpyä jossain, ellei asu aivan klinikan lähipiirissä. Klinikalla noudatetaan kuitenkin suomalaista laatutyötä ja EU valvoo standardeja tiukasti, joten toimenpiteen suorittaminen on turvallista.

Klinikan ehdottomiin etuihin on luettava myös heidän tarjoamansa takuut. Varsinkaan ulkomaille lähdettäessä nämä eivät ole niin itsestään selviä. Myös vähintään kolme jälkitarkastusta luovat turvaa siihen, että lopputulos on varmasti luonnollinen ja hyvä.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Professori Nordström ja muu henkilökunta

Klinikalla toimii Professori Nordström. Hän on suomalainen plastiikkakirurgi ja kansainvälisesti hiustensiirtopiireissä erittäin tunnettu nimi hiustensiirron kehittäjänä. Muu klinikan henkilökunta on koulutettu Nordströmin klinikalla ja tällä hiustensiirtoihin erikoistuneella tiimillä onkin jo pitkä kokemus hiustensiirroista. Klinikalla toimii myös muita lääkäreitä, jotka hoitavat plastiikkakirurgisia toimenpiteitä sekä luonnollisesti osaavat sairaanhoitajat heidänkin apunaan. Henkilökunnan osalta siis kaikki on enemmän kuin kunnossa tällä klinikalla.

Professori Nordströmin lisäksi klinikalla toimivat LT Heikki Penttilä, joka on erikoistunut plastiikkakirurgiaan sekä toimii klinikan lääketieteellisenä johtajana ja LKT Harri Selänne, joka on yksi Suomen tunnetuimmista liikuntalääketieteen erikoislääkäreistä. Klinikan palvelut ovat siis hyvin monipuoliset ja vakuuttavat.

Ennen ja jälkeen kuvat

Kaivopuiston klinikka ennen ja jälkeen tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Kaivopuiston klinikka metodit ja toimenpiteet

Kaivopuiston klinikka käyttää hiustensiirtoon pääosin kahta eri tekniikkaa. Joko FUE tai FUT, joiden väliltä valitaan tilanteen ja asiakkaan toivomusten mukaan se sopivampi. FUT tekniikan sanotaan olevan parempi, sillä siinä on pienempi riski hiusjuurten vahingoittumiseen kuin FUE:n kanssa. FUT-tekniikassa myös hiusten uudelleen kasvuun lähteminen on paljon todennäköisempää kuin FUE:n kanssa. Kaivopuiston kauneusklinikka kertoo myös FUT-tekniikan tulevan halvemmaksi.

Tekniikoista jää myös erilaiset arvet. FUE-tekniikassa hiussiirteet otetaan irti pienissä osissa pyöreällä, ontolla työkalulla, jolloin takaraivolle jää useita pyöreitä arpia. FUT-tekniikassa siirteiden irrotus tapahtuu ottamalla suikale, josta sitten leikataan siivuja. Tällöin takaraivolle jää pitkä suora arpi.

Hinnat

Kaivopuiston klinikka hinnasto

Klinikan sivuilta löytyy hyvinkin tarkka hinnasto, jonka avulla pääsee helposti jäljille, paljonko oma hiustensiirto voisi tulla maksamaan. Siirrettävien hiusten määrä vaikuttaa aina hintaan.

Hiustensiirto sisältää seuraavia asioita:

Lopullinen hinta selviää aina vasta konsultaatiossa, kun hiussiirteiden määrä selvitetään lääkärin toimesta. Klinikka kuitenkin ilmoittaa hintojen olevan 3 600 euron ja 8 000 euron välillä. Tähän eivät sisälly matkustuksesta mahdollisesti aiheutuvat kulut.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikka on ehdottomasti luotettava ja turvallinen paikka suorittaa toimenpide. Pitkään toiminut klinikka maineikkaan henkilökuntansa ansiosta on ansainnut luottamuksen.

Kyllä työskentelee. Hän toimii klinikalla lääketieteellisenä johtajana ja on erikoistunut kasvojen, rintojen ja vartalon plastiikkakirurgiaan sekä esteettiseen kirurgiaan.

Ajan varaaminen ilmaista konsultaatiota varten on helppoa ja siihen on useampi keino. Voit varata ajan sivuston tarjoaman lomakkeen kautta. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.

Kaivopuiston klinikka ylläpitää hyvää galleriaa sivuillaan, jossa on lukuisia kuvia ennen ja jälkeen eri toimenpiteiden.

Klinikka tarjoaa joko FUE- tai FUT-tekniikkaa, joista FUE on suositumpi sen taatessa parempia lopputuloksia hiustensiirtoon.

Kyllä voi. Kaivopuiston klinikka antaa mahdollisuuden joustavaan rahoitukseen, jota voi hakea suoraan verkossa. Klinikan sivuilta löytyy tähän hakemukseen suora linkki.

Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %