Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Longhaircenter -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4.7 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Longhaircenter -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Longhaircenter Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Longhaircenter -arvostelut

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 15 reviews)
Excellent93%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible7%

Varo maksettuja väärennettyjä arvosteluja!

Rated 1 out of 5
08/27/2023

Majoituin 5 tähden hotelliin, mikä auttoi lievittämään toimenpiteeseen liittyvää stressiä.

Lue alkuperäinen

Gabriela Grozea

Amazing Team !!

Rated 5 out of 5
03/21/2023

Minä itse Keshav Ruotsista, leikkaus tehtiin 12 päivää ennen ja olen erittäin tyytyväinen Long Hair Centerin ystävällisyyteen ja välittämiseen. Tohtori Ahmetin ja hänen tiiminsä, mukaan lukien lääkärikonsultti, ammattitaito ja kokemus Herra Mehmet, tulkkimiehet, taksinkuljettaja, myös toimenpiteen suorittanut tiimi on hyvin koulutettu ja he tiesivät mitä ovat tekemässä.Leikkaustiimi teki hienoa työtä eikä kiirehtinyt toimenpidettä. 10 päivän jälkeen ensimmäisen pesuni tulokset näyttävät toistaiseksi uskomattomilta, ja odotan innolla lopullista tulosta muutaman kuukauden kuluttua. Suosittelisin ehdottomasti Pitkät hiukset -keskusta kaikille, jotka etsivät hiusten transpantia Istanbulista, Turkista.Amazing Team!!

Lue alkuperäinen

Keshav

Olin täysin kalju ja…

Rated 5 out of 5
01/25/2023

Olin täysin kalju, ja 6 kuukauden kuluttua minulla on täysi pää. Edistymiseni on julkaistu FB-ryhmässä Hair Loss Conquerors, josta näet kuukausittaiset päivitykseni. Olen nyt 6 kuukauden ikäinen ja hiukseni ovat periaatteessa täysin palautuneet, en voi kiittää tohtori Ahmetia ja tiimiä tarpeeksi.

Lue alkuperäinen

Francesco Frangillo

Olen iloinen, että valitsin tämän klinikan

Rated 5 out of 5
06/25/2021

Olen iloinen, että valitsin tämän klinikan, palvelu oli ammattitaitoista ja henkilökunta uskomatonta. Olen nainen, joka matkusti yksin Turkkiin toimenpiteelleni, lentokentältä noudosta Turkissa oleskeluun hoidettiin, he auttoivat minua tarpeissani Turkin sisällä, esim. junalippujen varaamisessa ja kuljettajan jättämisessä ja poiminnassa minut ylös rautatieasemalta (minua ei veloitettu: se johtui heidän ystävällisyydestään) Lääkäri oli ammattimainen ja henkilökunta ystävällistä ja mukautuvaa tarpeisiini. Kiitos paljon siitä, että sait minut tuntemaan oloni turvalliseksi. Suosittelen jokaista NAISTA, joka haluaa tulla Turkkiin mutta hermostunut prosessista tai tulla yksin, ottamaan harppauksen ja tulemaan et tule katumaan. Kiitos, että teit oleskelustani hyvän, tunsin oloni turvalliseksi

Lue alkuperäinen

Just Random

Paras valinta jonka olen tehnyt! :)

Rated 5 out of 5
02/01/2021

Minulle tehtiin toinen hiustensiirtoni 10 päivää sitten Long Hair Centerissä ja toivon todella, että minullakin olisi ollut ensimmäinen hiukseni heidän kanssaan. Tohtori Ahmet ja hänen tiiminsä olivat erittäin ammattitaitoisia, päteviä ja minusta tuntui, että olin hyvissä käsissä heidän kanssaan. Minulla oli vaikeuksia valita oikeaa klinikkaa, ja etsinnässäni olin täynnä suuria klinikoita, jotka tekivät paljon markkinointia. Kesti melkein kuukauden selvittääkseni, mitkä ovat punaiset liput hiustransplat-klinikan alueella ja mitkä ovat hyvän klinikan keskeiset kriteerit. Yksi syistä, miksi valitsin Long Hair Centerin tuhansien klinikoiden joukosta, oli se, että ne ovat yksi harvoista klinikoista, jotka tekevät vain yhden leikkauksen päivässä ja lääkäri tekee sen itse (ensimmäinen leikkaus oli isossa klinikalla Istanbulissa, jossa lääkärille tehtiin 45 leikkausta päivässä, hän vain puristi kättäni ja piirsi hiusrajan kynällä). Toinen syy oli se, että heillä oli erittäin kohtuulliset hinnat, eivätkä he veloita ylimääräistä, jos he löytävät lisää hiuksia siirrettäväksi (useimmat muut klinikat tekevät niin!). He kertoivat minulle, että he vain työskentelevät, kunnes he ajattelevat, että se on paras mahdollinen tulos (jälleen vaikea löytää muilta klinikoilta). Leikkaukseni aikana kääntäjä oli siellä koko ajan samassa huoneessa (mitä lupaavat myös muut klinikat, kuten ensimmäinen klinikani, mutta todellisuudessa tapahtuu harvoin taloudellisista syistä). Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ja se on asia, jota en voinut tietää ennen kuin valitsin tämän klinikan: tohtori Ahmet ja hänen tiiminsä ovat erittäin kunnioittavia ja vieraanvaraisia, ulkopuolelta katsottuna vaikutti siltä, ​​että he ovat perhe. Eräs kääntäjistä, jonka kanssa olin alustavasti yhteydessä whatsappissa, tuli jopa vapaapäiväänsä vain tervehtimään, käymään luona ja kysymässä, miten voin.

Lue alkuperäinen

Matthias

Kaikki sujui hyvin

Rated 5 out of 5
01/28/2021

Olen iloinen, kuinka koko toimenpide sujui Long Hair Centerin klinikalla Istanbulissa.

Lue alkuperäinen

Stefan

Kokemukseni käydessäni Turkkiin...

Rated 5 out of 5
11/23/2020

Kokemukseni Turkkiin hiustensiirrolle pitkäkarvaklinikalla oli aivan uskomaton, jokainen henkilökunnan jäsen ja koko tiimi olivat uskomattomia yhdessä upean tohtori Ahmetin ja hänen sulhasensa tohtori Herran kanssa. leikkauksesta myös kahden sairaanhoitajan kanssa ja tähän asti kaikki mitä he lupasivat, he ovat toimittaneet ja olen erittäin kiitollinen ja suosittelen tätä koko tiimiä 200%.

Lue alkuperäinen

Jas singh

Iong-hiuskeskus oli hieno kokemus…

Rated 5 out of 5
11/22/2020

Iong-hiuskeskus oli minulle hieno kokemus, joten suosittelen sitä lämpimästi jollekin, joka haluaa tehdä hiusimplantteja. Olin erittäin tyytyväinen valintaani siitä hetkestä, kun saavuin lentokentälle, siihen päivään, kun lähdin kotiin. Minut toivotti tervetulleeksi kääntäjä ja kuljettaja, jotka noutivat minut lentokentältä ja veivät minut 5 tähden hotelliin, sitten he veivät minut lihaan tohtori Ahmetille, hän on erittäin mukava ja asiantunteva ja teki koko toimenpiteen itse. Hän selitti koko prosessin, kunnes ymmärsin, mitä hän tarkalleen aikoo tehdä, ja olin erittäin tyytyväinen hänen työhönsä ja hänen tavaraansa. Koko tiimi ja hän oli erittäin ammattimainen, ja olin erittäin tyytyväinen heihin ja silti tyytyväinen tulokseen.

Lue alkuperäinen

Sigal babani wain

Upea kokemus

Rated 5 out of 5
11/22/2020

Tämä paikka on täydellinen valinta kaikille, jotka harkitsevat hiustensiirtoa. Prosessi on erittäin sujuvaa, koska saavut lentokentälle lähtöön asti. Koko tiimi on erittäin avulias ja ystävällinen. Kaikki oli super järjestettyä ja puhdasta. Lääkäri on erittäin ystävällinen ja hän aidosti välittää sinusta. Koko tiimi oli erittäin ammattimainen, olen enemmän kuin tyytyväinen kokemukseen.

Lue alkuperäinen

Abdelaziz Soliman

Pitkät hiukset keskus on ehdottomasti…

Rated 5 out of 5
11/04/2020

Pitkien hiusten keskus on ehdottomasti klinikka, johon voit luottaa laadukkaassa hiustensiirrossa Turkissa. Ei vain tohtori Ahmet, vaan koko tämän klinikan tiimi on erittäin ammattitaitoista, kohteliasta ja ystävällistä. He työskentelevät yhdessä varmistaakseen, että saat optimaaliset tulokset ilman häiriöitä. Erityinen kiitos herra Vakarille siitä, että hän teki kaiken mahdollisimman sujuvasti ja oli mukana kaikissa pienimmissä asioissa alusta loppuun asti.

Lue alkuperäinen

saurav goel

Minulle tehtiin hiustensiirto pitkillä hiuksilla…

Rated 5 out of 5
11/02/2020

Minulle tehtiin hiustensiirto pitkien hiusten klinikalla tohtori Ahmet Yildrimin kanssa, ja minun on sanottava, että olen niin onnellinen ja erittäin tyytyväinen palveluun. Siitä hetkestä lähtien, kun saavuin lentokentälle, sekä kääntäjä että kuljettaja odottivat minua, he veivät minut hotelliin, joka oli ihana 5 * palvelu. Leikkauspäivänä he hakivat minut ja veivät minut klinikalle, jossa kävin neuvolassa tohtori Yildrimin kanssa ja hän selitti vaihe vaiheelta prosessin ja kuinka päivä suunnitellaan. Leikkauksen aikana he olivat erittäin vakuuttavia ja ammattitaitoisia.

Lue alkuperäinen

Sebastian Osorno Vasquez

Jos haluat olla jälleen tyytyväinen hiuksiisi, ota heihin yhteyttä.

Rated 5 out of 5
10/30/2020

Haluan jakaa upean kokemukseni Istanbulin Long Hair Centerin kanssa. Olin ammattimainen malli ja aloin lähteä hiuksistani kauan sitten. Hiukset ovat minulle erittäin tärkeitä, joten etsin itselleni parasta klinikkaa. Pitkän tutkimuksen jälkeen sain niin monia tarjouksia niin monelta klinikalta. Jokin sanoi minulle, että minun täytyy etsiä lisää, kunnes löysin Long Hair Centerin ja tohtori Ahmet Yildirimin. Se oli ainoa klinikka ja lääkäri, joka antoi minulle täyden luottamuksen. Viestintä oli uskomatonta. Kaikki selitettiin minulle, ja tohtori Ahmet oli ainoa lääkäri, joka halusi skype-puhelun kanssani ennen kuin sanoin kyllä ​​tälle klinikalle. Toistaiseksi en ole katunut päätöstäni. He toivottivat tervetulleeksi lentokentälle ja veivät minut 5 tähden hotelliin. Seuraavana päivänä he hakivat minut ja veivät minut sairaalaan. Koko henkilökunta oli niin ystävällistä, yhteistyöhaluista ja tärkeintä ammattia. Tunsin olevani kotona. Leikkaus sujui täydellisesti ja ellei pieni kipu alussa, nukutuksen aikana, en tuntenut mitään. Jokainen antoi parhaansa ja tunsin sen. Leikkauksen jälkeen he veivät minut takaisin hotelliin ja selittivät minulle kaiken, mitä minun piti tietää. Seuraavana päivänä minut vietiin sairaalaan, siteet poistettiin ja hiukseni pestiin. Sen jälkeen he selittivät minulle perusteellisesti, mitä minun pitäisi tehdä, ja veivät minut lentokentälle. Toimenpiteestä on kulunut 5 päivää. Minulla on hyvä olo, ei kipuja ollenkaan, kaikki paranee täydellisesti. He ovat edelleen yhteydessä minuun, seuraten vointiani. En malta odottaa, että pääsen näkemään tuloksiani, mutta minusta tuntuu, että saan kaikki hiukseni takaisin. Laitan kuvan hetken kuluttua, jotta näet tuloksen.

Lue alkuperäinen

Slobodan Babin

Arvostele Longhaircenter Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Bahçelievler.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %