Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

HairNeva - DRGO -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan HairNeva - DRGO -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

HairNeva - DRGO Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki HairNeva - DRGO -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 154 reviews)
Excellent97%
Very good2%
Average1%
Poor0%
Terrible0%

Upea kokemus ja erinomainen palvelu…

Rated 5 out of 5
09/07/2023

Upea kokemus ja erinomainen palveluhenkilö!

Lue alkuperäinen

Neb

Katsaus kahdesta puoliskosta (ja varoitus)…

Rated 1 out of 5
08/26/2023

Todella kahden puolikkaan katsaus ja ehkä varoitus ulkomailta tulleille, jotka harkitsevat Hairnevan käyttöä. Minulle tehtiin hiustensiirto DHI-tekniikalla Hairnevassa lokakuussa 2021, ja kuten monet arvostelijat ovat täällä todistaneet, se oli virheetöntä – erinomainen palvelu, tilat ja hoito, etenkin Sevililtä, ​​joka oli kanssani alusta loppuun. Ainoat muutamat varoitusmerkit, jotka huomasin tuolloin, olivat se, että vaikka sivusto antaa vaikutelman, että siirrot on tehnyt tohtori Guncel M.D, ne eivät ole sitä. Omani hoiti Alim-niminen kaveri, joka ei ole lääkäri, en nähnyt tai tavannut tohtori Guncelia kertaakaan vierailuni aikana. Toimenpiteen jälkeen, vaikka minulle annettiin todistus siirtämieni karvojen määrästä, se oli siinä, mitään seurantahuomautuksia tai ohjeita ei annettu. Joka tapauksessa kaikki hyvin (ajattelin), joten palasin Lontooseen odottaen näkeväni uuden minut ajoissa.

Lue alkuperäinen

Mr Wallace

Hieno päätös! Ihanteellinen hiusklinikka ranskalaisille!

Rated 5 out of 5
07/29/2023

Kaksi kuukautta sitten julkaisin YouTube-videon urheiluvalmentajasta, joka meni Turkkiin hiustensiirtoon ilman, että itselläni olisi ollut tätä projektia.

Lue alkuperäinen

Jean-Christophe

Erittäin hyvä klinikka, jossa on paljon…

Rated 5 out of 5
07/28/2023

Erittäin hyvä klinikka, jossa on paljon hyödykkeitä, jos olet ranskalainen, siellä on ranskalainen mies, jota kutsutaan Mickaeliksi ja joka on kanssasi leikkauksen aikana!! Best man m, joka tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot

Lue alkuperäinen

STEPHANE

Rakastan sinua

Rated 5 out of 5
07/27/2023

Kaikki oli enemmän kuin sen pitäisi olla, kaikki tehtiin ammattimaisesti, joka sekunti, joka minuutti, erityisesti Barış Bey on kanssasi joka minuutti, hän täyttää kaikki tarpeesi, kiitos

Lue alkuperäinen

İsmail KÖYGÜLÜ

Luottamus ja kohteliaisuus

Rated 5 out of 5
07/05/2023

Luottamus ja kohteliaisuus ovat erittäin korkealla tasolla. Kaikki ovat hyvin mukana. Laitos on erittäin puhdas.

Lue alkuperäinen

Burak Akın

Hämmästyttävää

Rated 5 out of 5
06/29/2023

Upeaa! Olin skeptinen hiustensiirron suhteen, mutta se toimi erittäin hyvin. Ensimmäisestä yhteydenotosta Hair Nevaan aina Turkista lähtöön asti, kaikki sujui hyvin. He nousivat minut lentokentältä ja tarjosivat minulle mukavan hotellin yöpymiseen. Prosessi selitettiin hyvin ja toimenpide suoritettiin ilman ongelmia tai komplikaatioita. He antoivat minulle myös parhaan hinnan. Nyt 5 kuukauden jälkeen minulla on tonnia uusia karvoja kasvamassa ja ne täyttävät alueen mukavasti. Suosittelen lämpimästi Hair Nevaa. Ystävälleni tehtiin myös hiustensiirto Hair Nevalla ja hänelläkin oli erinomaisia ​​tuloksia.

Lue alkuperäinen

Saud Iqbal Ahmed

Voin tehdä hiukseni taas!

Rated 5 out of 5
06/26/2023

Erittäin ammattimaista, hyvin ymmärtävää, he työskentelevät kanssasi tarpeidesi täyttämiseksi. Minun piti mennä takaisin toisen kerran, koska kalju alueeni oli suuri, he pitivät minuun yhteyttä siirteeni kasvaessa ja ajoittivat minun palaavan. Arvostan sitä, että he kuulivat huoleni ja työskentelivät kanssani, jotta niihin puututaan. Nyt en ole enää kalju, ja he mahdollistivat sen, että pystyin hoitamaan hiukseni uudelleen 10 vuoden jälkeen, kun en ollut voinut tehdä niin. Arvostan tätä suuresti, suuresti.

Lue alkuperäinen

Jmnz Blas

Hello Friends Hair Nevayi kaikille…

Rated 5 out of 5
06/25/2023

Hei Friends Hair Nevayi Suosittelen kaikille. Tapasin monia hiustensiirtoja Istanbulissa. Mutta päätin Nevayaan, enkä katunut sitä. Itse asiassa joukkueet ovat niin loistavia. Minulle on siirretty 6 kuukautta ja se on osoittautunut kauniiksi hiuksilleni.Kiitos herra Barikselle sen järjestämisestä ja hoidosta.

Lue alkuperäinen

Teymur Mammadrizayev

Suosittelen lämpimästi tätä hoitopaikkaa

Rated 5 out of 5
06/25/2023

Suosittelen lämpimästi tätä hoitopaikkaa. Tein täällä juuri hiustensiirron helmikuussa 2022 ja olen tyytyväinen heidän palveluunsa. Henkilökunta on ammattitaitoista ja ystävällistä, he hoitivat kaiken – mukaan lukien hotellivaraukset, kuljetukset lentokentän ja klinikan välillä ja muut.

Lue alkuperäinen

Fatih

Hair Neva rokkaa

Rated 5 out of 5
06/24/2023

Sain Hair Nevan valmiiksi, koska halusin saada siirrosta päätökseen yhdellä kertaa. Ja Hair neva ovat asiantuntijoita 2 päivän DHI-tekniikan suorittamisessa. He tekivät minulle 2600+3000 siirrettä 2 peräkkäisenä päivänä.

Lue alkuperäinen

Tarun .madan

Upea hiustensiirto Istanbulissa

Rated 5 out of 5
06/24/2023

Hair Neva oli hieno. Erittäin ammattitaitoinen koko prosessin ajan ja erittäin tarkkaavainen, aina valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiini. Tilat olivat myös erittäin moderneja ja siistejä. Suositeltava.

Lue alkuperäinen

Tai Nguyen

Arvostele HairNeva - DRGO Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Beşiktaş.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %