Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Istanbul Esthetic Academy -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Istanbul Esthetic Academy -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Istanbul Esthetic Academy / ISESTA Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Istanbul Esthetic Academy -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Erinomainen vastine rahalle

Rated 5,0 out of 5
12/05/2021

Erinomaista vastinetta rahalle. Suosittelen kaikkia käyttämään sitä hyväkseen. Ammattitaitoinen tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi ja ohjaa sinut oikeaan suuntaan leikkauksiasi varten.

Lue alkuperäinen

Beyleran Nazli

Ollakseni rehellinen

Rated 5,0 out of 5
12/01/2021

Ollakseni rehellinen, sain yllätyksen saapuessani ISESTA:lle. Olin valinnut yrityksen, joka tarjosi hyvää vastinetta rahalle, joten kun hyödyn palveluista, löysin erinomaisuutta. Se on puhdas, hyvin hoidettu, ihmiset ovat kohteliaita. Tärkeintä tällaisessa kokemuksessa on varmuus siitä, että kaikki menee hyvin. Saat mukanasi olevat oppaat huolehtivat kaikesta ja tiedottavat sinulle riittävästi. Olen todella iloinen ja haluan kiittää heitä tästä mahdollisuudesta.

Lue alkuperäinen

Vanessa Boulet

Hiusleikkauskokemukseni ISESTAssa

Rated 5,0 out of 5
11/30/2021

ISESTAn hoito alkoi yleensä Pariisista jo ennen kuin saavuin Istanbuliin, kun sain ilmoituksen lennoltani ja varmistin, että kaikki on hyvin. Pyynnöstäni heti kun saavuin Istanbulin lentokentälle, he pitivät minusta huolta ja veivät minut hotelliin.

Lue alkuperäinen

Steeve

hiusimplantti

Rated 5,0 out of 5
11/29/2021

Minulle laitettiin hiusimplantti tällä klinikalla ja olen erittäin iloinen, että odotin todella radikaalia muutosta, lisäksi erittäin hyvää tervetuloa ja neuvoja,

Lue alkuperäinen

Jeremy Crevel

DHI-hiustensiirto ISESTAlla

Rated 5,0 out of 5
11/29/2021

Kerron teille omasta kokemuksestani. Yksinkertaisesti erinomaista palvelua, huippulaatua 👌 2 vuoden tutkimuksen ja foorumien jälkeen löysin Turkin parhaan hiustensiirtotoimiston. Alusta alkaen ja ensimmäisestä online-puhelinkontaktistani Aichan kanssa, joka hallitsi ja järjesti kaiken hallinnollisen puolen perfektionistisesti hotellihuoneeseeni saapumiseen asti, sain moitteetonta palvelua: Saavuin hotelliin, kaikki vaiheet: konsultaatio, tuki, matka, todistukset , käännös, tapaaminen A:sta Z:hen vähällä huolella ja paljon kiitoksia. Ennen hiustensiirtoon ryhtymistä tiesin alusta asti, että minulla on pitkälle edennyt kaljuuntuminen ja ennen kaikkea minulla oli erittäin huono luovuttajaalue. No, työ, jonka kirurgini teki, oli moitteetonta, olin yllättynyt. En odottanut edes puolta siitä. Se oli minulle mahdotonta, mutta tein hyvin, kun yritin sitä. En tiedä, kuinka hän onnistui löytämään luovuttaja-alueeltani niin monta siirrettä peittämään sellaisen pinnan homogeenisesti, ja lopuksi katsoessani minua peilistä sanoin itsekseni nauraen, että se ei ollut minun hiukseni.

Lue alkuperäinen

Marc DURAND

Arvostele Istanbul Esthetic Academy / ISESTA Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Gaziosmanpaşa.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %