Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Go2 Hair Transplant -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Go2 Hair Transplant -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Go2 Hair Transplant United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Go2 Hair Transplant -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 21 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

hiustensiirto tohtori Nurin kanssa

Rated 5,0 out of 5
03/15/2020

Minulle tehtiin hiustensiirto BAC:ssa, Turkissa, tohtori Nurin valvonnassa. Se oli mielenkiintoinen kiertue. Menimme päivää aikaisemmin nähdäksemme historiallisen Istanbulin. Se oli merkillinen päivä. Seuraavana päivänä meidät vietiin BAC-klinikalle. Tohtori Nuri ja hänen henkilökuntansa ottivat meidät vastaan. Alussa olin hieman hermostunut, mutta pian alkoi tuntua mukavalta. Toimenpiteen suorittivat erittäin ammattitaitoiset kirurgit. Kesti noin 6 tuntia. kaikki meni sujuvasti ja hyvin. Henkilökunta oli ystävällistä, ammattitaitoista ja empaattista. Tri Nuri, teki asiat meille erittäin helpoksi. Hänen henkilökohtainen suhde meihin, hänen ammatillinen rehellisyytensä ja perheen kaltaisen ympäristön tarjoaminen meille, helppo pääsy häneen tekivät kiertueestamme helpon. Henkilökohtaisesti ihailen suuresti tohtori Nuria ja hänen henkilökuntaansa, ja suosittelen kaikkia tohtori Nurin BAC-klinikalle.

Lue alkuperäinen

shafi

Suositellaan erittäin ystävällisen ammattitaidon vuoksi

Rated 5,0 out of 5
03/02/2020

Olen äskettäin palannut toimenpiteestä, joten ei vielä ennen/jälkeen-kuvia, mutta minun on sanottava, kuinka lämpimästi suosittelen tätä.

Lue alkuperäinen

I.J. Kennedy

Kokemukseni konsultaatioista ja…

Rated 5,0 out of 5
02/24/2020

Kokemukseni konsultaatioista ja matkoista olivat todella hyviä. Olin erittäin vaikuttunut sairaalasta. Lääkärini on erittäin hyvä, olen seurannut muutaman viikon välein puhelimitse tai viestillä. Olen uskomattoman tyytyväinen kokemukseeni ja kommunikointi on ollut loistavaa ennen ja jälkeen hoidon.

Lue alkuperäinen

Alix Daniel Alves Augusto

Paras kokemus tohtori Nurin kanssa

Rated 5,0 out of 5
02/23/2020

Valitsin Dr. NURIn leikkaukseeni 3 kuukautta sitten. Ystävä suositteli sitä. Olen erittäin tyytyväinen. Tulet olemaan tyytyväinen. Leikkaukseni kesti noin 8 tuntia, mutta ne täyttivät kaikki tarpeet. He eivät myöskään halua piilomaksua. Dr. NURI avaa hiuskanavasi huolellisesti safiirikynällä. En myöskään tuntenut kipua. Kiitos tohtori NURIlle ja hänen lääketieteelliselle tiimilleen.

Lue alkuperäinen

Harshad Gadhvi

Erittäin suositeltavaa

Rated 5,0 out of 5
02/23/2020

Koko prosessi alusta loppuun oli erittäin ammattimainen ja vaikuttava. Turkin joukkue ei voinut tehdä tarpeeksi minulle. Saavuin perjantai-iltana, minut kerättiin yksityisellä kuljetuksella ja vietiin hotellilleni. Hotelli oli Ramada ja se oli erittäin vahva 4 tähden Yhdistyneen kuningaskunnan standardien mukaan. Erittäin siisti, modernimpi kuin useimmat Iso-Britannian hotellit, joissa on kylpylä ja kuntosali. He tarjosivat myös erittäin mukavan aamiaisen. Lauantaiaamuna siirtoni odotti minua klo 8 viedäkseen minut klinikalle. Siellä oli pitkä päivä. Minulta poistettiin ja laitettiin 4200 siirrettä. Se ei todellakaan satuttanut ollenkaan, vain vähän epämukavaa pitkiä aikoja makuulla, mutta se oli odotettavissa. Joukkue tarjosi mukavan lounaan, ja kaikki siellä olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita. Päivän päätteeksi minut vietiin takaisin hotelliin, missä vain lepäsin yön. Seuraavana päivänä minut kerättiin uudelleen ja vietiin takaisin klinikalle, jossa he varasivat siteen ja puhdistettiin sitä hieman. He kertoivat minulle, että kaikki näytti hyvältä, ja minut vietiin sitten lentokentälle hakemaan lentoni kotiin sunnuntaina. Vietin alle 48 tuntia Turkissa ja kaikki oli valmis. Oli erittäin hyvä kokemus kaiken kaikkiaan. Erittäin vaikuttunut ja ehdottomasti suosittelen niitä kaikille kiinnostuneille. Siitä on nyt 5 kuukautta ja hiusraja on jo periaatteessa suora ja hiukseni ovat paljon paksummat kaikkialla päällä. Niin iloinen, että tein sen!

Lue alkuperäinen

Brett

Erinomainen palvelu

Rated 5,0 out of 5
02/23/2020

Erittäin hyvä palvelu ja halpa verrattuna muihin. Mitä he ovat luvanneet, he ovat täyttäneet ne hyvällä vieraanvaraisuudella. Tohtori NURI on helmi henkilö. Suosittelen 100% niille, jotka ovat skeptisiä. Kirjoitan tätä arvostelua 9 viikon jälkeen ja näen tuloksen. Kaikki sujuu heidän ohjeidensa mukaan ja lääkäri NURI:n hyvä seuranta.

Lue alkuperäinen

vahid Mnz

Viehättävä tohtori Nuri

Rated 5,0 out of 5
02/16/2020

Aluksi olin skeptinen hiustensiirron suhteen ulkomailla, koska kuulet usein kauhutarinoita viasta, laadusta, palvelusta ja jälkihoidon puutteesta, mutta kaikki pelkoni poistuivat nopeasti saapuessani Istanbulin lentokentällä. Saapumishetkestä lähtien en saanut mitään muuta kuin ensiluokkaista VIP-palvelua tohtori Nurilta ja hänen henkilökunnalta. Minut kerättiin saumattomasti lentokentältä ja vietiin neljän tähden Ramada-hotelliin (saunoilla ja kylpylöillä!!). Kaikki kuljetukset järjestettiin etukäteen hotellilta sairaalaan ja paluulennolle Iso-Britanniaan.

Lue alkuperäinen

Harry M.

BAC Clinic Istanbul hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
02/14/2020

Haluan jakaa kokemukseni hiustensiirrosta kanssasi. Hiukseni ovat ohentuneet useiden vuosien ajan, mutta kun tutkailin klinikoita Isossa-Britanniassa, hinta oli kohtuuttoman kallis, joten aloin harkita ulkomaille menoa hoitamaan hiukseni, mutta ajatus matkustamisesta puolen maailman ympäri oli hieman pelottavaa, mutta kun luin muiden kokemuksia, päätin kokeilla. Otin yhteyttä BAC Cliniciin Istanbulissa, he pyysivät minua ottamaan 5 kuvaa hiuksistani ja toimittamaan ne heille. Sain klinikalta melkein välittömän vastauksen, jossa todettiin, että tarvitsen 4000 siirrettä. Joten päätin jatkaa, vaikkakin tietyllä varovaisuudella. Varasin paluuvaloni Istanbuliin, lähtölentoni oli sunnuntaina, saavuin lentokentälle noin klo 19, ja kuten sanottu, Mercedes odotti minua viemään minut 4 tähden hotelliin. Kuljettaja kirjasi minut hotelliin ja sanoi hakevansa minut aamulla klo 9.30 viedäkseen minut sairaalaan toimenpidettä varten. Aamulla erinomaisen kattavan aamiaisen jälkeen kuljettaja saapui ajoissa ja vei minut sairaalaan, noin 20 minuutin päässä. Sairaala oli uusi ja hyvin moderni. Minut esiteltiin välittömästi tiimille, joka suoritti toimenpiteen. Aamulla kaikki donerkarvat poistetaan, sitten syödään lounas ja iltapäivällä siirretään donerkarvat. Koko toimenpide kesti noin 8 tuntia. Sen jälkeen minut vietiin takaisin hotellilleni, ja minulla oli seuraavana päivänä (tiistaina) vapaata tutustua nähtävyyksiin (grand Bazaar). Keskiviikkona kuljettaja otti minut hotellilta ja vei minut sairaalaan, jossa tiimi näytti minulle. kuinka pesen ja hoidan hiuksiani, sain myös lääkkeitä, shampooita ja kosteusvoidetta käytettäväksi kotiin tullessani. Sen jälkeen minut vietiin lentokentälle, jotta pääsin takaisin Stanstedin lentokentälle. Ensimmäisinä päivinä kotiin palattuani en uskaltanut lähteä käymään perheeni luona ja näyttämään heille tulokset, joista he olivat erittäin vaikuttuneita, mutta noin 5 tai 6 päivän kuluttua kaikki pienet ruvet putosivat ja olin varma. riittää tekemään kaikki tavalliset asiat, ostokset jne. Olen nyt noin 2 viikkoa leikkauksen jälkeen, minulle kerrotaan, että kestää jopa 12 kuukautta ennen kuin kaikki siirretyt hiukset ovat kasvaneet, mutta voin rehellisesti sanoa, että minulla on nytkin itseluottamus takaisin, näytän vain siltä, ​​että minulla on lyhyet hiukset, enkä malta odottaa, että kaikki kasvaa. Tarvitsen uuden elinsiirron noin 8-9 kuukauden kuluttua kruunun alueen peittämiseksi, mutta tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. En todellakaan voisi olla tyytyväisempi BAC Clinic Istanbulin palveluun siitä hetkestä lähtien, kun astuin. koneesta palattuani Yhdistyneeseen kuningaskuntaan kaikki meni kuin kellonkelolla, kaikki olivat kohteliaita ja ammattimaisia, ja kaikki huoleni ja huoleni ratkaistiin nopeasti. En epäröi suositella BAC Clinic Istanbulia ystävilleni ja perheelleni.

Lue alkuperäinen

Reggie

Abdul

Rated 5,0 out of 5
02/13/2020

Minulle tehtiin hiustensiirto marraskuussa 2019 Go 2 Transplantissa. Haluan kiittää heitä erinomaisesta palvelusta ja huolenpidosta. Kuljettaja nouti minut lentokentältä, ja minulla oli mukava oleskelu, ja ele oli hieno. Tunsin oloni aina mukavaksi ja mukavaksi koko prosessin ajan. Sain siirron tehtyä ja palaan onnellisena ja nyt hiukseni ovat kunnossa😀. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen ehdottomasti Go 2 Transplantia.

Lue alkuperäinen

Malik

Hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
02/12/2020

oli erittäin ammattimainen ja vaikuttava. Saavuin maanantai-iltana, minut haettiin yksityisellä kuljetuksella ja vietiin hotellilleni. Hotelli oli Ramada ja vastasi Yhdistyneen kuningaskunnan standardeja. Erittäin siisti, modernimpi kuin useimmat Iso-Britannian hotellit, joissa on kylpylä ja kuntosali. He tarjosivat myös erittäin mukavan aamiaisen. Tiistaiaamuna siirtoni odotti minua klo 8.30 viedäkseen minut klinikalle. Siellä oli pitkä päivä. Minulta poistettiin ja laitettiin 4700 siirrettä. Se ei oikeastaan ​​satuttanut yhtään. Joukkue tarjosi mukavan lounaan, ja kaikki siellä olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita. Seuraavana päivänä minut kerättiin uudelleen ja vietiin takaisin klinikalle, jossa he varasivat siteen ja puhdistettiin sitä hieman. He sanoivat minulle, että kaikki näytti hyvältä. lentoni kotiin torstaiaamuna klo 7.30. Vietin 3 päivää Turkissa ja kaikki oli valmis. Oli erittäin hyvä kokemus kaiken kaikkiaan. Erittäin vaikuttunut ja ehdottomasti suosittelen niitä kaikille kiinnostuneille. Ja erityisesti kiitos tohtori NURIlle…

Lue alkuperäinen

Safdar Mehmood

Erinomainen erittäin hyvä

Rated 5,0 out of 5
02/12/2020

Erinomainen erittäin hyvä. Hyvä lääkäreiden ja sairaanhoitajien tiimi Erittäin avulias.

Lue alkuperäinen

Amang

Tulokset ylittävät villeimmätkin unelmani

Rated 5,0 out of 5
02/12/2020

Minulle tehtiin noin 18 vuotta sitten Yhdistyneessä kuningaskunnassa hiustensiirto, jossa korjattu synti irrotettiin karvatupilla luovuttaja-alueelta takaa eteenpäin. Olen räikeän rehellinen sinulle, olin hieman turhautunut tuloksella ja nyt minulla on arpi korvasta korvaan, mikä tarkoitti, että en koskaan voinut mennä alle arvosanan 3, jossa luovutusalue on tai näytti siltä, ​​että olisin juuri nostanut hatun.

Lue alkuperäinen

Paul Devon-row

Arvostele Go2 Hair Transplant United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %