Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Estemiel -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Estemiel -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Estemiel Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Estemiel -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 13 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tämän kirjoittaminen skotlannista

Rated 5 out of 5
09/07/2023

Kirjotin tämän Skotlannista, kävin ja sai 3300 hiussiirteen 23. elokuuta, ja minun on sanottava, että tulokset ja parantuminen osastoilla ovat olleet uskomattomia. Se oli itse asiassa ensimmäinen kerta, kun lähdin läänistä ilman perhettä, joten se oli super hermostunut kaikesta, mutta Sinan oli tukenani ennen lentoja Whatsappin kautta aina siihen asti, kun saavuin sinne, uskomaton kaveri, täytyy sanoa, erittäin ystävällinen, hyvä englanti, erittäin välittävä ja auttaa minua vielä tänäkin päivänä, Dr. . Ahmet Erkul ja hänen tiiminsä tekivät uskomatonta työtä hiuksissani, en malta odottaa lopputuloksia, palaan tarvittaessa takaisin tulevaisuudessa, mutta kaikille, jotka lukevat tätä, nämä kaverit tietävät mitä siellä tekevät ja näyttävät kun sinä ja sinä saat etsimäsi tulokset, suosittelen lämpimästi :), joten kyllä, pojat tulkaa hoitamaan hiuksiasi, älkää olko kaljuja 😉

Lue alkuperäinen

Douglas

Kaikki oli hienoa

Rated 5 out of 5
05/18/2023

Kaikki oli hienoa. Alusta loppuun. Kaikki otettiin täysin vastuuseen.

Lue alkuperäinen

Michael Magro

Tein hiustensiirron täällä.

Rated 5 out of 5
05/18/2023

Tein hiustensiirron täällä.

Lue alkuperäinen

Bogdashkin Konstantin

Oma Este Miel -kokemukseni

Rated 5 out of 5
05/04/2023

He olivat erittäin mukavia, avuliaita ja ymmärtäviä. kaikki varmistivat, että minusta pidettiin hyvää huolta ennen toimenpidettä ja sen jälkeen. Tunsin oloni mukavaksi ja ennen kaikkea tyytyväinen. En voi kiittää heitä tarpeeksi heidän avustaan. heillä on mahtava henkilökunta ja lääkärit… KIITOS!

Lue alkuperäinen

Lloyd Payne

Rakkaudella❤️

Rated 5 out of 5
04/26/2023

Kaikki vierailuni Este Mieliin ovat olleet positiivisia. Tohtori Suphan antoi minulle parhaiten muotoillun nenän kasvoilleni ja rehellisesti, nyt minulla on kaunis nenä täydellisellä sivuprofiililla! Suosittelen lämpimästi kaikkia nenäleikkauksia etsiviä Este Miel -tiimin kanssa, olet loistavissa käsissä alusta loppuun.

Lue alkuperäinen

Маруся Бабич

Kiitos Este Miel

Rated 5 out of 5
04/25/2023

Kiitos tohtori Efe Arif hienosta kokemuksesta ja laadukkaasta työstä, jonka olet tehnyt hampaideni parissa. Henkilökunta on mahtavaa erittäin ystävällistä. Vilpitön suositukseni ja viittaukseni kaikille on käydä Este Mielin henkilökunnan luona. Odotan näkevämme teidät kaikki pian!

Lue alkuperäinen

Hanna Göktepe

Poikkeuksellinen

Rated 5 out of 5
04/15/2023

Ainutlaatuinen kokemus, kiitos kaikille ja erityisesti Sibelille, joka on ollut mukanani alusta asti.

Lue alkuperäinen

Alice Montini

Henkilökunta oli informatiivista ja…

Rated 5 out of 5
04/13/2023

Henkilökunta oli informatiivista ja ystävällistä. Toimenpiteeseen liittyi hyvin vähän kipua. Hiustensiirtotoimenpiteestäni on nyt kulunut 6 kuukautta ja olen niin onnellinen. Este Mielin perhe sai minut tuntemaan oloni erittäin mukavaksi. Kiitos…

Lue alkuperäinen

Shaul Carmel

Kiitos kaikesta mitä olet…

Rated 5 out of 5
04/11/2023

Kiitos kaikesta, olet mahtava 🙏

Lue alkuperäinen

Çağatay Erbaş

Hoito ja huoli potilaasta...

Rated 5 out of 5
12/25/2022

Potilaan hoito ja huolenpito oli erinomaista ja kaikesta huolehdittiin hyvin yksityiskohtaisesti, sairaanhoitajat sekä kirurgi ja lääkintäryhmä olivat erinomaisia. Nyt on odotettava lopputulosta, vaikka leikkauksesta on jo 15 päivää ja kaikki sujuu normaalisti.

Lue alkuperäinen

Hamza

Kävin Este Mielissä hiustensiirrossa

Rated 5 out of 5
11/29/2022

Kävin Este Mielissä hiustensiirrossani… Vaimoni seurassa elämässä ainutlaatuista kokemusta laatuaan. Huippuluokan lääkintähenkilökunta erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista, turvallista ja erittäin puhdasta ympäristöä. Suosittelen vahvasti kaikkia, jotka haluavat tehdä tämän kokemuksen, menemään päteviin keskuksiin, kuten tein tullessani tänne Este Mielistä

Lue alkuperäinen

Ivan Ruscica

Hiustensiirto

Rated 5 out of 5
10/19/2022

Ystävän suosittelema hiustensiirtoon, rakenne on erinomainen, jossa siisteys ja ystävällisyys hallitsevat, lääkärit ja avustajat erittäin hyvin koulutettuja.. Viihdyin hyvin ja olen tyytyväinen tulokseen, hintakin oli erinomainen.

Lue alkuperäinen

GASPARE ALFANO

Arvostele Estemiel Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %