Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Essi -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Essi -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Essi Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Essi -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 26 reviews)
Excellent96%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hiustensiirtomatkamme... Koko kokemus oli hämmästyttävä

Rated 5,0 out of 5
09/09/2023

Koko kokemus oli hämmästyttävä, loistava henkilökunta, luotettavat lääkärit, jotka selittivät kaiken askel askeleelta, tekivät meistä riittävän mukavat luottaa siihen, että toimenpide sujuu hoidon jälkeen paikalla, vaikka olemme nyt palanneet kotiin Dubaissa, he ovat edelleen vain viestin tai puhelun päässä ongelmasi ratkaisemiseksi ja aina välittömän vastauksen saamiseksi, Seda erityinen huuto sinulle! Hän oli vain poikkeuksellinen ja kaunis henkilö, jonka oli tavannut, hän oli se, joka teki kaiken mahdolliseksi kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin ja auttamalla meitä koko matkan ajan. Kiitos tiimi, te kaikki olitte uskomattomia, palasimme ystävien kanssa 😁

Lue alkuperäinen

Crystal

Poikkeuksellinen palvelu ja ammattitaito - 5 tähden hiustensiirtokokemus

Rated 5,0 out of 5
06/14/2023

Minulla oli äskettäin tilaisuus käydä läpi hiustensiirtotoimenpiteen Essissä, ja minun on sanottava, että koko kokemukseni ajanvarauksesta hoidon jälkeiseen seurantaan ylös, oli aivan poikkeuksellinen. Essin henkilökunnan osoittama asiakaspalvelu, tehokkuus ja ammattitaito ylittivät todella odotukseni.

Lue alkuperäinen

Khair Zaman

Tehokas ja ammattimainen

Rated 5,0 out of 5
06/13/2023

Varauksesta jälkihoitoon kaikki oli sujuvaa. Loistavaa asiakaspalvelua, tehokasta ja ammattitaitoista. Erityisesti Seda, anteeksi, koska unohdin muun henkilökunnan nimet, he ovat olleet erittäin ystävällisiä ja avuliaita. Hoito oli sujuvaa, kaikki sujui hyvin. Erinomaisia ​​tuloksia toivoen. Suosittelisin.

Lue alkuperäinen

Ace Sef

Great service

Rated 5,0 out of 5
04/29/2023

Valeriu Florea

Paras valinta

Rated 4,0 out of 5
03/30/2023

Alusta loppuun asti oli huippupalvelu

Lue alkuperäinen

customer

Koko kokemukseni oli mahtava…

Rated 5,0 out of 5
03/29/2023

Koko kokemukseni oli mahtava alusta loppuun, Essi klinikalla kaikki huolehtii sinusta, mukaan lukien hotelli ja kuljetus lentokentältä hotellillesi. Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja huolehtii sinusta. Itse toimenpide on melko yksinkertainen ja se tehdään yhdessä päivässä. Tarvitset pari päivää toipuaksesi sen jälkeen, joten henkilökohtaisesti varaisin muutaman päivän sen jälkeen, jotta voit nauttia kaupungista itsestään, mikä on ihanaa. Kaiken kaikkiaan erinomainen kokemus

Lue alkuperäinen

Iiam

Lyhyesti sanottuna kokemus oli fantastinen…

Rated 5,0 out of 5
03/13/2023

Lyhyesti sanottuna kokemus oli upea ja suosittelen Essiä kaikille, jotka harkitsevat hiustensiirtoa.

Lue alkuperäinen

Tom Hildreth

Henkilökunta on fantastisen ystävällistä…

Rated 5,0 out of 5
03/01/2023

Henkilökunta on fantastisen ystävällistä, rauhoittavaa ja ammattitaitoista, joka on hyvin huolissaan terveydestäni ja varmisti aina, että viihdyn toimenpiteen aikana jälkihoitopalvelu En voi moittia, että he lähettävät minulle säännöllisesti viestejä selvittääkseen, kuinka hiukseni etenevät kuten sanoin Fantastinen palvelu ja ihmiset

Lue alkuperäinen

alexander rolls

Ihana henkilökunta, joka oli erittäin vieraanvarainen

Rated 5,0 out of 5
02/16/2023

Ihana henkilökunta, joka oli erittäin vieraanvarainen. Antoi minulle hyvää tukea koko matkan.

Lue alkuperäinen

Mohammed Ismail

Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus Essistä

Rated 5,0 out of 5
02/14/2023

Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus Essistä. Minulla on 9 kuukautta aikaa ja toimenpide meni niin hyvin kuin toivoin. Olin myös erittäin tyytyväinen kokemukseeni siellä ollessani. He järjestivät kaiken tarvitsemani kuljetuksen Turkissa ollessani ja varasivat minut melko hyvään hotelliin. Itse menettely sujui hyvin ja tunsin olevani hyvin perillä kaikesta. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja kommunikointi on ollut hyvää jopa näin kauan varsinaisen toimenpiteen jälkeen. Suosittelen tätä palvelua kaikille sitä harkitseville.

Lue alkuperäinen

Winston

Hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
02/13/2023

Olin harkinnut hiustensiirtoa jo jonkin aikaa ja 1 lääkärin kanssa käytyäni neuvottelun jälkeen päätin mennä Essi-klinikalle, ja se oli paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt.

Lue alkuperäinen

Ab

Oli erittäin hyvä kokemus

Rated 5,0 out of 5
02/10/2023

Oli erittäin hyvä kokemus. Mukavia ihmisiä, jotka todella pitävät sinusta huolta. Tulokset ovat tähän mennessä olleet erittäin hyviä. Suosittele niitä ehdottomasti.

Lue alkuperäinen

Adil Abbaoui

Arvostele Essi Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Izmir.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %