Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Cosmetocity -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Cosmetocity -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Cosmetocity Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Cosmetocity -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 18 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Kävin Antalyassa rintojen takia…

Rated 5 out of 5
06/19/2023

Kävin Antalyassa rintojen suurennuksissa ja hampaideni kruunuissa, valitsin Cosmetocityn kanssa ja olen erittäin iloinen, että tein, vietin perheeni kahden viikon lomalle toimenpiteideni aikana ja En olisi voinut toivoa parempia koordinaattoreita huolehtimaan sekä minusta että perheestäni, haluaisin mainita Cihanin , mert ja deniz ja minun

Lue alkuperäinen

Kayla Wellings

CosmetoCity auttoi muuttamaan elämäni.

Rated 5 out of 5
06/15/2023

Olin sairaalloisen lihava ja laihduin 79 kiloa hieman yli vuodessa. Olin ylpeä nopeasta painonpudotuksestani, mutta en voinut aloittaa normaalia elämää, koska kehossani oli paljon ylimääräistä ihoa. Iho ja roikkuvat tyhjät rinnani jättivät minut epävarmaksi, itsetietoiseksi ja kyvyttömäksi nauttimaan elämästäni.

Lue alkuperäinen

Kaye

Se oli upea kokemus

Rated 5 out of 5
03/16/2023

Se oli fantastinen kokemus. Järjestäjät olivat erittäin ystävällisiä ja hoitohenkilökunta loistavaa. Suosittelen vakavasti.

Lue alkuperäinen

Nathanael king

Olen Richard Manchesterista

Rated 5 out of 5
03/04/2023

Olen Richard Manchesterista, 52 kyllä, menin Antalyaan Turkkiin silmänympärysihoon, valitsen Cosetocityn tietämättä paljoakaan yrityksestä.

Lue alkuperäinen

Richard Sumner

Cosmetocity on paras lääketoimisto

Rated 5 out of 5
02/19/2023

Cosmetocity on paras tähän mennessä käyttämäni virasto. Vuosien varrella minulle tehtiin useita leikkauksia eri maissa, ja Cosmetocity on ylivoimaisesti paras ja merkittävin virasto, jonka kanssa olen työskennellyt. Olen erittäin tyytyväinen kokemukseeni. Siitä lähtien, kun saavuin Antalyaan, he ottivat minut lentokentälle ja ovat pitäneet minusta huolta äärimmäisellä ammattitaidolla. He olivat ystävällisiä, asiantuntevia, todella järjestäytyneitä poikkeuksellisilla sängyn puolella. Olen erittäin tyytyväinen toimenpiteeni tulokseen – olen vasta 2 kuukautta ja puolitoista post op -toimenpiteestä, enkä voi kylliksi ilmaista kuinka tyytyväinen olen tuloksiin, enkä ole vielä edes parantunut! Cosmetocity on ollut erinomaista koko prosessin alusta leikkauksesta jälkihoitoon. Pidimme yhteyttä Yhdysvaltoihin palattuanikin, ja tiimi käytti aina aikaa vastatakseen kysymyksiini tai huolenaiheisiini, joita minulla oli menettelystä. Suosittelen 100 % Cosmetocityä kenelle tahansa tiimin erinomaisen ja poikkeuksellisen työn ansiosta. Kiitos jatkuvasta erinomaisesta kokemuksesta!

Lue alkuperäinen

Marilyne Yaguibou

He ovat kaikkien aikojen paras yritys

Rated 5 out of 5
02/17/2023

He ovat kaikkien aikojen paras yritys. He huolehtivat minusta saapuessani. Joku oli kanssani sairaalassa alusta loppuun asti. Olen niin iloinen palvelusta. He ovat kuin miniperhe.

Lue alkuperäinen

Chidera Umun

5 tähden palvelu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rated 5 out of 5
01/08/2023

En voi suositella kosmetocityä tarpeeksi korkealle. Heidän osoittamansa huolellisuus on vertaansa vailla lentokentälle saapumisesta aina lähtöön. Heidän lääketieteen ammattilaisten verkostonsa on vertaansa vailla, eikä mikään ole heille liikaa vaivaa. En malta odottaa seuraavaa vierailuani 🙏🏼

Lue alkuperäinen

Dan Graham

Mikä upea viiden tähden kokemus

Rated 5 out of 5
11/21/2022

Mikä upea viiden tähden kokemus. Viiden tähden kuljetushoito ja tuki. Joukkue ei voinut tehdä tarpeeksi meille. Et tule pettymään

Lue alkuperäinen

Diane

No mitä voin sanoa niin ammattilainen…

Rated 5 out of 5
11/16/2022

No mitä voin sanoa niin ammattilainen, ystävällinen tiimi cosmeto cityssä! Ehdottomasti uskalla lähteä, mutta minulla on ollut niin uskomaton kokemus tiimiltä, ​​kun olen hakenut minut lentokentältä sairaalaan lääkäriklinikalle ja löytänyt minulle myös upean kirurgin. Kiitos paljon teille kaikille ja tulen takaisin! Jos joku ei halua enempää kertoa kokemuksistani niin laittakaa minulle viestiä! Se oli hämmästyttävää x

Lue alkuperäinen

Joanne Kennedy

Kokemus oli hämmästyttävä alusta…

Rated 5 out of 5
11/11/2022

Kokemus oli hämmästyttävä alusta loppuun. Henkilökunta oli niin ystävällistä ja ihanaa, he puhuivat erittäin hyvää englantia ja tekivät kokemuksesta paljon vähemmän huolestuttavan. Dennisin hoito oli vertaansa vailla, kun kamppailin sairaalassa, hän jäi luokseni ja auttoi minua kaikessa mitä tarvitsin. En olisi voinut pyytää parempaa yritystä. He olivat niin maanläheisiä ja hauskoja, että he todella helpottivat aikani siellä, kun menin sinne yksin. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiini, ne ovat paljon parempia kuin odotin, suosittelen sataprosenttisesti tätä yritystä kenellekään enkä menisi kenenkään kanssa, mutta sitten tulevaisuudessa

Lue alkuperäinen

Leanne

Matkustin Antalyaan mieheni kanssa…

Rated 5 out of 5
10/31/2022

Matkustin Antalyaan mieheni ja pienen poikani kanssa rintojen kohotukseen ja implanttiin, en olisi voinut toivoa parempaa seuraa tai parempaa kirurgia, josta todella huolehdittiin loppuun asti. Häntä ei jätetty ollenkaan, ja hän oli aina paikalla vastaamassa kaikkiin kysymyksiini ja rauhoittamassa minua kolmea kaveria, jotka näin viikon aikana, missä hän oli upea ja valtava kiitos Furkanille, hän oli uskomaton ja pysyi kanssani koko yön.

Lue alkuperäinen

Becci Mclee

CCS on erinomainen terveyskäytäntö

Rated 5 out of 5
10/31/2022

CCS on poikkeuksellinen, minulla oli hoitoa niillä enkä voi syyttää heitä. Tapaamisesta hoitoon asti sain tuntemaan oloni mukavaksi, ei kielimuuria, erittäin avulias, ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Kaiken lisäksi hoitoni tulokset ovat erinomaisia ​​ja edulliseen hintaan

Lue alkuperäinen

Sally

Arvostele Cosmetocity Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Antalya.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %