Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Este in Turkey -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Este in Turkey -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Este in Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Este in Turkey -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 16 reviews)
Excellent88%
Very good12%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Turkissa

Rated 5,0 out of 5
08/18/2023

Turkissa minulle tehtiin hampaat, 6 implanttia ja 12 zirkoniakruunua, ne auttoivat minua paljon alusta loppuun, kaikki mietittiin, minulle esiteltiin erilaisia ​​vaihtoehtoja ja on annettu yksityiskohtaista tietoa. Arvioin jokaisen vaiheen lääkärini kanssa koko prosessin ajan, he todella vakuuttivat minut. Aluksi olin hieman peloissani, mutta nyt olen iloinen, että valitsin Esten Turkkiin.

Lue alkuperäinen

serciohotmail.com

"Olen syvästi kiitollinen…

Rated 5,0 out of 5
08/11/2023

"Olen syvästi kiitollinen Este in Turkey -tiimille siitä, että hän muutti vanhempieni hymyn poikkeuksellisilla hammasleikkauksilla. Tulos on uskomaton, heidän hampaat ovat kauniita ja luonnollisia. Kokemus oli merkittävä, ja ammattitaitoinen tiimi pystyi vastaamaan kysymyksiimme ja helpottamaan huolenaiheitamme. Hoidon laatu ylitti odotuksemme ja klinikan henkilökunta loi lämpimän ympäristön. Suosittelen Esteä Turkissa dramaattisten tulosten ja positiivisen kokemuksen vuoksi.

Lue alkuperäinen

Erhanboy AQW

Olen erittäin iloinen tervetulotoivotuksesta ja…

Rated 5,0 out of 5
08/11/2023

Olen erittäin iloinen tervetulotoivotuksesta ja henkilökunta kiittää kiitos

Lue alkuperäinen

Consumer

Magnificent

Rated 5,0 out of 5
08/11/2023

Olen erittäin tyytyväinen klinikkaan, kiinnostuksesi ja merkityksellisyytesi ja tulos on erinomainen, onnea sinulle, suosittelen sinua ehdottomasti

Lue alkuperäinen

Remziye İleri

Hienoa

Rated 4,0 out of 5
08/11/2023

Olen erittäin tyytyväinen, sinä olet loistava

Lue alkuperäinen

Figen Ileri

Tuttu tunne!

Rated 5,0 out of 5
08/10/2023

Pidin tutustumiskokouksen viime viikolla ja nautin siitä todella! Hoidon kaikki vaiheet selitettiin yksi kerrallaan, mikä antoi minulle tutun tunteen. Tuolloin en ollut vielä päättänyt, otanko hoitoon, mutta keskustelun jälkeen tein. Jos olet edelleen epävarma, voin ehdottomasti suositella esittelytapaamista!

Lue alkuperäinen

Seda Kumcu

Serkullani oli hiusimplantteja…

Rated 5,0 out of 5
08/09/2023

Serkullani oli hiusimplantteja, ja he tekivät erittäin ammattimaista työtä. Aluksi olimme huolissamme, mutta heidän asiantuntemuksensa rauhoitti meitä. Tulokset olivat erinomaisia, suosittelen tätä sairaalaa!

Lue alkuperäinen

Karasu Cansu

I recently had the opportunity to receive a hair transplant at Este in Turkey, and I am overjoyed with the results. From the very beginning, the team at Este in Turkey was incredibly professional and

Rated 5,0 out of 5
07/17/2023

I recently had the opportunity to receive a hair transplant at Este in Turkey, and I am overjoyed with the results. From the very beginning, the team at Este in Turkey was incredibly professional and supportive. They took the time to thoroughly explain the procedure and answer all of my questions, making me feel at ease. Everything was well organized. Thank you Este in Turkey!

Pınar Dağaşan

Kiitos niin paljon Este in Turkki minun…

Rated 5,0 out of 5
06/02/2023

Kiitos niin paljon Este in Turkki uudesta LOISTAVASTA HYMIstäni!

Lue alkuperäinen

Сысоева Ольга

Minulla on ollut 24 zirkoniakruunua tässä...

Rated 5,0 out of 5
05/09/2023

Minulla on ollut 24 zirkoniakruunua tässä klinikassa. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Suosittelen kaikille

Lue alkuperäinen

George

Erinomainen kokemus

Rated 5,0 out of 5
04/03/2023

Tapasimme veljeni hiustensiirtotoimenpiteessä ja tarjottiin 3 päivän all inclusive -paketti, joka sisälsi hotellin ja kuljetuksen. Koko prosessi oli miellyttävä, sairaalatiimi kokenut ja itsevarma, veljeni sai tarvittavat tiedot, olimme erittäin tyytyväisiä leikkaukseen, haluan kiittää Turkin Esten tiimiä 🙏.

Lue alkuperäinen

Ertan Ileri

Silmäluomen leikkaus Hieno kokemus

Rated 5,0 out of 5
04/02/2023

Minulle on tehty silmäluomeleikkaus (blefaroplastia) viime joulukuussa ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen ja Esten Turkissa antamaan palveluun.

Lue alkuperäinen

Zoyia

Arvostele Este in Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %