Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Body Tour -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Body Tour -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Body Tour Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Body Tour -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 15 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Anna palaa! Odotin niin kauan, että kadun!

Rated 5,0 out of 5
07/16/2021

Ajattele enemmän, anna mennä! Odotin niin kauan, että kadun, minun olisi pitänyt tehdä tämä jo kauan sitten. Leikkaukseni tapahtui lokakuussa 2018, minulla oli 2 DHI-istuntoa, 4800 siirrettä. En tiennyt kehen luottaa, joten rehellisesti sanottuna kesti hetken ennen kuin ryntäsin, samaan aikaan siellä. niin monta tarjousta, että menetin. Sairaala yllätti minut, liian kaunis, valtava, minua oli varoitettu, mutta se on selvästi eurooppalaisten standardien yläpuolella. Hotelli hyvin, enkeliryhmä .. Kaipaan kokemusrajaa!

Lue alkuperäinen

Kevin D

Kiitän paljon Body Tour -tiimiä heidän avustaan…

Rated 5,0 out of 5
01/10/2021

Kiitän paljon Body Tour -tiimiä heidän avustaan. Ylistys Jumalalle, leikkaukseni oli erittäin onnistunut, ja olen erittäin iloinen voidessani neuvoa kaikkia, joilla on hiuksia tai kauneutta ongelma vierailla heidän luonaan.

Lue alkuperäinen

Wissem Wiss

Kiitos Body Tourille

Rated 5,0 out of 5
01/09/2021

Kiitos Body Tourille. Erittäin hyvä kokemus. Ryhmä on erittäin ammattitaitoinen ja osaava, aina tarkkaavainen. Suosittelen epäröimättä. Siirroni sujui erittäin hyvin, erittäin tyytyväinen tulokseen! KIITOS !

Lue alkuperäinen

Thomas

Hiustensiirto 2020

Rated 5,0 out of 5
01/09/2021

Minulle tehtiin hiustensiirto Body Tourilla syyskuussa 2020 ja kaikki meni todella hyvin. Ennen leikkausta sain kaikki vastaukset itselleni esittämiini kysymyksiin ja ennen kaikkea olin aina hyvin perillä ja ohjattu ennen päätökseni tekemistä. Leikkaus sujui erittäin hyvin korkeatasoisessa sairaalassa pätevän kirurgin kanssa. Sain myös hyötyä erinomaisesta seurannasta leikkauksen jälkeisinä viikkoina ja kuukausina, Body Tourin henkilökunta pystyi aina vastaamaan kysymyksiini nopeasti, jopa useita kuukausia leikkauksen jälkeen.

Lue alkuperäinen

petit radiateur

Minulle tehtiin leikkaus 3. tammikuuta 2021 muutama päivä sitten...

Rated 5,0 out of 5
01/09/2021

Minulle tehtiin leikkaus 3. tammikuuta 2021 muutama päivä sitten ja totuus oli hienoa, siellä on henkilökohtaista huomiota, he odottavat sinua koko ajan, älä tuntea olosi yksinäiseksi ja kaikki on hyvin järjestettyä ja olet erittäin onnellinen kuinka he kohtelevat sinua, olemme ihmisiä ja sellaisena meitä kohdellaan, jos etsit jotain vakavaa ja hyvää tämä on paikka

Lue alkuperäinen

waalteersiitoo hc

Kiitos tiimille, joka on mahtava…

Rated 5,0 out of 5
01/09/2021

Kiitos tiimille, joka on mahtava, superammattimainen ja aina saatavilla. Mukana alusta loppuun ja jopa paluumatkalla!! Ehdottomasti huippu!! Kiitos Body Tour!

Lue alkuperäinen

Sertac Colak

Kokemus on ollut erittäin hyvä

Rated 5,0 out of 5
12/14/2020

Kokemus on ollut erittäin hyvä, kaikki super suoraviivaista ja järjestetty, minulla ei todellakaan ole muuta sanottavaa ja jos ajattelet tehdä jotain elinsiirrolle, tule badytourille

Lue alkuperäinen

Mario D

loistava oleskelu body Tourilla

Rated 5,0 out of 5
08/10/2020

hyvä oleskelu body Tourilla

Lue alkuperäinen

Goksel Ulger

Kiitos 🙏🏻

Rated 5,0 out of 5
12/16/2019

Kiitos Body Tourille, että olette seuranneet ja opastaneet minua koko Turkissa oleskeluni ajan. Olen tyytyväinen toimintaani! Kiitos taas koko tiimille!

Lue alkuperäinen

Ilkay

Body Tour on paras!

Rated 5,0 out of 5
07/10/2018

Rehellisesti sanottuna muutin elämäni parempaan, tunnen itseni varmemmaksi, hänen hiustensa menettäminen niin nuorella iällä vaikuttaa luottamukseesi ja nyt kun olen tehnyt sen, olen varmempi itse! Kiitos Body Tour. Suosittelen ehdottomasti Body Touria, he ovat erittäin ystävällisiä ja ovat olleet mahtavia koko prosessin ajan.

Lue alkuperäinen

Xosé Ochoa

Alusta loppuun se oli uskomatonta tiimityötä

Rated 5,0 out of 5
05/17/2018

Minulle tehtiin 3 500 siirtoa kahdesta DHI-tekniikan istunnosta.

Lue alkuperäinen

Antoine Millet

Monet ammattilaiset

Rated 5,0 out of 5
04/17/2018

Monet ammattilaiset, erittäin hyviä tuloksia, toisin kuin monet kaupalliset keskukset

Lue alkuperäinen

Omaima Ismail

Arvostele Body Tour Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %