Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Asmed Istanbul | Kattava katsaus klinikkaan

Ikoni
Asmed Hair Transplant Center Turkey
Tilaa uutiskirje

Saa alennuskoodeja ja pysy ajan tasalla hius- ja kauneusasioissa.

Asmed Istanbul on turkkilainen hiustensiirtoon keskittynyt klinikka, joka on yksi kalleimpia turkkilaisia vaihtoehtoja. Hiustensiirron hinta pyörii samoissa luvuissa kuin suomalaisella klinikalla. Pakettiin kuuluu muun muassa viiden tähden hotelli, jossa asiakkaat voivat hemmotella itseään. Toinen vaihtoehto on klinikan oma sviitti, joten majoituspuoli on hoidettu hyvin. Tämä klinikka on todellinen luksusvaihtoehto, joten sellaista etsivälle se saattaa sopia erinomaisesti.

Turkkilaiset klinikat tarjoavat hiustensiirtopalveluita paljon edullisemminkin ja vieläpä niin, ettei laatu juurikaan laske. Tästä syystä turkkilaisissa klinikoissa kannattaa lähtökohtaisesti miettiä edullisempia vaihtoehtoja. Jos kuitenkin haluat yhdistää hiustensiirtoon laadukkaan loman ulkomailla, tämä klinikka tarjoaa sitä varten loistavat puitteet. Huippuluokan majoitus takaa sen, että viihdyt varmasti ja toipuminen on huomattavasti mukavampaa kunnon hotellissa. Lisäksi pääset tutustumaan Istanbuliin ja nauttimaan auringosta.

Näiden ominaisuuksien takia kannattaa valita Asmed:

  • Korkealuokkainen henkilökunta
  • Huippuluokan majoitus
  • FUE hiustensiirto

Hiustensiirto ulkomailla on mielenkiintoinen kokemus

Hiustensiirto ulkomailla nostaa suosiotaan tasaisesti ja yhä suurempi määrä ihmisiä suuntaa Turkkiin hiustensiirtoon. Asmed on tehnyt toimenpiteitä jo vuosia, joten kokemusta on kertynyt reilusti. Erikoisuutena heillä on käytettävä hiustensiirtometodi, joka tunnetaan nimellä K.E.E.P. Se on klinikan lääkärin Koray Erdoganin kehittämä uudenlainen metodi, jota käytetään ainoastaan Asmedilla. He tarjoavat myös asiakkaille erilaisia palveluita, joilla he pyrkivät varmistamaan toimenpiteen onnistumisen. Näihin kuuluu esimerkiksi varatun ajan muuttaminen, jos yllättäviä esteitä ilmaantuu asiakkaalle. Lisäksi he antavat mukaan jälkihoitopakkauksen, jolla voit hoitaa hiussiirrettä operaation jälkeen.

Asmed Istanbul on turkkilaiseksi klinikaksi kallis vaihtoehto, mutta tarjoaa luksusta ja huippuluokan majoitusta. Klinikalla on käytössä lääkäri Koray Erdoganin kehittämä uudenlainen hiustensiirtotekniikka, jolla saa aikaan upeaa jälkeä. Nämä tekijät yhdessä laajan palveluvalikoiman kanssa tekevät Asmedista varsin hyvän vaihtoehdon sellaisille ihmisille, jotka haluavat korkeatasoista palvelua hinnasta tinkimättä. Keskeisin kysymys lienee se, onko klinikka todellisuudessa hintansa väärti ja kannattaako samaan hintaan valita suomalainen klinikka. Nämä ovat tietysti mielipidekysymyksiä, joita tulee miettiä tarkasti ennen varauksen tekemistä.

Picture of Sanna E

Sanna E

Sanna on innokas kirjoittaja, joka paneutuu asiaan kuin asiaan luodakseen lukijoita varten täydellisiä oppaita. Tutustu Sannan kirjoittamiin teksteihin tarkemmin täällä.
Päivitetty 05/15/2023

Säästä jopa 70 %