Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Cityklinikka Helsinki | Kotimainen vaihtoehto

Ikoni
Cityklinikka Helsinki
Tilaa uutiskirje

Saa alennuskoodeja ja pysy ajan tasalla hius- ja kauneusasioissa.

Cityklinikka Helsinki on suomalainen kauneudenhoitoon keskittynyt klinikka, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluita suomalaisille. Heidän toimipisteensä sijaitsee Helsingissä vain vähän matkan päässä päärautatieasemasta. Klinikalle tuleminen on siis helppoa joka puolelta Suomea. Tämä onkin yksi klinikan vahvuuksia, sillä sinne on helppo tulla ja asioiminen käy suomen kielellä. Lisäksi suomalainen kauneusklinikka on turvallinen vaihtoehto.

Koska Helsinki Cityklinikka toimii Suomessa, on sen hintataso myös korkeampi kuin esimerkiksi turkkilaisilla klinikoilla. Hinta saattaa parhaimmillaan olla moninkertainen verrattuna ulkomaalaisiin klinikoihin, vaikka niihin pitää hiussiirteen lisäksi ostaa myös lentoliput. Toisaalta suomalaisessa klinikassa on paljon hyviä puolia, jos vain on valmis maksamaan korkeamman hinnan. Tämän vuoksi klinikoihin kannattaa tutustua huolella ennen lopullista päätöstä, sillä näin löydät juuri itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suomalaisessa klinikassa on seuraavanlaisia hyviä puolia:

  • Paikalle on helppo tulla ja kotiin pääsee heti toimenpiteen jälkeen
  • Henkilökunnan osaamistaso on korkea
  • Turvallinen vaihtoehto

Riikka Veltheim on osaava lääkäri

Cityklinikka on toiminut Suomessa jo sen aikaa, että asiakkailta on kertynyt riittävästi palautetta klinikasta. Tämä helpottaa päätöksen tekemistä siitä, valitseeko Helsinki Cityklinikan tai jonkin muun. Hiustensiirroista klinikalla vastaa Riikka Veltheim, joka on rutinoitunut ammattilainen. Riikka Veltheim kokemuksia on pääosin mukava lukea, sillä tällä lääkärillä on lukuisia tyytyväisiä potilaita. Hän on erikoistunut käyttämään nykyaikaista FUE-tekniikkaa, jossa hiustupet istutetaan päälakeen yksitellen. Tämä takaa kauniin ja luonnonmukaisen hiussiirteen, jota ei erota luonnollisesta hiustenkasvusta. Veltheim on toiminut Suomen lisäksi Ruotsissa, joten hänellä on kokemusta myös ulkomailla työskentelystä.

Cityklinikka Helsinki on suomalainen vaihtoehto hiustensiirtoon keskittyneiden klinikoiden valikoimassa. Jos päätät valita suomalaisen klinikan, saat laadukasta ja korkeatasoista palvelua, joka on lähellä. Vaikka klinikan hintataso on korkea verrattuna esimerkiksi turkkilaisiin klinikoihin, kotimaisten palveluiden helppous houkuttaa monia valitsemaan juuri tämän klinikan. Suomalaisessa terveydenhuollossa on käytössä korkeat standardit ja klinikoita valvotaan ulkoisten toimijoiden toimesta. Tämä varmistaa sen, että laatu on tarvittavalla tasolla sekä palvelut ovat ennen kaikkea turvallisia. Turvallisuudesta huolehtii korkeasti koulutettu henkilökunta, joka on suorittanut hiussiirteitä jo vuosia.

Picture of Sanna E

Sanna E

Sanna on innokas kirjoittaja, joka paneutuu asiaan kuin asiaan luodakseen lukijoita varten täydellisiä oppaita. Tutustu Sannan kirjoittamiin teksteihin tarkemmin täällä.
Päivitetty 05/15/2023

Säästä jopa 70 %