Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Janne Jyränki plastiikkakirurgi | Tietoa kirurgista

Ikoni
Janne Jyränki plastiikkakirurgi
Tilaa uutiskirje

Saa alennuskoodeja ja pysy ajan tasalla hius- ja kauneusasioissa.

Janne Jyränki -plastiikkakirurgi on tunnettu Suomessa osaamisestaan eettisen lääketieteen saralla. Hän toimii Helsinki Clinicin vastaavana lääkärinä, ja hänen käsiinsä erilaiset toimenpiteet on turvallista antaa. Jyränki erikoistui plastiikkakirurgiaan vuosien 2001-2004 välissä, jolloin hän opiskeli alaa professori Sirpa Asko-Seljavaaran sekä professori Erkki Tukiaisen alaisuudessa. Siitä lähtien hän on toiminut plastiikkakirurgina ja suorittanut merkittävän määrän onnistuneita hoitotoimenpiteitä.

Janne Jyränki -plastiikkakirurgi omaa paljon työkokemusta

Janne Jyränki plastiikkakirurgi perusti Helsinki Clinicin tavoitteenaan kehittää suomalaisia plastiikkakirurgian palveluita. Klinikka on toiminut vuodesta 2001 lähtien ja siellä on tehty lukuisia toimenpiteitä suomalaisille asiakkaille. Jyrängillä on kokemusta myös kansainvälisiltä kentiltä, sillä hän on työskennellyt muun muassa Euroopassa sekä julkisissa sairaaloissa että plastiikkakirurgian kannalta keskeisissä yksityisklinikoissa. Matkoiltaan hän on saanut paljon lisätietoa alaan liittyen ja luonut mielenkiintoisia suhteita kollegoihin.

Janne Jyränki on kokenut ja monipuolinen esteettisen lääketieteen osaaja:

 • Kaikkien aikojen nuorin yliopistosta valmistunut plastiikkakirurgi
 • Monipuolinen koulutus plastiikkakirurgiasta
 • Toiminut erilaisissa työryhmissä vastuutehtävissä

Janne Jyränki plastiikkakirurgi – koulutus ja työhistoria

Janne Jyränki oli valmistuessaan kaikkien aikojen nuorin plastiikkakirurgin erikoislääkärin tutkinnon Suomessa suorittaneista. Mutta mitä muita virstanpylväitä hänen uralleen kuuluu? Janne Jyränki muun muassa:

 • Kävi yleiskirurgian koulutusta ja työskenteli sen aikana Kymenlaaksossa Kuusankosken aluesairaalassa sekä Kotkan keskussairaalassa vuosina 1997–2000.
 • Suoritti Plastiikkakirurgian erikoistumiskoulutuksen Helsingin yliopistollisessa keskussairaalassa vuosina 2001–2004. 
 • Suoritti yleiskirurgian erikoislääkärin tutkinnon vuonna 2003 ja plastiikkakirurgian erikoislääkärin tutkinnon vuonna 2004. 
 • Valmistui vuonna 2004 kaikkien aikojen nuorimpina plastiikkakirurgin erikoislääkärin tutkinnon suorittaneista Suomessa. 
 • Kouluttautui HYKS:ssä mikrokirurgian lisäpätevöitymisellä vuosina 2004-2006. 
 • Rekrytoitiin Töölöön ja on siitä lähtien toiminut erikoislääkärinä plastiikkakirurgian klinikalla Helsingin yliopistollisessa keskussairaalassa Töölössä.
 • On työskennellyt vastuualueinaan rekonstruktiivinen mikrokirurgia, vaativa pehmytkudossyöpäkirurgia ja vartaloa muovaava kirurgia. 
 • On kuulunut vuodesta 2004 saakka yliopistosairaalan sarkoomatyöryhmään, joka suunnittelee ja toteuttaa erittäin vaativia pehmytkudossyöpäkasvainten hoitoja.
 • On osallistunut laihtumisen jälkeisen vartaloa muovaavan kirurgian kansallisen hoitosuosituksen laatimiseen vuonna 2010. 
 • On toiminut vuodesta 2011 saakka perustamansa Helsinki Clinic -yksityissairaalan vastaavana plastiikkakirurgina.
 • On myös työskennellyt yksityislääkärinä esteettisen plastiikkakirurgian parissa useissa yksityissairaaloissa Suomessa vuodesta 2001 lähtien. 
 • Vuodesta 2009 lähtien hän myös tutustui eurooppalaisiin plastiikkakirurgian huippuyksiköihin työskennellen eri yliopistoklinikoilla ja maineikkaissa esteettisen kirurgian yksityissairaaloissa.
 • On myös osallistunut yli 50 plastiikkakirurgian kongressiin ja jatkokoulutukseen niin kotimaassa kuin ulkomailla.
 • Kuuluu muun muassa Suomen lääkäriliittoon, Suomen kirurgiyhdistykseen ja EPSRC-, eli European plastic surgery research council -tutkimusneuvostoon.

Mediastakin tutun plastiikkakirurgin toimeenkuva

Janne Jyränki plastiikkakirurgi on erittäin kokenut, arvostettu ja tunnettu plastiikkakirurgi, joka on huomattu myös mediassa. Esimerkiksi Iltalehti on tehnyt hänestä jutun, joten Janne Jyränki on tuttu myös monelle sellaiselle, joka ei vielä edes plastiikkakirurgiaa harkitse. 

Hänen mukaansa etenkin rintaimplanttien suosio on räjähtänyt käsiin. Ne eivät ole kuitenkaan Janne Jyränkin ainoa toimenkuva, sillä plastiikkakirurgiaan kuuluu paljon muutakin, kuten syöpäpotilaiden leikkauksia, yläluomileikkauksia ja muita erilaisia leikkauksia, jotka voivat muun muassa vaikuttaa vahvasti itsetuntoon. Hänen vahvuuksiinsa kuuluu myös muun muassa lihavuuden jälkeinen vartalon muovaus. Sitä tarvitaan kun sairaalloinen lihavuus aiheuttaa ihmisen ihon venyttymisen tilaan, josta se ei enää laihtumisen myötä välttämättä palaudu ennalleen. Vartaloa voidaan myös muovata eri syistä myös rasvaimulla kirurgisten toimenpiteiden lisäksi. 

Lisäksi Janne Jyränkin klinikalla on hiustensiirroista laajin kokemus Suomessa. Hiustensiirto auttaa korjaamaan alkavaa ja pitkälle edennyttä kaljuuntumista. Klinikan ja Janne Jyränkin tarjontaan kuuluu vielä muitakin toimenpiteitä, kuten lievien kasvojen ikääntymismuutosten leikkaukset ja pistoshoidot. 

Vaihtoehtoina ovat myös muun muassa vamman tai syövänjälkeisten kudospuutosten ja arpien korjaukset sekä pienien ja suurten ihomuutosten sekä ihonalaispattien poistaminen muutamien muiden vaihtoehtojen ohella. Helsinki Clinic tarjoaa siis hyvin monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja.

Janne Jyränki plastiikkakirurgi – vastaanotto

Helsinki Clinicin asiakkaille pistoshoito-asiakkaita lukuun ottamatta kuuluu aina erillinen konsultaatiokäynti plastiikkakirurgi Janne Jyrängin vastaanotolla. Vastaanotolla selvitetään potilaalle sopiva vaihtoehto ja laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma. Potilas osallistuu myös itse aktiivisesti suunnitteluprosessiin ja samalla potilas voi tietenkin kysyä kaikesta muustakin, joka toimenpiteessä mietityttää. Lisäksi potilas saa halutessaan kiinteän toimenpiteen hinta-arvion. 

Toimenpiteet tehdään alusta alkaen huolellisesti ja asiakaslähtöisesti juuri potilaan tilanteeseen sopivien suunnitelmien ja hoitojen avulla. 

Janne Jyränki plastiikkakirurgi ja Helsinki Clinic ovat alallaan hyvin suosittuja ja klinikalle saavutaankin usein suosittelujen perusteella. Klinikan henkilökunta onkin kokenutta ja ammattitaitoista ja toimenpiteissä hyödynnetään testattuja leikkausmenetelmiä sekä uutta tekniikkaa. Klinikka myös käyttää vain tutkittuja, turvallisia ja korkealaatuisia tuotteita. Kaikki klinikan plastiikkakirurgiset leikkaukset suorittaa Janne Jyränki.

Hiustensiirto Helsinki Clinicillä

Hiusten istutus onnistuu myös Helsingissä, joten laadukkaat esteettisen lääketieteen palvelut ovat helposti saatavissa omassa kotimassa. Helsinki clinic tarjoaa asiakkaille monipuolisen valikoiman erilaisia kauneudenhoitopalveluita, joten hiustensiirron ohella voit saada paljon muutakin. Suomalainen plastiikkakirurgia on laadukas ja turvallinen vaihtoehto, eikä ulkomaille tarvitse välttämättä matkustaa. Lisäksi Suomessa ulkopuoliset tarkkailevat klinikoiden toimintaa, joten standardien on oltava riittävän korkealla, jotta klinikka voi yli päätään toimia Suomessa. Klinikan hinnasto on tietysti Suomen hintatasoa, joten suomalainen plastiikkakirurgia on selvästi kalliimpaa kuin ulkomainen.

Janne Jyränki plastiikkakirurgi on suorittanut tuhansia toimenpiteitä uransa aikana ja määrä kasvaa jatkuvasti. Hän on lahjakas kirurgi, mistä todisteena on se, että hän on Suomen nuorin plastiikkakirurgiksi valmistunut lääkäri. Monipuolinen ja syventävä koulutus esteettisen lääketieteen saralla on pohjana hänen ammattitaidoilleen. Lisäksi oppia on haettu kansainväliseltä kentältä, joten ammattitaidon voi olettaa olevan korkealla tasolla. Suomalaiset plastiikkakirurgiaan erikoistuneet klinikat tarjoavat laadukasta ja helposti saavutettavaa hoitoa Suomessa, joten asiakkaiden on helppo käyttää klinikan palveluita.

Picture of Sanna E

Sanna E

Sanna on innokas kirjoittaja, joka paneutuu asiaan kuin asiaan luodakseen lukijoita varten täydellisiä oppaita. Tutustu Sannan kirjoittamiin teksteihin tarkemmin täällä.
Päivitetty 05/15/2023

Säästä jopa 70 %