Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Smile Center Turkey® -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Smile Center Turkey® -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Smile Center Turkey® Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Smile Center Turkey® -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 230 reviews)
Excellent97%
Very good1%
Average1%
Poor0%
Terrible1%

Juuri palasin hammaslääkäriltä, ​​jonka he tekevät…

Rated 2 out of 5
09/06/2023

Juuri palasivat hammaslääkäriltä, ​​he tekevät, mitä he sanovat, loistava tiimi, erittäin ystävällinen ja ammattimainen ei tuntenut mitään ja erittäin tyytyväisiä lopputuloksiin

Lue alkuperäinen

Vicky Smith New

Ammattitaitoinen ja korkea palvelutaso.

Rated 5 out of 5
09/05/2023

Ammattimainen ja korkea palvelutaso.

Lue alkuperäinen

kim pedersen

Juuri palannut ensimmäiseltä hymymatkaltani…

Rated 5 out of 5
09/03/2023

Juuri palannut ensimmäiseltä hymykeskuksen matkaltani Turkkiin, tein 4 implanttia. Olin vaikuttunut koko toimenpiteestä, ei kipua tai epämukavuutta, vain pieniä mustelmia, mutta se on odotettavissa. En malta odottaa, että pääsen takaisin joulukuussa ja saan myös loppuosan hoidostani viiden tähden laitoksessa.

Lue alkuperäinen

Robert Geddes

Kiitos smilecentre turkeysta, jota käytin…

Rated 5 out of 5
08/30/2023

Kiitos smilecentre turkeysta Käytin tätä yritystä 3 vuotta sitten erään pienen ongelman viime viikolla ja he kutsuivat minut selvittämään pientä ongelmaa..10/10 hoito loistava sijainti ja ystävälliset ihmiset kiitos 👌Liam ( Leeds)

Lue alkuperäinen

LIAM HARGREAVES

Erinomainen palvelu loistava viestintä…

Rated 5 out of 5
08/30/2023

Erinomainen palvelu loistava viestintä ei malta odottaa paluuta Kiitos kaikesta avustanne.

Lue alkuperäinen

Kelly Snowball

Perfect Smile

Rated 5 out of 5
08/28/2023

Olin tyytyväinen väliaikaisiin hampaisiin ensimmäisen käynnin jälkeen, koska ne näyttivät täydelliseltä. Potilasneuvojani oli säännöllisesti yhteydessä pitäen minut ajan tasalla kaikista toimenpiteistäni. Kaikki lääkärit olivat uskomattomia ja ehdottomia perfektionisteja, he ovat kaikki paljon kokeneempia kuin Yhdistyneen kuningaskunnan hammaslääkärit, koska heidän suorittamansa hoidon prosenttiosuus on huomattavasti suurempi kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Hammaslääkäri on tahrattoman puhdas ja heidän laitteet ovat erittäin vaikuttavia. Suosittelen Smile Center Turkeyn käyttöä kaikille, asiakaspalvelu on erinomaista ja takuu todella hyvä.

Lue alkuperäinen

David Kristian Peters

Paikka valita!!

Rated 5 out of 5
08/23/2023

Saapumishetkestä lähtien tunsin oloni kotoisaksi, henkilökunta oli niin ystävällistä ja vieraanvaraista! Klinikka oli kaunis ja tekniikka on harppauksin Iso-Britannian edessä

Lue alkuperäinen

Lindsay pankovics

Valtava kiitos Smile Center Turkeylle…

Rated 5 out of 5
08/22/2023

Suuret kiitokset Smile Center Turkeylle ja heidän ihanalle ja ammattitaitoiselle henkilökunnalleen. Ne saavat sinut tuntemaan olosi niin tervetulleeksi ja todella menevät yli ja tekevät sinusta erikoisen.

Lue alkuperäinen

Simona Savin

Enemmän kuin hammaslääkäreitä!

Rated 5 out of 5
08/18/2023

On hieman liian yksinkertaista kuvata Smile Centeriä "hammaslääkäreiksi". On paljon muutakin. Ne ovat 360 asteen kattava palvelu, joka tarjoaa parasta hampaiden/suun terveydenhuollossa. He ovat ystävällisiä liukasammattilaisia ​​ja asettavat mahdottoman korkean tason, jota ei suoraan sanottuna löydy Turkista tai muualtakaan. Vierailin Turkissa puhumassa neljälle eri yritykselle huononevista hampaistani. (Minun syyni!) Smile Center teki minuun suurimman vaikutuksen. He pitivät minusta huolta kuin olisin heidän perheenjäsenensä. Olen pelkuri hammaslääkäreiden suhteen, mutta se hävisi hyvin nopeasti. Tämä on käytännössä kivutonta hammashoitoa! Selvitän edelleen, kuinka he tekevät sen! Tilat ovat 1. luokkaa, varustelu vaikuttava ja kustannukset enemmän kuin kohtuulliset. Tämä yritys EI ole rahasuuntautunut. He kieltäytyivät panttitarjouksestani. Toivottavasti he tienaavat kuitenkin paljon rahaa, koska heidän palvelunsa on poikkeuksellista! Jos aiot matkustaa ulkomaille hammashoitoon, sinun on harkittava Smile Center Turkeya. Sinua ei petetä.

Lue alkuperäinen

Robert

Erittäin hyvä kokemus alusta…

Rated 5 out of 5
08/16/2023

Erittäin hyvä kokemus alusta loppuun, erittäin onnellinen uudesta hymystäni

Lue alkuperäinen

Sbv Stav

Näin kuvittelen hammaslääkärin…

Rated 5 out of 5
08/11/2023

Näin kuvittelen hammaslääkärin: aina potilasta varten, herkkä, teknisesti pätevä, ymmärrettävät selitykset ja enemmän kuin ystävällinen. Arvostan myös nopeaa ja silti huolellista työskentelytapaa, ei loputtomia odotusaikoja. Vastaa haluttuun hoitoon, mutta neuvo parasta mahdollista toteutusta perusteellisen tutkimuksen jälkeen. Odotukseni ylittyivät enemmän. Iso kiitos koko porukalle ja kaikkea hyvää!

Lue alkuperäinen

A. Wolf

Mikä hämmästyttävä hammaskirurgian tila…

Rated 5 out of 5
08/11/2023

Mikä hämmästyttävä hammaskirurgian huippuluokkaa erittäin puhdas ja vieraanvarainen henkilökunta on hämmästyttävä aina valmiina auttamaan vain viestin päässä. Suosittelen heitä kaikille hammashoitoa tarvitseville, palvelu on toisella tasolla

Lue alkuperäinen

Morgan Karl Royden

Arvostele Smile Center Turkey® Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Antalya.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %