Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Natural Transplants, Hair Restoration Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Natural Transplants, Hair Restoration Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat helmikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Natural Transplants, Hair Restoration Clinic United States tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Natural Transplants, Hair Restoration Clinic -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 420 reviews)
Excellent96%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible2%

Exceptional performance and servive

Rated 5 out of 5
02/08/2024

This experience was amazing from start to finish. Dr. Blumenthal and his team were very accommodating and knowledgeable about the entire process. They checked on me frequently and made sure I was comfortable throughout the entire procedure and after. Clean office, polite staff. They were thorough and very precise. I am so thankful for Dr. Blumenthal and his team for making this experience as easy as possible.

Cory Greene

Excellent Experience

Rated 5 out of 5
01/07/2024

I had a wonderful experience from start to finish with Natural Transplants. They are very clear in their communication, they are transparent about pricing and expectations, they provide a very comfortable experience the day of your transplant, and they follow up with you multiple times after the procedure to ensure everything is going well. I am so glad I made the trip to Fort Lauderdale Florida to get my hair transplant from Natural Transplants because I feel that having a team that exclusively performs hair transplants is a huge advantage when it comes to the quality of the procedures outcome.

Dillan Noel

Unclear and confusing communication

Rated 1 out of 5
01/05/2024

I had such a bizarre experience with Natural Transplants recently. I had two consultations with Dr. Blumenthal (one virtual and one in person) and one follow-up conversation after I decided to pay a deposit for the procedure. In every conversation, I was reassured that our expectations were aligned and that Natural Transplants would be able to give me the results I wanted. Following these conversations, I paid my deposit, scheduled my appointment, made the financial arrangements, and took the necessary time off from work. 10 days before my scheduled procedure, Jerry, the sales representative, called me and told me that after a subsequent conversation with Dr. Blumenthal, they thought that I should hold off on getting the procedure due to ”nervousness and anxiousness.” He kept repeating this phrase and circling any real answer. I ended up canceling the procedure. Do I think I was nervous and anxious, yes, but not necessarily more so than the average patient who is about to get a permanent procedure? I believe I asked the appropriate questions and felt reassured by the answers Dr. Blumenthal provided. In hindsight, I do think he was just trying to tell me what I wanted to hear and later backtracked and blamed it on me. Additionally, their ”HUE” procedure is just a rebranded FUT that they charge a FUE price (I was quoted $10k for a ”35cm2 strip containing 6,000 hair follicles”). Do not waste your time with these guys, they are super cagey and not transparent in their communication.

Ray Rizzo

Tämä oli toinen kerta, kun tein hiuksen…

Rated 5 out of 5
12/05/2023

Tämä oli toinen kerta, kun tein hiuksensiirron tohtori Siegelin kanssa. (Reunani olivat poissa vetohiusten ja raskauksien aiheuttaman hormonaalisen epätasapainon vuoksi), joten tiesin, että tarvitsen toisen toimenpiteen nähdäkseni parhaat tulokset.

Lue alkuperäinen

eftsia kabs

Kansakunnan paras hiustensiirtolaitos!

Rated 5 out of 5
10/16/2023

Dr. Siegel ja hänen tiiminsä olivat uskomattomia ennen leikkaustani leikkaukseni aikana ja mikä vielä tärkeämpää leikkaukseni jälkeen. Joukkue on niin osaava. He vastasivat kysymyksiini koko toimenpiteen ajan, ja tohtori Siegel on edelleen jatkuvasti yhteydessä minuun toimenpiteeni jälkeen varmistaakseen, että hän pystyy vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiini. On ollut todella ilo työskennellä kanssani Tohtori Siegel hiusmatkallani. Tämä oli paras paikka, jonka olisin voinut valita hiustensiirrolle, johtuen siitä yksinkertaisesta tosiasiasta, että tohtori Siegel on asiantuntija siinä, mitä hän tekee, hänen henkilökuntansa ovat tekemisissään asiantuntijoita. Yksi asia on vain saada hiustensiirto, koska olet ajatellut sitä. Se on täysin erilaista, kun olet jonkun käsissä, joka on erikoistunut hiustensiirtoihin sinun hiuksillesi. Tohtori Siegel ja hänen oli aivan uskomattomia olla lähellä, ja he todella tekivät toimenpidepäiväni minusta, koska sinulla on suunta mihin haluaisit hiusmatkasi kulkevan yhdistettynä tri. Siegelin ja hänen tiiminsä asiantuntemukseen ja saada hämmästyttäviä tuloksia. En malta odottaa, että pääsen jakamaan nämä tulokset teidän kaikkien kanssa. Tohtori Siegel, tulen tapaamaan sinua, kun lopulliset tulokset ovat täällä. Ansaitset nähdä hehkuni henkilökohtaisesti lol.

Lue alkuperäinen

Jon Qwik

Se oli yksi parhaista asioista, joita minä…

Rated 5 out of 5
09/29/2023

Se oli yksi parhaista asioista, jonka päätin tehdä. Valitsin oikean hiusimplanttiklinikan, luojan kiitos.😂😂 ja lääkäri Segial teki mahtavaa työtä hiusteni kanssa. Uskoin heihin ennen kuin sain sen tehtyä, koska tein todella tutkimukseni Natural Transplantista. He todistavat kaikille, että heidän tekemänsä työ on taattu.

Lue alkuperäinen

tyrone Shaw

Tohtori Siegel ei petä

Rated 5 out of 5
09/26/2023

Dr. Siegel, Jenny ja Natural Transplantsin henkilökunta olivat ammattitaitoisia, ja heidän kanssaan oli mahtavaa työskennellä. Tohtori Siegel oli kärsivällinen minua kohtaan, hän kuunteli minua, auttoi minua päättämään, mikä toimenpide sopii parhaiten tarpeisiini ja toimitti. Tulin lisätoimenpiteeseen ensimmäisen onnistumisen jälkeen ja minua kohdeltiin yhtä huolellisesti. Rakastan kuinka luonnollisia tulokseni ovat! Olen todella kiitollinen saadessani työskennellä lääkärin kanssa, joka todella arvostaa asiakastyytyväisyyttä.

Lue alkuperäinen

Mare O

Naturalilta saamani tulokset…

Rated 5 out of 5
09/22/2023

Natural Transplantsilta saamani tulokset olivat huippuluokkaa. Tohtori Siegel, Jenny, Scar ja Charles olivat mahtavia. He toivat itseluottamukseni ja nuoruuden katseeni takaisin. Suosittelen niitä lämpimästi.

Lue alkuperäinen

Travis

Richard K's Hair Transplant

Rated 5 out of 5
09/21/2023

Kokemukseni oli uskomaton. Henkilönä, joka on menettänyt hiuksiaan hyvin pitkään ja joka ei tunnustanut sitä, tämä kokemus sai minut tuntemaan oloni niin innostuneeksi hiusmatkastani. Luonnollisten hiustensiirtojen henkilökunta (Scarlet, Charles, Jenny) sai minut tuntemaan oloni kotoisaksi koko ajan. Olin hermostunut anestesiaprosessista, mutta se oli erittäin siedettävä, ja tohtori Siegel sai minut tuntemaan oloni niin mukavaksi ja luottavaiseksi tässä toimenpiteessä. Kaikki selitettiin yksityiskohtaisesti, minulle tarjottiin ruokaa ja kuuntelin musiikkia ja puhuin henkilökunnan kanssa koko ajan. Tohtori Siegel ja hänen henkilökuntansa olivat hämmästyttäviä! ja suosittelen lämpimästi kaikkia, jotka kärsivät hiustenlähtöön, tapaamaan hänet ja hänen henkilökuntansa. Kiitos tohtori Siegel, Scarlet, Charles ja Jenny upeasta työstä ja hämmästyttävästä vieraanvaraisuudesta.

Lue alkuperäinen

rich k

Hämmästyttävää!

Rated 5 out of 5
09/21/2023

Dr. Siegel ja hänen tiiminsä ovat aivan uskomattomia. Olin aluksi hermostunut, mutta hermot menivät nopeasti pois, koska kaikki saivat minut tuntemaan oloni niin mukavaksi. Tein paljon tutkimusta ennen kuin valitsin täydellisen lääkärin, ja olen iloinen, että valitsin tohtori Siegelin. Hän on erittäin tarkkaavainen ja huolehtiva ennen ja jälkeen leikkauksen. En malta odottaa tuloksiani ensi vuonna!

Lue alkuperäinen

Rissa

Ehdottomasti sen arvoista

Rated 5 out of 5
09/20/2023

Mistä aloitan? Ensinnäkin tämä oli toinen toimenpide tohtori Siegalin ja hänen tiiminsä kanssa. Ja se ei johdu siitä, että hän teki jotain väärin, vaan minulla oli tyhjä kangas, jonka reunat eivät olleet olemassa, joten tiesin, että oli mahdollista, että tarvitsen kaksi toimenpidettä saadakseni henkilökohtaisesti haluamani tiheyden. Näiden kavereiden kanssa ei ole koskaan tylsää, he pitävät sinusta huolta siitä hetkestä, kun tulet laitokseen vuosia myöhemmin. Jenny ja Scarlet ovat uskomattomia, he ovat hyvin perillä siitä, mitä he tekevät, he ovat niin maanläheisiä, eivätkä he kohtele sinua kuin yhtä potilasta, jota kohdellaan kuin V.I.P. Suosittelen lämpimästi tohtori Siegalia, älä epäröi saada konsultaatiosi sijoittamaan itseesi!!! On syy, miksi hän on herra Edges, anna hänen saada sinut oikein!!!

Lue alkuperäinen

S Richards

Upea kokemus

Rated 5 out of 5
09/20/2023

Dr. Siegel ja hänen tiiminsä ovat hämmästyttäviä! Kaikki saivat minut tuntemaan oloni niin mukavaksi siitä hetkestä lähtien, kun astuin toimistoon. Kirjaimellisesti nauroin koko ajan. Suosittelen. Tämä menettely muuttaa elämää ja toivon, että olisin tehnyt sen aikaisemmin. Paras päätös ikinä!! Olen ikuisesti kiitollinen tohtori Siegelille ja hänen henkilökunnalleen!!

Lue alkuperäinen

Sharina

Arvostele Natural Transplants, Hair Restoration Clinic United States

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %