Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Natural Transplants, Hair Restoration Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Natural Transplants, Hair Restoration Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Natural Transplants, Hair Restoration Clinic United States tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Natural Transplants, Hair Restoration Clinic -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 380 reviews)
Excellent96%
Very good3%
Average0%
Poor0%
Terrible1%

Tohtori Siegel on paras!

Rated 5 out of 5
08/28/2023

Kirjaimellisesti PARAS päätös, jonka olen koskaan tehnyt. Tohtori Siegel ja hänen henkilökuntansa ovat ammattitaitoisia, ystävällisiä ja saavat sinut tuntemaan olosi niin mukavaksi. Tunsin olevani mahtavissa käsissä alusta alkaen. Voin jo kertoa olevani erittäin tyytyväinen tuloksiini.

Lue alkuperäinen

Melissa Pichonneau

Paikka oli puhdas ja esikunnat olivat ammattimaisia ​​

Rated 5 out of 5
08/08/2023

Paikka oli puhdas, esikunnat olivat erittäin välittäviä ja ammattitaitoisia. Nautin kaikesta!

Lue alkuperäinen

Patricia Jones

Lääketieteellistä väärää tietoa sosiaalisessa mediassa

Rated 1 out of 5
07/13/2023

Tämä yritys laittaa lääketieteellistä väärää tietoa sosiaaliseen mediaan saadakseen asiakkaita. Mikä tahansa yritys, joka haluaa suoraan valehdella yleisölle, ei ansaitse kenenkään bisnestä. Siellä on monia hyvämaineisia hiustenlähtöklinikoita, tämä ei näytä olevan yksi niistä. Tee oma tutkimus, mutta en luota mihinkään yritykseen, joka tahallaan ja tietoisesti valehtelee potentiaalisille asiakkailleen.

Lue alkuperäinen

Marion Ward

Tri. Siegel ja hänen henkilökuntansa ovat uskomattomia!

Rated 5 out of 5
07/06/2023

En voi sanoa tarpeeksi hyviä asioita tri. Siegelistä ja hänen henkilökunnastaan. Kun pääsin klinikalle, olin hermostunut enkä tiennyt mitä odottaa. Ensimmäinen henkilö, jonka tapasin, oli vastaanottovirkailija Casey. Hän oli erittäin ystävällinen ja ystävällinen äitiäni ja minua kohtaan ja rauhoitti hermojani hieman. Kun tapasin tohtori Siegelin ja hänen henkilökuntansa, olin täysin rauhallinen. Ne olivat hauskoja, enkä melkein edes halunnut lähteä klinikalta toimenpiteeni jälkeen. He ruokkivat minulle lounasta, kuuntelimme musiikkia ja katsoimme elokuvia koko 6 tunnin ajan. Minuun teki vaikutuksen myös tohtori Siegelin ammattitaito ja keskittyminen. On selvää, että hän on äärimmäisen ylpeä työstään. Olen toipumassa toista kuukautta ja hän on myös auttanut minua saamaan tämän prosessin läpi. Huuta myös korttelin Jennylle, Scarletille ja Charlesille, että te teitte päivästä niin nautinnollisen! Olen innoissani tuloksistani!

Lue alkuperäinen

solomon james

Kiitos tohtori Siegel

Rated 5 out of 5
04/14/2023

Kiitos tohtori Siegel, Jenny, Scarlet ja Charles. Hämmästyttävää työtä. Teitte tästä hauskaa. 5 tähteä koko matkan. Suosittelen sinua kaikille hiushaastoisille ystäville 😉

Lue alkuperäinen

andre andre

Tohtori Siegel on paras

Rated 5 out of 5
03/03/2023

Thtori Siegel on paras, hän ja hänen henkilökuntansa olivat aivan erinomaisia, mikä sai sinut tuntemaan olosi erittäin mukavaksi. Paras päätös, jonka tein, voit mennä moneen paikkaan, mutta hänen työnsä tarkkuus teki minut todella tyytyväiseksi.

Lue alkuperäinen

Sifat Raquib

Dr. Siegel ja tiimi ovat mahtavia: Saumaton kokemus

Rated 5 out of 5
02/28/2023

Dr. Siegel ja hänen tiiminsä ovat enemmän kuin mahtavia. Jos voin kuvailla kokemustani, se olisi saumaton, ammattimainen ja stressitön. Olin hermostunut tällaisesta elämää muuttavasta hiustensiirrosta, joka hiusteni epävarmuuteen on vaivannut minua jonkin aikaa, mutta ne tekivät päivästä hauskaa. Minua tervehtineeltä henkilökunnalta, ammattimaisesta selityksestä prosessin jokaisesta vaiheesta ja vain ilmiömäisestä huomiosta yksityiskohtiin toimenpiteen aikana. Rakastan kaikkea tässä klinikassa ja odotan tuloksiani. Lensin koko matkan Texasista, ja katsottuani monia youtube-videoita minulta näyttävistä afroamerikkalaisnaisista, sain suuren itseluottamuksen valita tämän klinikan. Jos sinulla on vaikeuksia, lopeta juomat ja öljyt ja mene Fort Lauderdalen Natural Transplantsiin.

Lue alkuperäinen

Kim C.

Kokemukseni oli elämää muuttava

Rated 5 out of 5
02/25/2023

Kokemukseni oli elämää muuttava, suosittelen tätä KAIKILLE, jolla on hiustenlähtö TAI hiustenlähtö. Henkilökunta oli erittäin tervetullut Natural Transplantissa, myös erittäin informatiivinen, toimenpiteeni jälkeen henkilökunta soitti tarkistaakseen ja nähdäkseen, kuinka paranemisprosessini eteni! ! On 6 kuukautta ja minulla on valtava hiusten kasvu…….. nyt kaikki, joilla näen hiustenlähtöä tai hiustenlähtöä, haluan vain juosta heidän luokseen ja suositella

Lue alkuperäinen

Shakeema Johnson

Tulos on odottamisen arvoinen!!

Rated 5 out of 5
02/23/2023

Mikä hieno kokemus Naturaltransplantsista ja cudosista tohtori Siegelille ja hänen tiimilleen. Vuosi sitten tänään minulle tehtiin hiustensiirto. Tulokset ovat hämmästyttäviä. Menin kampahousuista piilottamaan kaljuuntumistani siihen, että pystyin taas muotoilemaan hiuksiani. näytän jopa nuoremmalta. Se on kaikkea mitä he sanoivat sen olevan. Tarvitset kärsivällisyyttä, mutta tulokset ovat uskomattomia. Samoin heidän palvelunsa. Säännölliset kuukausittaiset seurantatoimet edistymiseni tarkistamiseksi. Suosittelen, että jos olet harkinnut tällaisen toimenpiteen suorittamista, tarkista ne. Vain upea kokemus kaiken kaikkiaan. Toivon, että voisin lisätä tähän ennen ja jälkeen -kuvat vierekkäin. Olisit hämmästynyt! Kiitos vielä kerran tohtori Siegel!

Lue alkuperäinen

Garrett

D Grant-Jenkins Hampton Roads

Rated 5 out of 5
02/17/2023

Minulla oli alue, joka tarvitsisi hieman lisää karvoja. Minulla oli toinen toimenpide Bethesda Marylandin toimistossa. Olin erittäin tyytyväinen tohtori Blumenthaliin ja hänen tiimiinsä. He olivat erittäin ammattitaitoisia ja tarkkaavaisia. Olen vasta 2 kuukautta toimenpiteen jälkeen ja näen jo eron, jonka toinen toimenpide tekee. Olen tyytyväinen tuloksiin ja suosittelen Natural Transplantia perheelleni ja ystävilleni sekä kaikille, jotka harkitsevat hiustensiirtoa.

Lue alkuperäinen

Deborah

Upeita tuloksia

Rated 5 out of 5
01/07/2023

Dr. Rosenzweig teki aivan mahtavaa työtä. Hiukseni näyttävät jälleen samalta kuin 20-vuotiaana.

Lue alkuperäinen

Douglas Kohn

Tohtori Blumenthal

Rated 5 out of 5
01/05/2023

Dr. Blumenthal ja hänen tiiminsä olivat mahtavia! He antoivat minulle realistisen tavoitteen ja sitten toteuttivat sen. Toistaiseksi kaikki menee hyvin.

Lue alkuperäinen

Rickey Mendez

Arvostele Natural Transplants, Hair Restoration Clinic United States

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %