Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Dr. Terziler Exclusive Hair Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Dr. Terziler Exclusive Hair Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Dr. Terziler Exclusive Hair Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Dr. Terziler Exclusive Hair Clinic -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 82 reviews)
Excellent93%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible5%

Erittäin huono klinikka

Rated 1 out of 5
07/02/2023

Erittäin huono klinikka. Minulla on edelleen kaljuja kohtia ja hiusraja on todella ohut ja näkyy sen läpi. Älä mene tälle klinikalle. Google-arvostelustani näet kuvia lopputuloksesta. Katso kuvat ennen kuin harkitset tälle klinikalle menoa.

Lue alkuperäinen

EenBijVoegelijkNaamWoord

Tulos on erittäin epäammattimainen...

Rated 1 out of 5
06/20/2023

Halusin tehdä hiustensiirron saadakseni kauniin hiusrajan jopa hyvin lyhyillä hiuksilla. Minulle kerrottiin, että se ei ollut ongelma ja että kaikki on tehtävissä. Olin kysynyt etukäteen, eikö minulla ole liian vähän hiuksia siirtoa varten, koska minulla on hyvin vähän ja erittäin ohuita hiuksia. Minulle vakuutettiin etukäteen, että tämä ei olisi ongelma, ja suunnitelmana oli silloin poistaa ja istuttaa 4000 siirrettä. Leikkaussalissa ollessani sanottiin, että maksimissaan 2000 pitäisi poistaa, koska minulla oli niin vähän ja ohuita hiuksia. Joten jos se tuli siihen pisteeseen, että tarvitsisin toisen hiustensiirron, se kaikki näyttää erittäin kevyeltä ja se ei näyttäisi hyvältä. Tämä olisi pitänyt tarkistaa paremmin etukäteen, ja minua olisi pitänyt neuvoa paremmin. Samalla sanoin, että käyttäisin hiuksia hyvin lyhyinä (3-6mm) eikä minulle myöskään kerrottu, että normaalin ja vasta laitetun hiuksen eron näkee kovin paljon, kun hiukset ovat niin lyhyet. Minulle olisi pitänyt antaa parempia neuvoja täällä. Eli – nyt itse työhön: mainitsin jo leikkaussalissa, että oikean puolen hiusraja tuntui hieman liian korkealta. Sitten minulle vakuutettiin, että kaikki näyttäisi lopulta symmetriseltä. Se ei kuitenkaan tee. Oikea puoli on liian korkea ja tässä hiukset on istutettu täysin suoriksi yhteen riviin, mikä on erittäin havaittavissa. Näyttää siltä, ​​että pääni oli leikattu. Kaiken kaikkiaan lopputulos ei näytä luonnolliselta. Minulle olisi pitänyt kertoa paremmin, että lyhyiden hiusten käyttäminen ei näytä hyvältä. Mutta kaikkein epäammattimaisinta oli, että hiukseni ajeltiin vain paikoin. Vain paikoissa, joissa se tulisi poistaa ja istuttaa. Joten leikkauksen jälkeen kävelin ympäriinsä ajeltuna, enkä ajellut paikoin, mikä tietysti näytti katastrofaaliselta. (Koska hiuksia ei kannata ajella siirroksen jälkeen, muuten se vaikuttaa negatiivisesti hiusten juuriin.) Hiukset ovat jakautuneet epätasaisesti kaikkialle ja ne näyttävät erittäin epäammattimaisilta.

Lue alkuperäinen

Tim T.

Iso kiitos koko tiimille!

Rated 5 out of 5
06/10/2023

Iso kiitos koko tiimille!

Lue alkuperäinen

S. W.

Minulla oli uskomattomin kokemus…

Rated 5 out of 5
05/10/2023

Minulla oli uskomattomin kokemus tohtori Servert Terzilerin klinikalla tammikuun alussa – Minulla oli noin 4100 siirrettä FUE ja DHI, ja valitsin VIP-paketin, joka sisältää Acell-injektion. 4 kuukautta leikkauksen jälkeen Acell-injektio on auttanut nopeuttamaan kasvua ja myös kallistumista. Suosittelen myös tätä vaihtoehtoa harkitseville. Tohtori Terziler suunnitteli myös hiusrajaani ja hänen tietämyksensä alalla tarjosi minulle paljon mukavuutta prosessin aikana. Lisäksi hänen tiiminsä oli myös erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista koko leikkauksen ajan. Sedef, Nevra ja kaikki kuljettajat tekivät myös vierailustani erittäin mukavan ja tekivät vierailustani rentouttavamman. Voin sanoa luottavaisesti, että tämä on paras paikka Istanbulissa saada hiuksesi takaisin. Koko toiminta on myös maailmanluokkaa, ja rakennus on puhdas, huipputekninen ja erittäin vaikuttava. En voi sanoa tarpeeksi kiitoksia tohtori Terzilerille ja tiimille!

Lue alkuperäinen

James Scott

Hei, tulin Melbournessa…

Rated 5 out of 5
05/09/2023

Hei kaverit, tulin Melbournessa Istanbuliin hiustensiirtoon. Olin etsinyt viideltä eri klinikalta hiustensiirtoon liittyen. Lopulta päätin saada leikkaukseni dr. Terziler. Sain hiuksensiirron tänään Dr. Terziler klinikka. Olen rehellinen teille, sain parasta palvelua. Sinun ei tarvitse etsiä hiustensiirtoja mistään, vaan varaa tohtori Terzilerille. Et tule katumaan

Lue alkuperäinen

esat dalcı

Sydneystä Australiasta. Tohtori Terziler on PARAS!!!!

Rated 5 out of 5
03/24/2023

Olen Sydneystä Australiasta ja matkustin Turkkiin tohtori Terzilerin potilaana syyskuussa 2022 hiustensiirtoon taantuvaan hiusrajaan ja kruunuun.

Lue alkuperäinen

Reno Costi

Poikkeuksellinen palvelu ja sujuva kokemus Dr Terzilerin eksklusiivisella hiusklinikalla

Rated 5 out of 5
03/19/2023

Kiireisenä ammattilaisena aika on minulle tärkeä asia. Tarvitsin klinikan, joka tarjoaisi laadukkaan hiustensiirtotoimenpiteen lisäksi koko prosessin tarkasti ja huolellisesti. Laajan tutkimuksen jälkeen päädyin Dr Terzilerin eksklusiiviseen hiusklinikkaan Istanbuliin, Turkkiin, ja olen innoissani voidessani todeta, että kokemukseni ylitti kaikki odotukset.

Lue alkuperäinen

Carey Cooper

Elinsiirto

Rated 4 out of 5
03/19/2023

Oli hyvä siirto 6 kuukautta ja olen edelleen tyytyväinen tulokseen ja hoidettu klinikka piti minuun yhteyttä siirron jälkeen sekä suositella niitä muille ihmisille

Lue alkuperäinen

Dusan Bjedov

Hiustensiirto

Rated 5 out of 5
03/19/2023

Minulle tehtiin äskettäin hiustensiirto tohtori Servet Terzilerin johdolla. Australiasta Istanbuliin tähän leikkaukseen saapumisen täytyy itsessään olla varma. Saapumispäivästä lähtien tajusin, miksi matkustin 24 tuntia nähdäkseni tohtori Terzilerin ja hänen tiiminsä. Jokaisella klinikalla työskentelevällä henkilöllä on oma roolinsa ja jokainen heistä tekee työnsä upeasti!

Lue alkuperäinen

Luke

Erittäin hyvä kokemus. Erittäin korkeat standardit

Rated 5 out of 5
03/17/2023

Minun on sanottava, että nautin todella kokemuksestani Dr. Terziler Clinicissä. Huoneet näyttävät erittäin siisteiltä ja moderneilta, sama pätee käyttömateriaaliin ja robottiin.

Lue alkuperäinen

Marc S

kun otin yhteyttä tähän klinikkaan…

Rated 1 out of 5
03/05/2023

Kun otin yhteyttä tähän klinikkaan, myyjä kertoi minulle, että he ovat Istanbulin parhaita ja siksi ne ovat kalliimpia. vaikka varasin oman hotellin ja kuljetuksen, he veloittivat minulta silti saman. myyjä kertoi minulle, että kaikki nämä lääkkeet ja plasma sisältyvät tarjoukseen, eikä muita piilokuluja ole. ennen leikkausta he löivät minulle 1800 dollarin huijauksen, josta en tiennyt, ja suostuivat maksamaan sen päälle. Olen kysynyt muilta klinikoilta ja se on jo osa heidän palveluaan.

Lue alkuperäinen

ramin darbani

Kokemukseni on ollut erittäin hyvä ja…

Rated 5 out of 5
03/02/2023

Kokemukseni on ollut erittäin hyvä ja hiukseni ovat olleet erinomaisia.

Lue alkuperäinen

Carlos De Castro

Arvostele Dr. Terziler Exclusive Hair Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %