Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Medical of Istanbul HairTransplant Dental Hospital -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Medical of Istanbul HairTransplant Dental Hospital -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat helmikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Medical of Istanbul HairTransplant Dental Hospital Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Medical of Istanbul HairTransplant Dental Hospital -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 71 reviews)
Excellent99%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Very Trust worthy

Rated 5 out of 5
02/17/2024

I am so happy I had come across this medical in Instabul. I came all the way from Canada to get my hair transplant. Which was the longest flight of my life but also very worth it!! As soon I arrived at their medical and met Ali, all my worries were so much at ease. I was taken with so much care on the day of surgery and all of the other staff were so kind as well. Ali supported me throughout out the whole process making sure that I’m doing good and if I needed anything. I was very very relaxed and felt I was in complete good hands. All of the other staff were amazing and professional. Each staff was assigned carefully with their own part making it a smoother process. So thank you to everyone and Ali for all your true hard work. It’s been a wonderful experience and I’m very grateful for everything

Y F

Amazing experience

Rated 5 out of 5
02/11/2024

They were very helpful and accommodating, they took great care of me from the beginning till I left , and they are continuing to assist me post surgery.

Michele Pianigiani

Well Done

Rated 5 out of 5
01/30/2024

I’m happy and more confident to have done my Hair transplant .

Alfonc Xhekaj

Honestly impressed from the get go

Rated 5 out of 5
01/16/2024

Honestly impressed from the get go, such great people and you can tell they absolutely really do care .

Dan Huxley

Best of the best

Rated 5 out of 5
01/10/2024

They were so professional. They made the process so easy and smooth. I was very well informed throughout the process. The staff and everyone at the clinic are exceptionally friendly and their customer service was amazing. Clinic is immaculate and clean. Highly recommend. A big shoutout to Ali, you made this experience very memorable, thank you very much.

Nahida Choudhury

No Title

Rated 5 out of 5
01/01/2024

Tulin Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja vierailin tällä klinikalla muutama kuukausi sitten ja lääkärin kanssa neuvoteltuani päätin hiustensiirron tälle klinikalle.

Lue alkuperäinen

Mj Mo

Mikä upea kokemus

Rated 5 out of 5
12/11/2023

Mikä upea kokemus! Tämä on toinen kerta, kun olen tullut Lontoosta Medical of Istanbuliin hiustensiirrolleni ja se sujui erittäin sujuvasti. Ali ja hänen tiiminsä olivat uskomattomia ja erittäin tukevia. Loistavaa työtä hiuksilleni ja olen tyytyväinen lopputulokseen!!!

Lue alkuperäinen

Ruhul Alam Helal

No Title

Rated 5 out of 5
12/01/2023

"OMG, en voi edes alkaa kuvailla kuinka tyytyväinen olen hiustensiirtooni! Se on kuin täydellinen hiusten muutos! Tiimi oli erittäin ystävällinen ja ammattimainen koko prosessin ajan. He saivat minut tuntemaan oloni helpoksi ja vastasivat kaikki kysymykseni. Nyt minulla on pää täynnä upeita, luonnollisen näköisiä hiuksia, jotka voin muotoilla haluamallani tavalla. Olen todella innoissani tuloksista ja suosittelen niitä kaikille, jotka etsivät hiustensiirtoa!"

Lue alkuperäinen

Ingi Mohr Samson

Siskoni sai hiuksensiirron…

Rated 5 out of 5
11/12/2023

Siskoni sai hiuksensiirron Medical of Istanbulin kanssa, ja minäkin tein PRP:n siellä. Kokemus oli erittäin hyvä, veli Ali ja hänen tiiminsä pitivät meistä erittäin hyvää huolta, ja sen lisäksi, että hän järjesti meille noudon ja kuljetuksen, hän tarjosi meille aamiaisen ja lounaan siellä ollessamme. Hän ja hänen tiiminsä olivat erittäin ystävällisiä ja varmistivat, että meillä oli kaikki hyvin koko prosessin ajan. Suosittelen ehdottomasti veli Alia ja tätä klinikkaa perheelleni ja ystävilleni ja käytän häntä tulevissa hoidoissa. – Sulttaana

Lue alkuperäinen

Sultana

Minulle tehtiin hiukset Medicalilla…

Rated 5 out of 5
11/12/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto Medical of Istanbulissa. Veli Ali oli erittäin ystävällinen koko prosessin ajan noudon ja kuljetuksen järjestämisestä lentokentältä klinikalle ja klinikalle hotelliimme. Hän oli paikalla koko prosessin ajan, ja leikkauksen aikana hän tuli jatkuvasti kysymään minulta, olenko kunnossa. Minulla oli todella hyvä kokemus heistä ja minusta pidettiin hyvää huolta koko asian ajan. Suosittelen ehdottomasti veli Alia ja tätä klinikkaa ystävilleni ja perheelleni. Emme voineet tehdä Istanbul-kiertuetta hänen kanssaan, mutta teemme sen ehdottomasti seuraavalla kerralla! Suuret kiitokset veli Alille hänen poikkeuksellisesta palvelustaan ​​ja näemme varmasti jälleen ensi kerralla!

Lue alkuperäinen

Shabana

Uskomaton paikka erittäin ammattitaitoisen tiimin kanssa…

Rated 5 out of 5
10/25/2023

Uskomaton paikka erittäin ammattitaitoisen tiimin kanssa. Hyvä vastaanotto lentokentällä hotelliin, kuljetus hotellilta klinikalle… 100 %:n asiakkaan huomio. kielet erittäin helppo kommunikoida (englanti – portugali). Suosittelen tätä klinikkaa 100% kaikille, jotka haluavat tehdä a

Lue alkuperäinen

Arthur Borges

Se oli erittäin mukava joukkue. Ensimmäisen kerran he tapasivat…

Rated 5 out of 5
10/22/2023

Se oli erittäin mukava joukkue. Kaikki oli mukavaa ensimmäisestä päivästä, jolloin he toivottivat minut tervetulleeksi siihen hetkeen, kun he lähettivät minut. Lokakuu oli erittäin onnistunut. Haluaisin kiittää lääkärit ja avustajat yksilöllisesti.Tämä on paikka jonka voit valita mielenrauhalla.Kiitos kaikesta❤️

Lue alkuperäinen

Ersin Çelik

Arvostele Medical of Istanbul HairTransplant Dental Hospital Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %