Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Medical of Istanbul HairTransplant Dental Hospital -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Medical of Istanbul HairTransplant Dental Hospital -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Medical of Istanbul HairTransplant Dental Hospital Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Medical of Istanbul HairTransplant Dental Hospital -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 51 reviews)
Excellent98%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Erittäin hyvä kokemus

Rated 5 out of 5
09/06/2023

Erittäin hyvä kokemus

Lue alkuperäinen

Bruno Rodrigues

Oli hieno kokemus korjata hampaani…

Rated 5 out of 5
08/24/2023

Oli hieno kokemus korjata hampaat.

Lue alkuperäinen

Suneel Raj

Olen ajatellut hiustensiirtoa jo pitkään...

Rated 5 out of 5
08/22/2023

Olen ajatellut hiustensiirtoa pitkään ja tein paljon tutkimusta. Juttelin jopa ihmisten kanssa, joille hiukset oli siirretty täällä aiemmin, ja aloin luottaa heihin entistä enemmän. Leikkauksestani on kulunut noin 2 kuukautta, ja he edelleen tarjoavat tukea puhelimitse. Odotan innolla tulostani. Teen edelleen prp:tä säännöllisesti joka kuukausi. Suosittelen sitä kaikille.

Lue alkuperäinen

Ahmet Gökşan

Minulle tehtiin parransiirto 9 kuukautta sitten

Rated 5 out of 5
08/16/2023

Minulle tehtiin parransiirto 9 kuukautta sitten. Siitä hetkestä lähtien, kun otin yhteyttä yrityksen edustajaan, kaikki selitettiin erittäin selkeästi. Leikkaukseni oli erittäin mukava, eikä minulla ollut kipua. Olen nyt erittäin tyytyväinen tulokseeni. Ei ymmärretä, että kyseessä on parransiirto, koska se näyttää hyvin luonnolliselta.

Lue alkuperäinen

Eyüp Gökşan

Olin erittäin tyytyväinen saamaani hoitoon ja palveluun…

Rated 5 out of 5
08/16/2023

Olin erittäin tyytyväinen saamaani hoitoon ja palveluun. Kaikki oli erittäin ammattimaista Kiitos koko tiimille.

Lue alkuperäinen

Kenan Bülgi

Poikkeuksellinen, ammattimainen, 10/10!

Rated 5 out of 5
08/14/2023

Ali ja hänen tiiminsä olivat erittäin ammattitaitoisia. Tämä oli 10/10 kokemus aina Uudesta-Seelannista.

Lue alkuperäinen

Scott Archer

Minulla oli paljon hiustenlähtöä ja Medical Of…

Rated 5 out of 5
08/11/2023

Minulla oli paljon hiustenlähtöä ja hain Medical Of Istanbulilta hoitoa. He pitivät minusta erittäin hyvää huolta, käyttivät prp- ja mesotapi-hoitoa. He vastasivat kaikkiin kysymyksiini erittäin kärsivällisesti ja yksityiskohtaisesti. Kiitos. Toivon sinulle menestystä jatkossakin.

Lue alkuperäinen

Zehra Bülgi

En tiedä mistä aloittaa...

Rated 5 out of 5
08/09/2023

En tiedä mistä aloittaa matkani Medical of Istanbul HairTransplant Dental Hospital -sairaalaan whats-sovelluskonsultaatioista Alin kanssa siihen asti, kun sain noudon lentokentältä, se oli juuri kaikkea mitä näin. heidän instagram-sivullaan. Matkustaminen uuteen maahan lääketieteelliseen toimenpiteeseen voi olla ylivoimaista, mutta en tuntenut sitä ollenkaan Alin kanssa. Ali oli aivan uskomaton Alia lukuun ottamatta, kaikki klinikalla olivat ammattimaisia, hygieenisiä ja ymmärtäväisiä. Hotelli ja kuljetus olivat myös aivan uskomattomia. Sain hiustensiirron tehtyä, mutta pääsin myös matkan varrella kiertämään mahtavaa maata rakkaan veljeni Alin kanssa. Sinua ei kohdella täällä potilaana, sinua todella kohdellaan kuin perhettä. Terveistä näkemiin. Suosittelen Istanbulin lääketieteellistä hoitoa hiustensiirtoasi tai mitä tahansa toimenpidettä varten. Iso kiitos kaikille ja kaikille lääkäreille, mutta suuri kiitos Alille siitä, että olet ollut mukana matkani jokaisessa vaiheessa. Jos voisin antaa tälle enemmän tähtiä, antaisin.

Lue alkuperäinen

Charlie Hamad

hei

Rated 5 out of 5
08/05/2023

hei, minulla oli leikkaus 1 vuosi sitten ja minulla on täydellinen tulos. Olin ilahtunut. Siitä lähtien kun aloitin whatsapp-keskustelun, tunsin oloni luottavaiseksi ja vahvistetuksi täällä saapuessani, leikkauksessa ja myös kotimaahani palattuani. He tukivat minua aina. Kiitän koko tiimiä ja Medical Of Istanbulia. Se on Turkin paras klinikka

Lue alkuperäinen

Scarf Butikk

Erinomainen palvelu!

Rated 5 out of 5
07/14/2023

Erinomainen palvelu!

Lue alkuperäinen

Bilal Ali

Se oli kaiken kaikkiaan hieno kokemus, ja minä…

Rated 5 out of 5
07/14/2023

Se oli kaiken kaikkiaan hieno kokemus, ja olen enemmän kuin iloinen tuloksesta. Henkilökunta oli todella mahtavaa alusta loppuun. Meidät haettiin hotellilta ja jätettiin takaisin. Kaikkiin kysymyksiimme vastattiin ja aina kun tarvitsimme jotain, ne olivat saatavilla. He tekivät kaiken meille helpoksi ja olen erittäin iloinen ja kiitollinen palvelusta. Myös sijainti oli upea, lähellä kaikkea. Suosittelisin tätä rehellisesti kenelle tahansa.

Lue alkuperäinen

Sam qal

Minulle tehtiin juuri hiuksensiirto ja minulla…

Rated 5 out of 5
07/08/2023

Olen juuri saanut hiuksensiirtoni ja olen ollut yhteydessä Aliin, joka on ollut uskomaton, hän varmisti, että minulla oli mukava koko matkani ja toimenpiteen ajan. Toiminta oli uskomattoman rentouttavaa ja sujuvaa, aivan uskomatonta palvelua alusta alkaen. Klinikka oli uskomattoman ammattimainen kaikin puolin. 4 päivää, kun olin kaupungissa, he huolehtivat kaikista tarpeistani, hinta palveluun verrattuna oli erittäin halpa ja suosittelen uudelleen! Kiitos Ali

Lue alkuperäinen

Mo

Arvostele Medical of Istanbul HairTransplant Dental Hospital Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %