Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Helsinki Clinic hiustensiirto arvostelu

Helsinki Clinic hiustensiirto on hyvä valinta silloin, kun haluat toteuttaa unelmasi hiustensiirrosta Suomessa, eikä toimenpiteen korkea hinta haittaa. Tämä klinikka ei tarjoa ainoastaan hiustensiirtoja, vaan se toimii laajasti esteettisen lääketieteen kentällä. Toiminta tapahtuu klinikan nimen mukaisesti Helsingistä käsin, joten se on helposti saavutettavista. Kotimainen vaihtoehto on aina luotettava ja laadukas, sillä toiminta on tiukasti säännösteltyä.

Arviomme

3/5

3.0 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Helsinki Clinic arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

Helsinki Clinic hiustensiirto tarjoaa monenlaisia palveluilta. Varauksen tekeminen on mahdollista puhelimella, sähköpostilla tai heidän nettisivuiltaan löytyvällä lomakkeella. Alkuun suoritetaan konsultaatio, jossa asiakas keskustelee toimenpiteestä klinikan henkilökunnan kanssa. Konsultaation aikana saa paljon lisätietoa siitä, miten prosessi etenee, ja mitä kaikkea tulee ottaa huomioon. Jokaiselle asiakkaalle luodaan sopiva hoitosuunnitelma ja samalla saat kiinteän hinta-arvion siitä, kuinka paljon koko operaatio tulee maksamaan.

Konsultaatiota on mahdollista tehdä kuvien tai videon avulla, joten asiakkaan ei ole pakko mennä fyysisesti klinikalle. Janne Jyränki tekee konsultaation henkilökohtaisesti, joten saat varmasti parasta mahdollista palvelua. Helsinki Clinic ei valitettavasti tarjoa konsultaatiota ilmaiseksi, vaan siitä pitää maksaa ylimääräinen maksu. Vaikka heidän kotisivuillaan on nähtävissä selkeä hinnasto, operaatioon voi aina tulla erilaisia lisäkuluja, joista kannattaa ottaa selvää.

Ennen toimenpidettä

2 / 5

Klinikka ei järjestä asiakkaalle hotellia tai matkaa Helsinkiin, joten asiakkaan on itse huolehdittava siitä, että nämä ovat kunnossa toimenpiteen lähestyessä. Keskeinen sijainti helpottaa suuresti matkustamisesta ja paikalle kulkee monipuolinen julkinen liikenne. Muualta Suomesta Helsinkiin on helppo tulla esimerkiksi junalla, bussilla tai lentäen.

Klinikan yksi keskeisimpiä etuja on se, että siellä voi suomalaiset asioida omalla äidinkielellään. Näin ollen kielimuuria ei pääse syntymään ja kommunikoiminen on helppoa. Maksullisen konsultaation aikana voit kysellä siitä, miten toimenpiteeseen kannattaa valmistautua. Myös muutosten tekeminen ajan varaukseen ja toimenpiteeseen on mahdollista ilmaiseksi, jos ne tekee 15 vuorokautta ennen toimenpidettä.

Saapuminen ja majoitus

1 / 5

Helsinki Clinic ei tarjoa kuljetus- tai majoituspalveluita, vaan asiakkaan on itse huolehdittava näistä. Helsingissä liikkuminen on helppoa ja julkinen liikenne toimii erinomaisesti. Klinikka sijaitsee Katajanokalla, johon pääsee helposti esimerkiksi raitiovaunulla.

Pääkaupungissa on myös erinomainen ja monipuolinen hotellien tarjonta. Sieltä löydät kaikentasoisia hotelleja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Jos haluat yhdistää operaation luksuslomaan, sekin onnistuu helposti Helsingissä. Koska siirtymät klinikan ja majapaikan välillä ovat lyhyitä, niihin ei mene ylimääräistä aikaa.

Koska tämä klinikka ei tarjoa lisäpalveluita itse operaation lisäksi, niistä tulee helposti paljon lisäkustannuksia. Siksi hotellien hinnat, siirtymät ja ruoka kannattaa laskea tarkasti kustannuksiin, jotta pysyy omassa budjetissa.

Klinikka

5 / 5

Helsinki clinic toimii Suomessa, jossa terveydenhuoltoon liittyvät asiat ovat tarkasti määriteltyjä ja valvottuja. Tämän takia voit tulla operaatioon luottavaisin mielin, sillä ulkopuoliset ja riippumattomat toimijat valvovat klinikan toimintaa tarkasti. Sairaala ottaa täyden vastuun toimenpiteen lopputuloksesta.

Operaation aikana asiakas saa asianmukaista palvelua, sillä klinikalla on tarjota muun muassa viihdykettä ja lounasta toimenpiteen lomassa. Lisäksi hoitotuoli ja sängyt ovat korkeatasoisia ja erittäin mukavia. Tällä klinikka pyrkii varmistamaan sen, että operaatio olisi asiakkaalle mahdollisimman mukava kokemus.

Toimenpide ja lääkärit

3 / 5

Lääkäri hoitaa sinua koko toimenpiteen ajan, joten voit olla varma, että olet osaavissa käsissä. Hänen lisäkseen toimenpidehuoneessa on sairaanhoitajia, jotka auttavat lääkäriä ja seuraavat tilaasi. Asiakas voi olla siis turvallisin mielin, sillä hän on osaavissa käsissä. Lisäksi on mahdollisuus neulattomaan anestesiaan, mutta se maksaa ylimääräistä.

Jälkihoito

3 / 5

Helsinki Clinic tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rahoitukseen. Hakemuksen voi tehdä kätevästi heidän sivuillaan, mistä syystä sen hakeminen käy helposti ilman suurta kynnystä. Helsinki Clinic hiustensiirto on vakuutettu toimenpide klinikan toimesta ja he lupaavat 90 prosentin takuun hiustenkasvulle. Asiakkaan tilaa seurataan tiiviisti toimenpiteen jälkeen, sillä palvelupakettiin kuuluu kolme jälkitarkastusta. Jälkihoitotuotteet eivät kuitenkaan kuulu hintaan, vaan ne on ostettava erikseen.

Johtopäätökset

Helsinki Clinic sai meiltä 3,0 tähteä viidestä

3.0/5.0

Helsinki Clinic on luotettava kotimainen vaihtoehto, jonka parhaisiin puoliin kuuluvat ehdottomasti hyvä saavutettavuus sekä laajat vakuudet. Helsinkiin on helppo tulla mistä päin Suomea tahansa ja matkustaminen on turvallista kotimaassa. Lisäksi sijainti Helsingissä on hyvä, joten paikalle pääsee helposti vaikkapa raitiovaunulla.

Helsinki Clinic tarjoaa kattavat vakuudet toimenpiteen onnistumiselle. Ensinnäkin toipumista seurataan läheisesti, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä ja ongelmiin voidaan puuttua välittömästi. Osaava henkilökunta on käynyt läpi korkeatasoisen koulutuksen ja heidän toimintaansa valvotaan usean eri tahon voimin. Hintataso on esimerkiksi turkkilaisia klinikoita korkeampi, mutta turvallisuus ja luotettavuus ovat heidän myyntivalttinsa.

Koska hiustensiirto on mittava operaatio, jolla on pitkäkestoiset vaikutukset, siihen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Jos jokin sattuu menemään pieleen, tulee asiakkaan turvana olla erilaisia vakuutuksia, joilla asian voi vielä korjata.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Helsinki clinic Janne Jyränki

Janne Jyränki -plastiikkakirurgi on erittäin kokenut ja hän oli aikoinaan Suomen kaikkien aikojen nuorin plastiikkakirurgian erikoislääkärin tutkinnon suorittanut lääkäri. Jyränki suoritti tutkinnon Helsingin yliopistollisessa keskussairaalassa vuosien 2001- 2004 välillä ja siirtyi suoraan työelämään. Hän on käynyt hakemassa oppia myös ulkomailta ja vietti yhteensä 10 kuukautta kiertäen merkittäviä sairaaloita ympäri Eurooppaa. Kokemusta on kertynyt siis varsin mukavasti ja varsinkin kansainvälinen kokemus on arvokasta.

Klinikka käyttää kahta erilaista hiustensiirtotekniikka hyväkseen. FUE on näistä yleisin ja se sopii erinomaisesti pienten alueiden korjaamiseen. Etuna siinä on se, ettei se jätä arpia ja siirtoalue paranee nopeasti. FUT sopii paremmin laajoihin alueisiin sekä vaaleisiin ihotyyppeihin, mutta jättää pitkittäisen arven päänahkaan.

Ennen ja jälkeen kuvat

Helsinki clinic hiustensiirto ennen ja jälkeen tulokset

Klinikka ei tarjoa sivuillaan ennen ja jälkeen -kuvia, sillä heille potilaiden yksityisyys on hyvin tärkeää. Voit kuitenkin tutustua klinikan kuviin.

Pyydä sinulle räätälöity tarjous klinikalta

Metodit

Helsinki clinic metodit ja toimenpiteet

Helsinki Clinic käyttää hiustensiirtoon modernia teknologiaa, jonka käyttämiseen heidän henkilökuntansa on koulutettu. Klinikka tarjoaa laajasti erilaisia esteettisen lääketieteen palveluita, joten osaamista löytyy yllin kyllin. Se mainostaa tehneensä hiussiirteitä jo useamman vuosikymmenen ajan ja omaavansa eniten kokemusta kaikkiin muihin suomalaisiin klinikoihin verrattuna. He käyttävät pääosin FUE- ja FUT-tekniikoita ja soveltavat tietotaitoansa aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Onnistuneen hiussiirteen tärkeimpiä komponentteja on osaava lääkäri. Hyvän hiussiirteen tekeminen vaatii myös taiteellista silmää, joten kyseessä ei ole pelkkä tekninen rutiinisuoritus. Kun ottaa huomioon, että Janne Jyränki on jo nuoresta iästä lähtien tehnyt siirteitä, on hänen taitoihinsa helppo luottaa.

Hinnat

Helsinki Clinic hinnasto

Klinikka tarjoaa ennalta määrätyn hinnaston, joka perustuu käytettyjen hiustuppien määrään. Hinnat alkavat 3 900 eurosta ja jatkuvat aina 9 700 euroon saakka.

Hiustensiirron hintaan sisältyvät:

Lopullinen hinta muotoutuu jokaisen asiakkaan osalta erikseen, joten tarkemman hinta-arvion saa konsultaatiossa. Lisäksi kustannuksissa kannattaa huomioida majoituksesta ja kuljetuksesta tulevat kulut, jotka nostavat kokonaishintaa. Mikäli joudut perumaan ajan alle 15 päivää ennen toimenpidettä, joudut maksamaan 250 euroa peruutusmaksua.

Usein kysytyt kysymykset

Janne Jyränki on ollut perustamassa klinikkaa ja vastaa hiussiirteistä henkilökohtaisesti. Hän on mukana alusta saakka prosessissa ja tapaat hänet ensimmäisen kerran konsultaatiossa.

Valitettavasti klinikka ei tarjoa kotisivuillaan ennen ja jälkeen -kuvia, joten ainoaksi mahdollisuudeksi jää lukea tämä arvostelu.

Klinikka sijaitsee Helsingissä Katajanokalla upeissa merimaisemissa. Pääset sinne esimerkiksi päärautatieasemalta raitiovaunu numero 4:llä. Jos saavut omalla autolla, maksullisia parkkipaikkoja löytyy klinikan lähettyviltä.

Helsinki Clinic yhteystiedot sisältävät puhelinnumeron sekä lomakkeen, jolla voit tehdä yhteydenottopyynnön. Lisäksi voit halutessasi lähestyä heitä sähköpostilla.

Klinikka on erikoistunut FUE ja FUT menetelmien käyttämiseen. Asiakas voi esittää toiveita käytettävästä tekniikasta. Tekniikat ovat eri hintaisia, joten niistä kannattaa kysyä tarkemmin konsultaation aikana.

Operaatiossa tehdään paikallispuudutus, joten asiakas ei koe kipua juurikaan. Toimenpiteen jälkeen saattaa esiintyä turvotusta, mutta mukaan saa tarvittavat reseptit lääkkeitä varten.

Pyydä sinulle räätälöity tarjous klinikalta

Säästä jopa 70 %