Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Healing Clinic - هيلينك كلينيك -arvostelu

Klinikan pisteet
2,8
Rated 2,8 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Healing Clinic - هيلينك كلينيك -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Healing Clinic - هيلينك كلينيكTurkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Healing Clinic - هيلينك كلينيك -arvostelut

2,8
Rated 2,8 out of 5
2,8 out of 5 stars (based on 13 reviews)
Excellent46%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible54%

Good clinic

Rated 5,0 out of 5
06/07/2024

Highly recommended

I cam before 4 months to do mommy make over .

I was afraid to get all of these operations together ( breast , 360° lipo and tummy tuck )

But now I can say it’s good that I did it . Especially after I saw my body before and after .

Thanks to healing Clinic team from A to Z.

lulu loul

Scum bags

Rated 1,0 out of 5
03/20/2024

I won’t give them any star , they are Imposters ,they took money as deposit but then I needed to cancel for personal reasons, and they refused to send me my money back , I have been asking for the money return for 8 months and they are saying we won’t give it back because we are afraid you will go to another clinic to do the surgery .

They are simply a scum bag , don’t deal with them

AHs.

gina Gina” Al

The worse of the worst

Rated 1,0 out of 5
02/23/2024

The worse of the worst, 3 wasted trips and now going to another clinic to get the issues rectified.

saj mahmood

Imposters

Rated 1,0 out of 5
02/09/2024

Worst clinic you can work with , they are thieves and not trust worthy .

gina Gina Al

Paeta

Rated 1,0 out of 5
12/20/2023

Paeta! Maksoin 5400 sovitun hinnan ennen saapumistani. Paikan päällä lääkäri pyysi minulta lisämaksua, hotelli jäi minun vastuulleni, kun taas kaikki muut toimijat sisällyttivät sen hintaan. Kävin rasvaimussa vatsan käsivarsista ja reisistä. Reiteet eivät kärsineet. Oletettavasti menetelmä oli vaser high, vaikka se oli klassinen rasvaimu. Lähdin jalkatukihousut käsissäni. Yksi tuppi, joka oli repeytynyt. Normaalisti tarjoamme sinulle kaksi. Minulla oli täydellinen varmuus siitä, että jos tulos ei sopinut minulle, minua ei jätetä sellaiseksi. Mutta ei vastausta, koska ilmaisin tyytymättömyyteni. Siellä on erittäin hyviä virastoja, mutta ei parantavaa klinikkaa, suosittelen vahvasti sitä vastaan. Säästän sinut monilta häpeällisiltä yksityiskohdilta.

Lue alkuperäinen

Elisa Hamida

Hei, toivon, että olette kaikki hyvin ja hyvin, minä…

Rated 1,0 out of 5
11/17/2023

Hei toivon, että olette kaikki hyvin ja hyvin Haluaisin jakaa kokemukseni parantumisesta teidän kaikkien kanssa. Toivon, että luette kaikki arvioni paranemissiirroista ja epäammattimaisesta henkilökunnasta, jonka päänahani on ollut vaurioita ja haavoittuneita niin pahasti, koska yksi harjoittelijoista oli tekemässä siirrännäistä, tämä klinikka on huijausta, älä tuhlaa aikaasi, sillä minulla on edelleen infektioita päänahassani siirrosta lähtien, nyt on 14 kuukautta siirrostani, mutta silti minulla on nolla tulokset En todellakaan suosittele tätä klinikkaa, siellä on joku hyvä klinikka, kokeile sitä mieluummin kuin tämä, koska elinsiirto on erittäin herkkä leikkaus, kun sinulla on jokin häiriö tai infektio huonosta hygieniasta tai muusta vastaavasta, niin se ei pysty toipumaan tai hoitamaan niin ystävällisesti ota tämä arvostelu vakava luottamus minuun et tule katumaan kuten minä, siksi heidän tuloksensa on piilotettu ja he sumensivat profiilissaan kuvia niistä ihmisistä, jotka saivat elinsiirron sieltä klinikalta, he eivät koskaan jaa kuvia ihmisistä, jotka ovat saaneet siirtoa heistä vain olkaa varovaisia, ettet joutuisi siirtoon tänne

Lue alkuperäinen

javed khan

Haluaisin soittaa kaikille täällä…

Rated 1,0 out of 5
06/28/2023

Haluaisin soittaa kaikille täällä ja myös jakaa kokemukseni teidän kaikkien kanssa. Haluaisin kertoa teille, että älkää käykö tälle klinikalle, minulle on tehty elinsiirtoni 10 kuukautta sitten ja tulos on nolla, älä tee siirtoa parantavassa klinikassa, koska hiustensiirto on erittäin herkkä leikkaus, voit saada tartunnan toisessa maailmassa ei ole muuta kuin terveyttä yritä olla tuhlaamatta rahaasi aikaa ja terveyttä niin halvaan hygieniapaikat, joista olen saanut tartunnan, he olivat niin töykeitä epäammattimaisia ​​ja vasta rahan jälkeen he ottivat myös ylimääräistä rahaa siirtääkseen vielä muutaman siirteen leivästäni ja se ei kasva nyt älä tingi ulkonäöstäsi, mene ystävällisesti puhtaalle klinikalle ja erittäin arvostettu puhdas ja hygienia paikka, et tule katumaan, jos teet siirtosi tänne, tulet varmasti katumaan loppuelämäsi

Lue alkuperäinen

javed khan

Hei, minulla on kokemusta…

Rated 1,0 out of 5
04/28/2023

Hei kaverit, minulla on kokemusta hiustensiirroista, he ovat niin epäammattimaisia, ja niille, jotka ovat harjoittelijoina, sinulle tehdään siirto, ja lopuksi u suhtautuu varmasti tulokseen, koska tulokseni on kuin Minulle ei ole koskaan tehty siirtoa, koska siirteet eivät koskaan kasva ja ne ovat, joten rahan jälkeen he eivät tee juovia päänahkaan ja 3 tunnin kuluttua leikkauksestasi, joka on itse asiassa muilla klinikoilla, kestää 9 tuntia, he ottivat 3 tuntia ja istuttaa muutamia siirteitä he ovat huijareita

Lue alkuperäinen

Javed khan

Erittäin hyvä palvelu ja ystävällinen.

Rated 5,0 out of 5
02/23/2023

Erittäin hyvä palvelu ja ystävällinen.

Lue alkuperäinen

Vkr Idia

Se, mitä sanon, on vähemmän

Rated 5,0 out of 5
10/21/2022

Mitä sanon, on vähemmän

Lue alkuperäinen

Salam Darmoush

Mashallah, upea klinikka erinomaisella hoidolla...

Rated 5,0 out of 5
10/21/2022
Bsher Na

Highly recommended.

Rated 5,0 out of 5
09/08/2022

Stephany Bee

Arvostele Healing Clinic - هيلينك كلينيكTurkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %