Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

FKS Clinic - Hair Transplant in London and Istanbul -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan FKS Clinic - Hair Transplant in London and Istanbul -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat helmikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

FKS Clinic - Hair Transplant in London and Istanbul United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki FKS Clinic - Hair Transplant in London and Istanbul -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 117 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Minulla oli hiuksensiirtoni lähes 3 viikkoa…

Rated 5 out of 5
12/31/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto lähes 3 viikkoa sitten tohtori Gizem Yarimbasin toimesta Istanbulissa, ja toistaiseksi kaikki näyttää menevän erittäin hyvin.

Lue alkuperäinen

Jack M

Herra watson

Rated 5 out of 5
11/21/2023

En voi sanoin kuvailla kuinka tyytyväinen olen tuloksiin. Tiimi oli loistava ja he pitävät minusta erittäin hyvää, ja he ovat tietoisia siitä, että olen kuuro ja erittäin ystävällisiä ihmisiä tässä toisessa siirrossani. Minusta tämä paikka on niin helppoa, ne ovat erittäin suositeltavaa nopeasti 4000 siirteitä ja veivät minut klo 9-16 ja vastinetta rahalle ja ei tarvitse mennä Turkkiin ja elämäni parhaat päätökset .

Lue alkuperäinen

Duncan Watson

Nyt on kulunut yli 3 kuukautta hiustensiirrostani 48000 hiuksensiirtoa yhdellä istunnolla 8 tuntia WOW!!....

Rated 5 out of 5
10/22/2023

Nyt on kulunut yli 3 kuukautta Fue Sapphire -hiustensiirrostani ja 4800 hiuksensiirtoa yhdessä kokonaisessa istunnossa. Leikkauksessani ei ollut yhtään arpia, jonka olin todella tietoinen. Olen toistaiseksi erittäin tyytyväinen hiusteni kasvun etenemiseen. Minulla oli miesten etuosan kaljuuntuminen, ja myös yläkruunualueeni oli väistymässä sitä kautta. Nämä kaksi aluetta osoittavat nyt nopeaa positiivista kasvua. Ja hiusrajani näyttää upealta. Siitä on aikaa, kun muistan, miltä hiusrajani todella näytti vuosia sitten. On hienoa saada se takaisin. Koko hiustensiirtokokemus Fks-klinikalla oli hieno. Ei ongelmaa, ja ongelmia on koettu klinikalla. Klinikka oli erittäin puhdas ja hygieeninen. Ei mitään syytä huoleen. Tohtori Kuddusi Onay on loistava kirurgi tiiminsä kanssa Lontoossa. FKS CLINIC London Suosittelen ehdottomasti tätä klinikkaa kaikille, jotka kokevat hiustenlähtöä ja luottamusta hietataarisen hiustenlähdön ja vaurioiden vuoksi. FKS Clinic London on yksi harvoista klinikoista ympäri maailmaa, joka voi todella ja realistisesti istuttaa niin paljon hiusrakkuloita yhdellä istunnolla. 8 tuntia yhteensä. WOW!!…Amazing!!.. Vähän arpia silmässä. Kiitos, FKS CLINIC London!!…

Lue alkuperäinen

ahmet Yusuf

First of all

Rated 5 out of 5
10/04/2023

First of all, when I thought about hair transplantation, I was very afraid that this procedure would be difficult and scary. As a result of my one-year company research, I chose the FKS clinic, where I received the most accurate and sincere information. The moment I stepped through the door of the clinic, I realized what a right decision I had made. It is a process that goes through attention, cleanliness, meticulousness, quality, friendliness. When I look in the mirror at the end of the year, I would like to express my endless gratitude to Dr. Sakir and his team at FKS Clinic, the center of this business in Istanbul, who is competent in his work and who helped me regain my self-confidence, who made me reconcile with myself and who answered all my questions throughout this process. If you are considering hair transplantation, go to FKS Clinic as soon as possible. You should contact Dr.Sakir

Turhan Mert

Minulle tehtiin toinen hiustensiirtoni…

Rated 5 out of 5
10/01/2023

Minulle tehtiin toinen hiustensiirtoni FKS-klinikalla. Ensimmäinen hiustensiirtoni ei onnistunut kovin hyvin. Olin erittäin tyytymätön hiuksiini. Kävin neuvolassa FKS-klinikalla ja he tekivät minulle uuden hoitosuunnitelman. Minulla oli rajallinen määrä siirteitä, ja ollakseni rehellinen, minulla ei ollut paljon toivoa. Minulla on nyt 6. kuukautta leikkauksen jälkeen ja se näyttää jo upealta. Kukaan ei voi uskoa, että minulle tehtiin hiustensiirto. Kiitos, FKS-tiimi!!

Lue alkuperäinen

Jon Davis

Minulle tehtiin hiustensiirtoleikkaus…

Rated 5 out of 5
10/01/2023

Minulle tehtiin hiustensiirtoleikkaus FKS-klinikalla Istanbulissa. Se on upea klinikka ja tohtori Sakirin tiimi on uskomaton. Leikkaukseni sujui erittäin sujuvasti ja olen nyt erittäin tyytyväinen ulkonäkööni. Toivon, että se olisi tehty vuosia sitten.

Lue alkuperäinen

Joe smiht

Haluan kiittää FKS Clinicia…

Rated 5 out of 5
09/27/2023

Haluan kiittää FKS Clinicia upeasta tiimistä, upeasta palvelusta, tästä matkasta, joka alkaa lentokentältä, jatkuu majoitukseen ja päättyy hiustensiirtopäivän helppouteen ja mukavuuteen. Suosittelen sitä rauhassa kaikille ystävilleni, jotka kysyvät minulta.

Lue alkuperäinen

Collins

Minulla on viides kuukausi hiustensiirron jälkeen…

Rated 5 out of 5
09/27/2023

Olen viides kuukausi hiustensiirtoleikkauksen jälkeen. Hiusteni kasvuprosessi etenee paljon nopeammin kuin tavallisesti ympärilläni näkemäni hiustensiirtotulokset. Tiimi piti minusta erittäin hyvää huolta jokaisessa leikkauksen jälkeisessä konsultaatiossa. Kun kysyn, tiimi sanoo, että näen lopputuloksen vuoden lopussa. Vaikka minulla on niin onnellinen tulos jopa viidennessä kuussa, en malta odottaa, että näen lopullisen tuloksen. Kiitos tohtori Sakirille, tohtori Kuddusille ja FKS-tiimille, että olette mukanani hiustensiirtoseikkailussani.

Lue alkuperäinen

Gareth Land

Kun ajattelin ensin hiuksia…

Rated 5 out of 5
09/27/2023

Kun ajattelin ensimmäisen kerran hiustensiirtoa, minulla oli paljon pelkoa mielessäni, mutta kasvokkain käydyssä konsultaatiossa tohtori Sakirin kanssa ennen toimenpidettä, hän selitti minulle kaiken erittäin selkeästi. Myöhemmin leikkausvaiheessa minulle kerrottiin kaikista päivän aikana tehdyistä toimenpiteistä ja tiimi oli erittäin ystävällistä. En tuntenut kipua leikkauksen aikana ja kaikki tieto annettiin täydellisesti leikkauksen jälkeen. Leikkauksen jälkeen menin kotiin ja nukahdin. Haluan kiittää tohtori Sakiria, tohtori Kuddusia ja tiimiä tästä mukavasta prosessista.

Lue alkuperäinen

Zayn M.

Suosittele FKS Clinic

Rated 5 out of 5
09/26/2023

Kävin äskettäin FKS-klinikalla Lontoossa FUE-hiustensiirrossa ja huomasin koko prosessin saumattomaksi. Alkuarvioinnin, varauksen ja itse menettelyn perusteella en voinut moittia mitään. Tiimi tukee ja helpottaa prosessia. Henkilökunta on ammattitaitoista ja sai minut tuntemaan oloni mukavaksi koko ajan. Viestintätaso on myös toimenpiteen päätyttyä erinomaista, klinikka jatkoi yhteydenpitoa kanssani, kun menin kotiin tekstiviestillä ja puheluilla, vastaten kysymyksiini ja seuraten, miten toipuminen etenee. Suosittelisin ja olisin suositellut FKS Clinicia.

Lue alkuperäinen

customer

Olin hyvin hermostunut hiuksista…

Rated 5 out of 5
09/25/2023

Olin erittäin hermostunut hiustensiirrosta. Luulin tuntevani kipua, mutta en tuntenut mitään. Kiitos tohtori Sakir, tohtori Kuddusi ja sairaanhoitajat

Lue alkuperäinen

Scott Sullivan

En voi suositella tätä paikkaa tarpeeksi!

Rated 5 out of 5
09/25/2023

En voi suositella tätä paikkaa tarpeeksi! FKS Clinicin kanssa tohtori Sakir ja tohtori Kuddusi ovat olleet paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt. Haluan kiittää jokaista joukkueen jäsentä. Olette kaikki upeita!

Lue alkuperäinen

Bill Kent

Arvostele FKS Clinic - Hair Transplant in London and Istanbul United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %