Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Wimpole -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Wimpole -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Wimpole United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Wimpole -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 418 reviews)
Excellent96%
Very good2%
Average1%
Poor0%
Terrible1%

Tohtori Meena Zareie FUE Transplant

Rated 5 out of 5
09/13/2023

Tein juuri FUE-siirteen Wimpolen klinikalla! Alusta loppuun kaikki oli fantastista. Kiitos koko Luxmanin tiimille konsultille, joka varmisti, että olen tyytyväinen kaikkeen ja selitti kaiken mitä tarvitsin tietää, ja kiitos tohtori Meena Zareielle ja koko tiimille. kiitos Nahielle, Kaisille ja Elizabethille. Hiusrajastani tuli täydellinen ja olen innoissani nähdessäni tuloksia. Todella hyvä kivuton leikkaus ja koko tiimi sai minut tuntemaan oloni todella mukavaksi ja heidän kanssaan oli erinomaista työskennellä.

Lue alkuperäinen

Nima Tabrizi

Huijarit

Rated 1 out of 5
09/12/2023

Minulla oli huono kokemus, en suosittele. He kohtelevat sinua mukavasti vain siihen asti, kunnes heille maksetaan, sen jälkeen he eivät välitä.

Lue alkuperäinen

Ron

Minulla oli alussa toinen leikkaus…

Rated 4 out of 5
09/11/2023

Minulle tehtiin toinen leikkaus syyskuun alussa, jolloin 400 siirrettä täytti aukon ensimmäisestä leikkauksesta. Minulle tehtiin ensimmäinen leikkaus 1500 siirrettä Wimpolen klinikalla viime vuoden maaliskuun lopussa. En ollut 100% tyytyväinen tuloksiin, kun tein arvostelun vuoden kuluttua Jamesin kanssa. Koska pään yläosassa on vielä aukko 400 siirteen täyttämiseksi. Otin yhteyttä Adamiin, joka on se, joka on neuvotellut kanssani Bristolin klinikalla. Adam on aivan loistava. Hänen tapaamisensa tiimin kanssa herätti huoleni ja järjesti toisen leikkauksen. Toinen kokemukseni oli loistava. Olin niin iloinen ja vaikuttunut. Adam laittoi minulle tekstiviestin toisena päivänä leikkauksen jälkeen ja kysyi, miten voin ja tarvitsenko apua. Kaikki tiimin jäsenet olivat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Sain joka päivä sähköpostia, että ohjeet jälkihoitoon. Olen erittäin kiitollinen tiimisi jäsenistä. Erittäin suositeltava Wimpolen klinikka. En malta odottaa uutta tulosta.

Lue alkuperäinen

ying liu

Mikä upea kokemus

Rated 5 out of 5
09/10/2023

Mikä fantastinen kokemus alusta aina jälkihoitoon.

Lue alkuperäinen

Jon Atkinson

Todella ystävällinen avulias ja hyvä…

Rated 5 out of 5
09/10/2023

Todella ystävällinen avulias ja hyvä siinä, mitä he tekevät

Lue alkuperäinen

Ted Barker

Loistava tiimi Wimpolessa

Rated 5 out of 5
09/06/2023

Upea tiimi Wimpolessa, konsultaatiosta siirtoon he olivat fantastisia jokaisessa vaiheessa. Matt vastasi kaikkiin kysymyksiini ja oli erittäin avulias konsultaatioprosessin aikana, ja tohtori D, Mansour, Saba, Naz ja Elizabeth olivat kaikki mahtavia siirtoprosessin aikana. He työskentelivät kanssani varmistaakseen, että sain etsimäni ja tein tulokset. päivä ja ehdoton tuuli. Suosittelen lämpimästi klinikkaa ja tiimiä, enkä malta odottaa, että pääsen näkemään tulokset muutaman kuukauden kuluttua. Suosittelen

Lue alkuperäinen

Oliver Arthur

FUT Beard Transplant

Rated 5 out of 5
09/05/2023

Ensimmäinen konsultaationi Husnainin kanssa Wimpole Clinicissä oli uskomattoman lämmin ja valaiseva kokemus. Olin aina haaveillut täydellisestä parrasta elinsiirron kautta, ja he käyttivät aikaa realististen odotusten asettamiseen ja selittämiseen, mikä oli saavutettavissa hiusrakenteeni perusteella. Heidän asiantuntemuksensa tohtori Malkanin rinnalla oli todella merkittävää.

Lue alkuperäinen

Azeez Adeogun

Ammattitaitoinen ja ystävällinen.

Rated 5 out of 5
09/04/2023

Koko henkilökunta oli niin kohtelias, työskenteli niin hyvin yhdessä ja he varmistivat, että tunsin oloni mukavaksi joka vaiheessa. Minut pidettiin hyvin ajan tasalla tapahtumista. Toimenpide sujui hyvin ja klinikka on ollut valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiini, joita minulla on ollut ennen leikkausta ja sen jälkeen.

Lue alkuperäinen

Thomas

Fantastic Hair Transplant Experience

Rated 5 out of 5
08/28/2023

Minulla oli äskettäin ilo käydä läpi hiustensiirtotoimenpiteen, ja minun on sanottava, että koko kokemus oli hämmästyttävä. Siitä hetkestä, kun kävelin klinikalle lähtöhetkeen, kaikki hoidettiin äärimmäisellä ammattitaidolla ja huolella.

Lue alkuperäinen

Ragha_Jay

Sergeoni piirsi täydellisen hiusrajan…

Rated 5 out of 5
08/27/2023

Sergeon piirsi täydellisen hiusrajan minulle, heti kun näin sen, olin rentoutunut ja onnellinen. Se kasvoi takaisin juuri sellaisena. Se oli kuin kallis hiustenleikkaus, päivä Lontoossa. Odotettua nopeammin, se oli 1800 otettu takaa ja jumissa edessä. 2 henkilöä laittoi ne eteen, katsoi videon samalla kun he tekivät sitä. Suosittelen ajelemaan sen ensin heidän toimestaan. 3 kuukauden jälkeen lopetin sen parranajon ja se kasvoi takaisin uuden hiuslinjan mukaan, täydellinen. 11 kuukautta nyt ja minulla on taas täysi pää. Todella hyvä. Yksi asia, mitä kampaajani sanoi siirrostani Turkkiin verrattuna, on se, että minulla on kaikki yksittäiset karvat edessä. Tämä on tärkeää. Erittäin onnellinen.

Lue alkuperäinen

Paul Stevens

Todella onnellinen toistaiseksi

Rated 5 out of 5
08/26/2023

Todella onnellinen toistaiseksi. Luxman oli alusta alkaen todella avulias ja yleensä todella mukava kaveri, joka auttoi edelleen kaikissa kysymyksissä jne. Dr dayah oli ystävällinen ja työskenteli kanssani auttaakseen saavuttamaan sen, mitä halusin ja mikä oli mahdollista. Kaksi hoitajaa, jotka minulla oli sinä päivänä, olivat loistavia, todella ystävällisiä ja auttoivat sujumaan päivästä helposti.

Lue alkuperäinen

Sean

Jos harkitset elinsiirtoa, sinun tulee tulla tänne.

Rated 5 out of 5
08/25/2023

Ensimmäinen konsultaatio Husnain Mushtaqin kanssa, toimenpide tohtori Daya ja tiimi

Lue alkuperäinen

S Arora

Arvostele Wimpole United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia London.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %