Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Fizyoestethair -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Fizyoestethair -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Fizyoestethair Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Fizyoestethair -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Erittäin ammattimainen

Rated 5,0 out of 5
06/17/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto, jotta pääni etureunasta poistuva hiusviiva pelastettiin 6 vuotta sitten, enkä ollut varma, että tekisin toista peittämään muun kaljuuntuvan alueeni. Kuultuani puhelun tohtori Uğur Bayramin kanssa tunsin itseni riittävän varmaksi, että se on mahdollista.

Lue alkuperäinen

Kranthi Kumar

Olen iloinen voidessani olla oikeassa osoitteessa.

Rated 5,0 out of 5
05/17/2023

Fizyoestethairin lääkärit ja henkilökunta ovat erittäin ammattitaitoisia. Hiukseni ovat tulleet hyvin ulos siitä lähtien, kun ne kasvoivat takaisin 6 kuukauden jälkeen. Kiitos.

Lue alkuperäinen

Lewis Cross

Suunnittelemme naimisiin tyttöystäväni kanssa…

Rated 5,0 out of 5
05/07/2023

Aiomme mennä naimisiin tyttöystäväni kanssa vuoden kuluttua. Minulle on tärkeää, että kaikki on kaunista ja täydellistä. Muutama päätös, jonka tein jälkeenpäin, nopea painonpudotus, urheilun aloittaminen ja hiukset lähtivät paljon, tämä häiritsee minua. Minun täytyy käsitellä nämä nopeasti vuoden sisällä. Ensinnäkin halusin aloittaa hiuksistani ja etsin heti hyvän klinikan. Puhuin muutamien klinikoiden kanssa, mutta he eivät käyttäytyneet kovin tyydyttävästi. Lopulta löysin Fizyoestethairin Internetistä ja otin heihin yhteyttä. Heidän välittävänsä ja hyvin selittävänsä tietonsa saivat minut sekä vakuuttuneeksi että iloiseksi. Tuloksena minulle tehtiin hiussiirtoni täällä, nyt on ollut vähän aikaa noin kolme kuukautta, hiukset ovat alkaneet kasvaa pikkuhiljaa ulos, toisaalta olen suorittamassa urheilu- ja muita puutteita. Kiitos kaikille unelmani jakaneille.

Lue alkuperäinen

Daniel Vincent

Täysin ammattimainen ja täydellinen hoito

Rated 5,0 out of 5
05/02/2023

Useiden vuosien ajan vältin tätä leikkausta, koska pelkäsin, mutta nyt päätin tehdä hiustensiirron tyttöystäväni tuella. Aloin etsiä laadukasta klinikkaa. Ihmisenä, joka etsii paikkaa, joka on sekä ammattimainen että hygieeninen, tämä etsintä kesti kauan. Sitten tapasin ja otin yhteyttä Fizyoestethairiin. Pitkän puhelun jälkeen tein ajan ja palasin Italiasta. Olen iloinen, että tulin, siitä on 6 kuukautta ja hiukseni palaavat nopeasti vanhaan ulkonäköönsä. Suuri kiitos henkilökunnalle. He olivat erittäin avuliaita, he ajattelivat kaiken perusteellisesti, tämä on minulle erittäin tärkeää.

Lue alkuperäinen

Luca Dodd

Tulin Turkkiin hiusten takia…

Rated 5,0 out of 5
04/30/2023

Tulin Turkkiin hiustensiirtoa varten Englannista. Hiukseni alkoivat lähteä varhaisessa iässä. Aluksi en kovinkaan luottanut hiustensiirtoon, se ei kuulostanut vakuuttavalta, mutta eräs läheinen ystäväni kävi myös täällä hiustensiirrossa ja sai erittäin positiivisia tuloksia. Joten päätin kokeilla sitä. Hiustensiirto kesti noin 7 tuntia ja sujui ongelmitta. Lääkärini olivat erittäin huolellisia ja huolellisia, haluan myös kiittää heitä. Olen nyt 5 kuukautta vanha ja hiukseni ovat alkaneet kasvaa. Tunnen itseni nuoremmaksi, tämä tunne on erittäin mukava.

Lue alkuperäinen

Isaac Myers

Arvostele Fizyoestethair Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %