Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Centre for Surgery -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4.7 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Centre for Surgery -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Centre for Surgery United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Centre for Surgery -arvostelut

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 196 reviews)
Excellent87%
Very good5%
Average2%
Poor2%
Terrible4%

Hämmästyttävä, ammattitaitoinen ja välittävä palvelu

Rated 5 out of 5
09/07/2023

Minulla oli nenähaava, josta jäi kuoppainen arpi, joten minulle tehtiin arpitarkistus leikkauskeskuksessa. Ensimmäisestä henkilöstä, jonka kanssa olin tekemisissä, aina viimeiseen henkilöön asti tarjosi erinomaista ja välittävää palvelua. Minulla oli loputtomasti kysymyksiä ja he vastasivat aina rehellisesti ja kärsivällisesti. He analysoivat tilanteeni ja valitsivat minulle kirurgin, tohtori Jabirin, enkä olisi rehellisesti sanottuna voinut pyytää parempaa kirurgia. Hänen kokemuksensa ja näkemyksensä antoivat minulle tuloksia, jotka ylittivät odotukseni. En olisi ikinä uskonut näyttäväni tältä uudelleen. Jälkihoitotiimi, sairaanhoitajat ja vastaanottovirkailija osoittivat myötätuntoa, jota tarvitaan tällaisena aikana. Suosittelen 100 % leikkauskeskusta ja olen erittäin tyytyväinen asiakas.

Lue alkuperäinen

Alia Qureshi

En voi suositella keskusta…

Rated 5 out of 5
09/07/2023

En voisi suositella Leikkauskeskusta enempää. Olin äärimmäisen innokas hakeutumaan leikkaukseen henkilökohtaisen ongelman vuoksi, ja voin rehellisesti sanoa, että siitä hetkestä lähtien, kun varasin konsultaation, huoleni katosivat. CFS piti minusta täysin huolta koko prosessin ajan, enkä todellakaan odottanut sitä omistautumista ja perfektionismia, joka meni kaikkeen. Joukkue on todella kaikki niin ihania, mikä teki koko kokemuksesta niin paljon helpompaa.

Lue alkuperäinen

Helena

Hämmästyttävän tarkkaavainen

Rated 5 out of 5
08/30/2023

Uskomattomia ihmisiä! Huomaavainen hoito! Aidosti vieraanvarainen ja niin informatiivinen menettelystä ja todella uskomattomasta vieraanvaraisuudesta. Olen niin iloinen, että sain jakaa matkani heidän kanssaan. Suosittelen lämpimästi.

Lue alkuperäinen

Nathan Betts

Ylivertainen kokemus

Rated 5 out of 5
08/09/2023

Etsiessäni Top Surgerya olin odottanut vaikeita, mahdollisesti kiusallisia keskusteluja. Ei-binäärisenä ihmisenä kokemukseni lääkärin ammatista ei ole aina ollut positiivista tai ymmärtävää, joten otin hieman peloissani yhteyttä useisiin klinikoihin tiedustellakseni toimenpidettä.

Lue alkuperäinen

Jo

Upea kokemus

Rated 5 out of 5
07/13/2023

Upea kokemus

Lue alkuperäinen

K Rose

Kiitos tohtori Tillolle ja Leikkauskeskukselle!

Rated 5 out of 5
06/23/2023

En voi suositella Leikkauskeskusta ja kirurgiani tohtori Tilloa tarpeeksi.

Lue alkuperäinen

Ell

Lidia

Rated 5 out of 5
06/22/2023

Lidia, jonka kanssa olen ollut tekemisissä poikani leikkauksesta, on ollut aivan uskomaton. Auttavaisella ja ammattimaisella tavalla alusta loppuun.

Lue alkuperäinen

Laura

Upeita tuloksia, hämmästyttävä taso hoitoa ja ammattitaitoa

Rated 5 out of 5
06/16/2023

Minulle tehtiin äskettäin tohtori Jabirin kaksoisleukarasvaimu. Alusta alkaen, kun kysyin, palvelu oli moitteetonta. Minut sijoitettiin Kerryn luo, joka oli erittäin asiantunteva ja pystyi tarjoamaan minulle hintoja ja antoi minulle mahdollisuuden valita, tarvitsenko rasvaimua vai kasvohoitoa, joka on hieman kalliimpi. Kun menin neuvolaan, tohtori Jabir oli rehellinen minulle ja lähti rasvaimureitille, mikä sai minut tuntemaan, etteivät he olleet vain rahojeni perässä. Koko leikkausta odotellessa he pitivät yhteyttä ja antoivat minulle erilaisia ​​tietoja. Sitten tein leikkaukseni ja he tekivät uskomatonta työtä! Kukaan ei voi sanoa, mikä ero on, mutta he kaikki näkevät, että näytän paljon paremmalta ja rakastan sitä! Se on niin luonnollista, ja minusta tuntuu, että katson jälleen itseäni, enkä epävarmaa ja ylipainoista versiota itsestäni. Olen niin onnellinen, en voi laulaa heidän ylistystä tarpeeksi. Tulen varmasti takaisin tekemään töitä, koska olen nähnyt, että kyseessä on aito ja hyvämaineinen leikkaus. Suosittelen ehdottomasti! Kiitos vielä kerran tohtori Jabirille, Kerrylle, sairaanhoitaja Saralle ja koko tukitiimille kaikesta

Lue alkuperäinen

rose

Erinomaiset hoito- ja leikkaustulokset

Rated 4 out of 5
06/06/2023

Dr. Erel ja koko leikkauskeskuksen henkilökunta, jonka kanssa olin tekemisissä, olivat erittäin kohteliaita, avuliaita ja ammattitaitoisia. Sain erinomaisen hoidon ja olen erittäin tyytyväinen septorinoplastian tuloksiin. Kiitos kaikille mahtavasta kokemuksesta!

Lue alkuperäinen

Samantha

En voi suositella tarpeeksi leikkauskeskusta 💯

Rated 5 out of 5
06/01/2023

En voi ilmaista tarpeeksi, kuinka paljon arvostan herra Ereliä ja kirurgiakeskusta. Leikkauskeskuksen koko henkilökunta on ollut poikkeuksellista aina varausvaiheesta aina jälkihoidon tukemiseen asti.

Lue alkuperäinen

P B

Minulla ei ollut suurta kokemusta…

Rated 1 out of 5
05/22/2023

Minulla ei ollut suurta kokemusta kirurgiakeskuksesta ja heidän palveluksessaan olevasta lääkäristä. Leikkauskeskuksessa työskennellyt tohtori John oli ilmeisesti heidän palveluksessaan, he tekivät hänelle joitain tarkastuksia ennen palkkaamista, mutta jotain tapahtui heidän välillään ja hän ei enää työskentele siellä. Mutta minulla oli neuvonta Leikkauskeskuksessa, minulla on kaikki vahvistukset tohtori Johnilta ja leikkauskeskuksesta, jotka vahvistavat tapaamiseni. Varasin leikkauspäivän. En asu paikallisesti, joten minun piti varata hotelli päivää ennen leikkausta, koska oli varhainen aamu, ja vaatteet maksettiin. Vain saadakseni tietää 2 päivää ennen, että en ole menossa leikkaukseeni, koska leikkauskeskus ei varannut minua. Minulla on kaikki vahvistukset leikkauskeskuksesta, tohtori John. Ymmärrän, että olin hänen yksityinen potilaansa, mutta leikkauskeskuksen olisi pitänyt olla hoitovelvollisuus. Neuvottelu on tapahtunut, vahvistus lähetetty, työntekijä kantaa koko shekin, joka on leikkauskeskuksen palveluksessa ja sitten sinulle kerrotaan, ettei leikkauskeskus voi tehdä mitään, koska olen hänen yksityinen potilaansa. Tarjosin konsultaatiota toiselta lääkäriltä, ​​tohtori Tillolta, hän oli hyvä kasvokonsultaatiossa, mutta koska tohtori John ja tohtori Tillo tunsivat toisensa ja tohtori John luultavasti sanoi jotain tohtori Tillolle, mikä aiheutti vähän ongelmia ja nyt minulle on kerrottu Dr. Tillo ei jatka leikkausta tohtori Johnin takia, mutta en vain ymmärrä miksi minua rangaistaan.

Lue alkuperäinen

Ria Ralph

Tohtori Erel

Rated 5 out of 5
05/22/2023

Minulle tehtiin rasvansiirto pakaraan (bbl) ja rasvaimu 6 viikkoa sitten. Mitä voin sanoa, tohtori Erel on fantastinen, hänen työnsä on vähintäänkin taikuutta. Toipumiseni oli hämmästyttävää ja mikä tärkeintä, saamani neuvot, opastus ja jälkihoito olivat myös mahtavia. Tohtori Erel muutti elämäni ja voin katsoa peiliin uudelleen luottavaisin mielin. Tulokseni ovat sileitä ja mutkaisia, enkä voisi olla onnellisempi. Odotan innolla lopullisia tuloksia 4 kuukauden kuluttua. Kiitollisen lisäksi.

Lue alkuperäinen

HR

Arvostele Centre for Surgery United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia London.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %