Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Vinci Hair Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,5
Rated 4.5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Vinci Hair Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Vinci Hair Clinic United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Vinci Hair Clinic -arvostelut

4,5
Rated 4.5 out of 5
4.5 out of 5 stars (based on 145 reviews)
Excellent84%
Very good4%
Average1%
Poor3%
Terrible8%

Vinci ryösti minulta 500 puntaa

Rated 1 out of 5
09/13/2023

Vinci ryösti minulta 500 puntaa (talletus maksettu) ja kieltäytyi antamasta sitä takaisin sen jälkeen, kun heidän pääkirurginsa lopetti yrityksen (Amanda).

Lue alkuperäinen

Mike

Huijaus. Vältä

Rated 1 out of 5
09/12/2023

Suurin vitsi

Lue alkuperäinen

Christian

Vältä.

Rated 1 out of 5
09/12/2023

Edellisen hiustensiirron jälkeen ja toisen hiusten siirron lisäämiseksi tiheyden parantamiseksi (jonka minulle kerrottiin voivan olla ennen ensimmäistä leikkaustani) olin huolissani siitä, etten saanut haluamiani tuloksia. Pienen tutkimuksen jälkeen päätin ottaa yhteyttä Vinciin.

Lue alkuperäinen

Omri

4 kuukautta tarkastelussa

Rated 4 out of 5
09/12/2023

On kulunut 4 kuukautta hiustensiirrosta ja olen tyytyväinen edistymiseen, vaikka kestää 12-18 kuukautta ennen kuin näen tulokset. Hiukseni ovat paksummat ja on todellinen kontrasti katsoa kuvia hiuksistani ennen kuin ne ovat nyt. Heiltä puuttui pieni osa uudesta hiusrajastani ja se on u-muotoinen kalju kohta, ja yksi osa ei tullut takaisin niin paksuksi kuin toinen olisi ainoa huoleni, mutta kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen lopputulokseen. John Haralambous (toivottavasti muistan hänen sukunimensä oikein) oli se, jonka tapasin Belfastissa alustavaa konsultaatiota varten, ja hän oli erittäin avulias ja rehellinen neuvoissaan. Jos ajattelet elinsiirtoa, paras neuvoni on lopettaa ajattelu ja tehdä se, mitä aikaisemmin, sen parempi parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Odotin vähän liian kauan. Varmista myös, että aloitat lääkkeen ajoissa suojataksesi sitä, mitä sinulla on. Onnea.

Lue alkuperäinen

Andrew

Vinci Hair Clinic Review

Rated 3 out of 5
09/10/2023

Yleensä hiusten tulokseni etenevät suunnitelmien mukaan, ja itse leikkaus tehtiin korkealla ammattitaidolla. On kuitenkin yksi näkökohta, jonka uskon voineen merkittävästi parantaa kokemustani Vinci-klinikalla.

Lue alkuperäinen

Sidi Khalil Tahiri Jotey

Kiitos Vinci Hair Clinic

Rated 5 out of 5
09/06/2023

Minulla oli useiden vuosien ajan epävarmuutta itsessäni koskien hiustenlähtöä ja minulla oli vitsejä hiusten ohenemisesta, mikä loi luonnollisesti itseluottamustani monin tavoin.

Lue alkuperäinen

Ricky

Joukkue oli mahtava alusta alkaen…

Rated 5 out of 5
09/05/2023

Tiimi oli mahtava alusta loppuun! Saapui ja he pääsivät suoraan asiaan, ja aloitin toimenpiteeni 30 minuutin sisällä saapumisesta! Varmisti, että olit mukava ja huolehdittu koko päivän, ja loistavia tietoja annettiin jälkihoidosta!

Lue alkuperäinen

Jordan Gossling

Olen tyytyväinen eiliseen toimenpiteeseeni.

Rated 5 out of 5
08/25/2023

Olen tyytyväinen eiliseen toimenpiteeseeni.. tiimi oli erittäin ystävällinen ja avulias. Olen iloinen, että sain sen tehtyä vain päivän kuluttua ja näytän jo nuoremmalta.. älä odota nähdäksesi tuloksia tulevina kuukausina 🙏

Lue alkuperäinen

Lee Cullingford

10/10 markkinoiden paras

Rated 5 out of 5
08/17/2023

Ei voinut arvioida Vincin lääkäreitä tarpeeksi korkealle, konsultaatioista pre-op:iin, leikkauksen ja op-operaation aikana kaikki oli täydellistä, he ovat erittäin ihania, tukevia ja avuliaita ihmisiä yli ja sen jälkeen varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen hoidon

Lue alkuperäinen

Enrico Jannetta

Ensiluokkainen kokemus Vincissä, Malagassa tohtori Rosslerin kanssa

Rated 5 out of 5
08/07/2023

Koin noin 3 cm hiustenlähtöä 10 vuoden aikana hiusrajallani. Alkuneuvottelun jälkeen oli selvää, että paras vaihtoehto oli hiustensiirto sekä minoksidiili ja finasteridi.

Lue alkuperäinen

JN

Vinci Malaga

Rated 5 out of 5
08/03/2023

Koko tiimi oli mahtavaa ensimmäisestä kosketuksesta hiustensiirtotoimenpiteeseen Susanne / Alicia ja koko tiimi oli ihanaa, joka sai minut rentoutumaan ja selitti jokaisen vaiheen loppuun asti. Valitettavasti en muista kaikkien nimiä, mutta iso kiitos suosittelen Vinci Malagaa koko matkan ajan. Hotelli, jossa yövyt, sijaitsee mukavissa suurissa huoneissa rentoutumiseen.

Lue alkuperäinen

karl

Ensimmäinen konsultaationi oli todella…

Rated 5 out of 5
08/02/2023

Alkukonsultaationi oli todella hämmästyttävä alusta alkaen Imranin avulla, joka neuvoi minua poikkeuksellisen hyvin FUE-hoitosuunnitelmastani. Vaikka en ole vielä käymässä läpi hiustensiirtomenettelyä tulevaisuudessa, voin sanoa, että luotan Imraniin ja hänen omistautuneeseen tiimiinsä varmistaakseni, että saavutan parhaan näköiset tulokset koko elämän ajan. Iso kiitos Imranille vielä kerran.

Lue alkuperäinen

Abu Bakr

Arvostele Vinci Hair Clinic United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia London.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %