Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Soyep Aesthetics -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Soyep Aesthetics -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Soyep Aesthetics Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Soyep Aesthetics -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
06/10/2022

Valitsin sen hiustensiirtoon, erittäin ammattitaitoinen ja kokenut tiimi alusta loppuun. Kiitos

Lue alkuperäinen

Micaela

Rintojen pienennys

Rated 5,0 out of 5
05/23/2022

Halusin pienentää rinntoja. Löysin Soyepin Googlesta. Jotkut ystävistäni kävivät plastiikkaleikkauksessa Turkissa ja olivat tyytyväisiä. Soyep ja tohtori Nuri antoivat minulle myös paljon luottamusta ja jouduin leikkaukseen. Pelkäsin kovasti arpia leikkauksen jälkeen. Mutta tohtori Nuri teki hienoa työtä. Leikkauksesta on kulunut noin vuosi ja voin sanoa, että arpia ei juuri ole. Kiitos kaikesta

Lue alkuperäinen

Maila Schäfer

Nenäleikkaus

Rated 5,0 out of 5
05/21/2022

Olin tyytymätön nenaani ja halusin saada nenäleikkauksen. Etsin Internetistä, kun löysin Dr. Nuri Soysalin ja Soyep Aestheticsin. Luin melko paljon tohtori Nurista ja päätin ottaa heihin yhteyttä. Henkilökunta oli erittäin rehellistä ja lohdullista.

Lue alkuperäinen

Beatrice

Otoplastia

Rated 5,0 out of 5
05/19/2022

Olin järkyttynyt korvistani. Halusin korvaleikkaukseen saadakseni normaalin näköiset korvat. Löysin Soyepin netistä. Arvostelut olivat mukavia ja klinikan perustaneella lääkärillä näytti olevan erittäin hyvä maine. Joten otin heihin yhteyttä. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. He hoitivat kaikki ongelmani ja ongelmani. Pelkäsin, että se jättää arpia. Mutta tohtori Nurilla oli hieno työ piilottaa arvet korvieni taakse. Hän on varmasti mestarikirurgi. Minulle oli oikea päätös tulla Istanbuliin leikkaukseen. Olen iloinen, että tein sen

Lue alkuperäinen

Maïwenn Besson

Rintojen pienennys

Rated 5,0 out of 5
05/19/2022

Halusin rintojen pienennysleikkaukseen, koska raskauden jälkeen rinnani kasvoivat. Löysin Dr. Nurin ja hänen tiiminsä Soyep Aestheticsista verkosta. Minulla oli ystäviä, jotka menivät Istanbuliin kauneusleikkaukseen, joka meni hyvin, joten vaikka minulla oli epäilyksiä, valitsin Soyepin. Ryhmä oli erittäin ystävällinen ja avulias. Haluan erityisesti huomauttaa, että tohtori Nuri on loistava kirurgi. Hän on erittäin lahjakas ja katselee jokaista yksityiskohtaa. Leikkaukseni jälkeen minulla oli vähän kipua 2 päivää. Kipu hävisi 2-3 päivän kuluttua. Nyt, 6 kuukauden jälkeen, minulla on mahtavia tuloksia. Lähes ei arpia ja täydellinen rintojen koko. Kiitos paljon kaikesta

Lue alkuperäinen

Jessamine

Suljetun nenäleikkauksen

Rated 5,0 out of 5
05/16/2022

Eräs läheinen ystäväni leikkasi nenänsä 3 vuotta sitten ja hän oli erittäin tyytyväinen. Ajattelin myös tehdä sen. Minulle Dr. Hän ehdotti Nuria. Leikkaus oli helpompi ja sujuvampi kuin odotin. Siitä on noin vuosi ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen, olen iloinen, että sain sen tehtyä.

Lue alkuperäinen

Emine Akat

Rhinoplasty

Rated 5,0 out of 5
05/15/2022

Ystäväni suositteli tohtori Nuria nenäleikkaukseen. Hänen suljettu leikkausmenetelmänsä oli hämmästyttävä. En tiennyt, että voin toipua niin helposti. Ja kirjaimellisesti ei ole arpia!

Lue alkuperäinen

Holly Harkins

Loistava rintojen suurennusleikkaus

Rated 5,0 out of 5
05/14/2022

Halusin saada rintojen suurennusleikkauksen. Minulla oli pari ystävää, jotka menivät Istanbuliin kauneusleikkauksiin. Mutta minulla oli epäilyksiä. Löysin Soyepin ja tohtori Nurin verkosta. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. He vastasivat kaikkiin kysymyksiini rehellisesti. Joten ostin lippuni ja menin Istanbuliin leikkaukseen. Minusta pidettiin hyvää huolta Istanbuliin saapumisestani lähtöön asti ja minulla oli hieno kokemus. Dr. Nuri on mestarikirurgi, olen hyvin kiitollinen, että valitsin hänet.

Lue alkuperäinen

Farida Mudkhazhieva

nenäleikkaus

Rated 5,0 out of 5
05/12/2022

Ystäväni suositteli minulle tohtori Nuria nenäleikkaukseeni. Hän oli hyvin varovainen. Tulos on erittäin tyydyttävä, koska se näyttää erittäin luonnolliselta. Suosittelen häntä kaikille, jotka etsivät luonnollista nenää.

Lue alkuperäinen

Shaiman Khamerzaeva

Hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
05/12/2022

Olin menettämässä niin paljon hiuksia. Ystäväni suositteli minulle tohtori Nuria ja kävin hänen luonaan hänen toimistossaan Nisantasissa. Tohtori Nuri ja hänen tiiminsä olivat konsultaation alusta leikkauksen loppuun asti erittäin tarkkaavaisia ​​ja yksityiskohtiin suuntautuneita. Leikkaukseni meni hyvin ja 9 kuukauden jälkeen hiukseni näyttävät erittäin luonnollisilta ja paksuilta. Kiitos dr. Nuri ja hänen tiiminsä.

Lue alkuperäinen

huseyin salihoğlu

Arvostele Soyep Aesthetics Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %