Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Estego -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Estego -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Estego Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Estego -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Superhenkilöstöä ja ammattimaista

Rated 5,0 out of 5
03/09/2023

Superhenkilöä ja ammattimaista.

Lue alkuperäinen

Oktay Sibert

Ensinnäkin tervehdys konsulttimme Yasin…

Rated 5,0 out of 5
11/17/2022

Ensinnäkin tervehdys konsulttimme Yasinille, kiitos mukavasta ja vaatimattomasta käytöksestä. Prosessi etenee hyvin. Leikkaus sujui hyvin ennen ja jälkeen lokakuun. Estegon työntekijät käyttäytyivät huolellisesti, kiitos paljon mielenkiinnosta ja vieraanvaraisuudesta. Voit tulla ja mennä rauhallisin mielin. Minulla oli aluksi epäröintiä, mutta onneksi Estego ja Yasin epäonnistuivat epäröinnissä, operaatio oli parempi ja onnistuneempi kuin odotin, vaikka se olikin tiedoksi. Voit tavata ja tehdä sen mielenrauhalla Kiitos jälleen herra Yasinille, selviämme prosessista yhdessä Kiitos Estego ja hänen perheensä 🤗🙏👍 👍

Lue alkuperäinen

Yakup OK

Selittämällä kaikki prosessit yksityiskohtaisesti...

Rated 5,0 out of 5
08/22/2022

He auttavat selittämällä kaikki prosessit yksityiskohtaisesti. He huolehtivat kaikista kysymyksistäsi ajasta riippumatta. Voit suorittaa liiketoimesi hymyillen, positiivisella energialla ja mielenrauhalla. 👌👌👏🏻👏🏻

Lue alkuperäinen

Tuba Özçelik

Voin ehdottomasti suositella tätä paikkaa...

Rated 5,0 out of 5
08/22/2022

Voin ehdottomasti suositella tätä paikkaa, olen itse kotoisin Saksasta ja olin erittäin tyytyväinen, hotelli, viestintä, ruoka oli kaikki siellä, palvelu on täydellisesti järjestetty. Minulla ei ollut vaikeuksia hiustensiirron aikana, se oli erittäin miellyttävä, siitä on nyt noin 8 kuukautta ja hiukset ovat kasvaneet erittäin hyvin, olen erittäin tyytyväinen kokonaistulokseen.

Lue alkuperäinen

Beytullah Yilmaz

Arvostele Estego Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %