Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Transmed arvostelu

Hiustensiirtoja Turkissa yli 20 vuoden kokemuksella

Arviomme

2.9/5

2.9 / 5.0

Transmed yhteenveto

Hiustensiirto Transmed klinikalla

 

Transmed-klinikka suosittelee ennen kaikkea terveiden hiusten saamiseksi oikeaa ruokavaliota ja hyvää hormonitasapainoa. Aina hiustenlähtöön ei voi kuitenkaan vaikuttaa tai se voi olla vaikeaa, koska syynä saattaa olla esimerkiksi kilpirauhasen vajaatoiminta. Klinikka voi vaikuttaa hiustenlähtöön myös useilla sen tarjoamilla menetelmillä, joita ovat hiustensiirto ja hiusalueen sekä hiusten hoidot. Naisilla hiussiirto voidaan suorittaa lähes kenelle tahansa, mikäli luovuttajan alue on riittävän paksu ja edistyneet tutkimukset eivät osoita epäsuotuisaa tilannetta. Miehien tapauksessa hiussiirto on järkevää siinä tapauksessa, että korvan takana olevalla luovuttaja-alueella on riittävästi hiusrakkuloita. Itse hiussiirtojen lisäksi Transmed-klinikka käyttää hoitoja, kuten PRP:tä hiustenlähdön pysäyttämiseen, heraproteiinia hiusten ravinnoksi, mesoterapiaa ihon keskikerroksen hoitoon ja tuoreita soluja alueelle, jossa hiukset ovat heikot. Moni Transmed arvostelu osoittaa, että hiustensiirrot ja hoidot ovat toimivia.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Metodit

Transmed arvostelu ja eri hiustensiirtometodit

Lue huolellisesti tämä Transmed arvostelu, sillä lääketieteellisissä toimenpiteissä on tärkeää valita itselleen oikea klinikka. Hiustensiirto Turkissa on järkevää, kunhan käyttää vain osaavien ammattilaisten palveluita, kuten Transmed-klinikkaa. Transmed-klinikan henkilökunnan vankka lääketieteen ammattitaito takaa, että hiustensiirto on turvallista. Klinikka käyttää Fue-menetelmää, joka tarkoittaa follikulaaristen yksiköiden uuttamista. Follikulaarisia yksiköitä erotellaan erityisellä työkalulla, jolloin saadaan hiusrakkuloita elinsiirtoa varten. Tämä tapahtuu niin, että follikulaarinen yksikkö vedetään ulos ihon alapuolelta ja istutetaan kirurgien tekemiin leikkauksiin karvattomille alueille. Tällainen leikkaus kestää keskimäärin 6-8 tuntia, joten siirtoon tulijan on varattava leikkaukseen ja klinikalla oloon aikaa lähes koko päivä. Kaljuuntuminen ei siis ole ainoa vaihtoehto hiustenlähdöstä kärsiville. Hustensiirto Turkissa voi tulla matkoineen kalliiksi, mutta Transmed-klinikka on arvosteluistaan ja ammattiosaamisestaan päätellen hyödyllinen vaihtoehto hiustenlähdöstä kärsiville.

Hiustensiirto Transmed-klinikalla on suosittua klinikan asiakas- ja seuraajamäärästä päätellen. Monet asiakkaat ovat myös kehuneet klinikan palveluita ja lääkäreitä. Hiussiirtoja on sanottu hyvin luonnollisen näköisiksi ja klinikan tarjoamia hoitoja ja metodeja toimiviksi. Klinikan henkilökunta siis osaa asiansa erinomaisesti – ovathan kyseessä alansa taidokkaat lääketieteelliset ammattilaiset ja yritys, jolla on jo noin 20 vuoden kokemus hiustensiirroista. Hiustensiirtojen lisäksi klinikka tarjoaa myös esimerkiksi kulmakarvojen, parran ja viiksien siirtoja – erilaisten hiuksia ja ihoa auttavien hoitojen lisäksi. Hiustensiirto hinta vaihtelee menetelmien mukaan.

Transmed arvostelu
Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Hinta

Hiustensiirron hinta Transmed klinikalla

Hiustensiirron hinta Transmed klinikalla määräytyy tietenkin menetelmän tai palvelun mukaan. Hinnaksi on annettunoin 2,5 euroa jokaista siirrännäistä kohden, joten lopullinen hinta saadaan selville vasta, kun toimenpiteen laajuus on selvitetty. Suomalaisille asiakkaille tulevat tietenkin usein maksettavaksi myös matkakustannukset Suomesta Turkkiin, jossa klinikka sijaitsee. Toisaalta Turkki on maana yleisesti Suomea huomattavasti edullisempi maa, minkä vuoksi moni suomalainen suosiikin nimenomaan Turkkia hius- ja kosmeettisen kirurgian leikkauksiin. Turkkiin matkustaminen ja siellä eläminenkin on suhteellisen edullista Suomeen verrattuna, ja leikkauksesta jäävän ajan moni käyttääkin lomailuun lämpimässä ja eksoottisessa kohteessa.

Turkista on tullut viime vuosina monien hiustensiirrosta haaveilevien ihmisten matkakohde ja tuhannet ulkomaalaiset ihmiset käyvät siellä kuukausittain hiustensiirrossa tai hankkimassa hiuslisäkkeitä. Nimenomaan hiustensiirto ja sen edullinen hinta houkuttelevat sinne ihmisiä yhä enemmän myös Euroopasta. Monilla on myös loistavia Transmed hiustensiirto kokemuksia Turkista klinikan käyttämän Fue-teknologian vuoksi. Toimenpide tapahtuu ilman leikkausta, siitä ei jää arpia ja toipumisaika on lyhyt. Moni kalju on saanut hoidosta avun ja menetelmän tulosta on kehuttu luonnolliseksi. Jos haluat tutustua myös muihin Istanbulin klinikoihin, lue seuraavaksi Liv Hospital arvostelu.

Usein kysytyt kysymykset

Transmed-klinikka on toiminut jo noin 20 vuoden ajan, eli sillä on runsaasti kokemusta hiustensiirroista ja kosmeettisesti kirurgiasta. Klinikan henkilökunnalla on lääketieteellinen pätevyys alalle ja heillä on myös paljon kokemusta. Moni Transmed arvostelu kertoo, että klinikan hiustensiirrot ovat luonnollisen näköisiä ja menetelmät toimivia.

Hiustensiirto hinta vaihtelee toimenpiteen ja asiakkaan mukaan. Jokaisen lähtötilanne on hieman erilainen eli esimerkiksi siirrännäisten määrä saattaakin vaihdella kunkin asiakkaan tarpeen mukaan.

Hiustensiirto sopii hyvin monille, mutta se riippuu etenkin miehillä korvan takana olevalla luovuttaja-alueella olevien rakkuloiden riittävästä määrästä. Hiustensiirtoa harkitsevien kannattaakin ottaa yhteyttä klinikkaan henkilökohtaisesti, sillä toimenpiteet ja niiden mahdollisuus vaihtelevat asiakkaan mukaan.

Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %