Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Plus Hair Clinic Istanbul arvostelu

Plus Hair Clinicin päätoimisto sijaitsee Turkin Istanbulista, jonne Suomesta on helppoa ja edullista lentää. Klinikka on pääosin keskittynyt tekemään hiussiirteitä, mutta tekee myös muita esteettiseen lääketieteeseen kuuluvia toimenpiteitä. Olemme koonneet tälle sivulla kaiken oleellisen klinikasta, jotta ihmisten olisi helpompi arvioida klinikan laatua. Vertailemme eri klinikoita keskenään, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan klinikan.

Arviomme

1.33/5

1.33 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Plus Hair Clinic Istanbul arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

3 / 5

Jos haluat varata klinikalta ajan, kaikki alkaa ottamalla yhteyttä klinikkaan. Voit ottaa klinikan henkilökuntaan yhteyttä joko soittamalla, lähettämällä viestin WhatsAppin kautta tai sähköpostilla. Sen jälkeen voitte yhdessä sopia ajan ilmaiseen konsultaatioon. Konsultaatiossa henkilökunta arvioi jokaisen asiakkaan tilanteen ja tekee esimerkiksi hinta-arvion. Samalla saat yksityiskohtaisempaa tietoa siitä, miten toimenpide tulee tapahtumaan. Ilmaisen konsultaation yhteydessä kannattaa kysyä kysymyksiä, jos jokin asia on jäänyt epäselväksi.

Klinikka ei tarjoa asiakkaille valmista hinnastoa tai ilmoita hiustupen kappalehintaa. Tämä on siinä mielessä ongelmallista, että klinikan hintatasoa ei voi vertailla muiden klinikoiden kesken. Toisaalta tämä on ymmärrettävää, sillä hiussiirteen hintaa on vaikea arvioida ilman, että näkee asiakkaan tilanteen. Klinikka ei myöskään avaa sitä, minkälaista henkilökuntaa heillä on töissä. Avoimuus on nykyään asia, jota ihmiset arvostavat ja henkilökunnan esittely olisi paikallaan.

Ennen toimenpidettä

1 / 5

Hiustensiirtoon tulee valmistautua tietyllä tapaa, jotta voi varmistaa mahdollisimman laadukkaan lopputuloksen. Kun matkustaa toiseen maahan, on hyvä olla tarkka matkasuunnitelma valmiina. Plus Hair Clinic kertoo avoimesti siitä, millä tavalla asiakkaasta huolehditaan lentokoneen laskeuduttua Istanbuliin. Valitettavasti klinikka ei sisällytä hintaan valmistautumispakkausta. Asiakkaan on siis itse hankittava tarvittavat hoitoaineet ennen toimenpidettä.

Mikäli asiakkaalle tulee joitakin esteitä ja hiustensiirron ajankohtaa pitää muuttaa, siitä pitää maksaa ylimääräistä. Olisi asiakkaan näkökulmasta suotavaa, että klinikka tulisi tällaisessa asiassa vastaan ja antaisi muuttaa aikaa ilmaiseksi. Hiustensiirto on joka tapauksessa kallis operaatio, joten ajan muuttaminen ilman lisämaksua on hyvää asiakaspalvelua.

Saapuminen ja majoitus

2 / 5

Plus Hair Clinic huolehtii asiakkaasta heti hänen tultuaan maahan. Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut ensin hotelliin valmistautumaan leikkausta varten. Klinikka on selkeästi panostanut kuljetuksiin, sillä niiden kuvaillaan olevan VIP-tasoa.

Majoitus on valmiina odottamassa asiakasta, joten siitä ei tarvitse huolehtia. Hotelli ei kuitenkaan yllä aivan viiden tähden luokkaan. Lisäksi se varataan ainoastaan yhdeksi tai kahdeksi yöksi, jolloin lepoon ei jää paljon aikaa. Jos haluaisit viipyä useamman yön samassa hotellissa, asia kannattaa ottaa puheeksi konsultaation aikana.

Klinikka ei myöskään ota verikokeita ennen operaatiota. Osa klinikoista ottaa verikokeet ennen toimenpidettä tutkiakseen potilaan yleisen terveydenkuvan. Näin pystytään varmistamaan se, että asiakas voi turvallisesti käydä läpi operaation.

Klinikka

1 / 5

Plus Hair Clinic mittaa laserilla asiakkaan hiusrajan, jolloin hiustuppi voidaan istuttaa juuri sinne, minne se kuuluukin. Klinikalla on käytössään myös hiustupen istuttamista varten suunniteltu kynä. Sillä pystytään tekemään äärimmäisen tarkkaa työtä, jotta lopputulos miellyttäisi asiakasta.

Valitettavasti klinikalla ei ole Turkin valtion myöntämää lisenssiä. Tältä osin kaipaisi parannusta, sillä ulkopuolisen toimijan antamat tunnustukset luovat aina luotettavamman kuvan klinikasta. Asiakkaalle ei myöskään tarjota viihdykettä toimenpidettä ennen tai sen aikana. Asiakaspalvelussa on siis näiltä osin parantamisen varaa.

Toimenpide ja lääkärit

1 / 5

Plus Hair Clinicin listoilta löytyy asiansa osaavia lääkäreitä, jotka suorittavat varsinaisen hiustensiirron. Lääkäri on keskeisessä asemassa lopputuloksen kannalta, sillä hiussiirteet vaativat sekä näppäriä sormia että esteettistä silmää. Toimenpiteen aikana huoneessa ei ole sairaanhoitajia auttamassa prosessissa, vaan lääkärin ja potilaan tulee pärjätä keskenään.

Jälkihoito

0 / 5

Plus Hair Clinic ei vakuuta jälkihoidon osalta. Ensinnäkään he eivät anna jälkihoitopakkausta mukaan, vaan asiakkaan tulee itse huolehtia siitä toimenpiteen jälkeen. Hiussiirrettä pitää hoitaa erilaisilla aineilla usean kuukauden ajan. Siksi olisi mukavaa, jos klinikka voisi tukea hiussiirteen parantumista. Suurin miinus tulee siitä, ettei klinikka anna hiustupelle 90 prosentin takuuta.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Plus Hair Clinic sai meiltä 1,33 tähteä viidestä

1.33/5.0

Plus Hair Clinic jättää paljon toivomisen varaa. Se jää selkeästi keskiarvon alapuolelle, joten suosittelemme tutkimaan muita klinikoita. Samalla hinnalla saa todennäköisesti parempaa ja monipuolisempaa palvelua muualta. Esimerkiksi jälkihoitoon panostetaan monella muulla klinikalla huomattavasti enemmän.

Plus Hair Clinic hiustensiirtoklinikan suurin puute lienee se, ettei se vakuuta operaatiota millään tavalla. Sairaala ei ole takaamassa operaation onnistumista ja klinikka ei anna takuuta sille, kuinka suuri osa hiustupesta alkaa kasvattamaan hiuksia. Tämä on selkeä riski asiakkaalle, sillä ongelmien ilmaantuessa asiakas jätetään selkeästi yksin selvittämään jatkotoimenpiteitä.

Kaiken kaikkiaan Plus Hair Clinic ei tarjoa mitään sellaista, että se tulisi valita tekemään hiustensiirto. Sen ainoa mahdollisuus kilpailuun muiden klinikoiden kanssa on se, että he tarjoavat toimenpiteen todella edullisesti.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Klinikan henkilöstö

Klinikka ei anna avoimesti tietoa heidän henkilökunnastaan, joten sen ammattitaidon arvioiminen on vaikeaa. Lääkäreitä ei ole mainittu erikseen ja tämän takia avainhenkilöiden tietotaito jää arvoitukseksi. Usein klinikat kertovat avoimesti siitä, ketä heidän palkkalistoillaan on. Tämä pätee varsinkin lääkäreihin, jotka ovat vastuussa varsinaisesta toimenpiteestä. Tietojen avoimuus on nykyään keskeistä ja asiakkaat haluaisivat varmasti tietää tarkemmin, kuka heidän hiussiirteestään vastaa.

Lääkärien tiedon julkaiseminen on monille klinikoille itsestäänselvyys. Plus Hair Clinic jää tältä osin kilpailijoiden varjoon, sillä ainoa maininta klinikan historiasta on se, että he ovat toimineet vuodesta 2000 alkaen. Olisi hyvä saada tietoa siitä, onko klinikalla toiminut samat lääkärit tuosta lähtien.

Ennen ja jälkeen kuvat

Plus Hair Clinic Istanbul before and after tulokset

Ennen ja jälkeen kuvat ovat keskeisessä asemassa silloin, kun klinikan toimintaa arvioidaan. Niistä saa selkeän kuvan siitä, miten hyvin klinikka on pystynyt tekemään hiussiirteitä. Tältä osin Plus Hair Clinic jää hieman vaisuksi, sillä he tarjoavat sivuillaan vain yhden kuvan ennen ja jälkeen toimenpiteen.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Plus Hair Clinic metodit ja toimenpiteet​

Plus Hair Clinic on erikoistunut käyttämään hiustensiirrossa DHI- ja FUE-menetelmiä. Nämä eroavat toisistaan siinä, millä tavalla hiustuppia siirretään otettavalta alueelta kohdealueelle. Plus Hair Clinic Istanbul on tekniikoiden osalta nykyaikainen, sillä molemmat tekniikat perustuvat uusimpaan teknologiaan. Sekä DHI että FUE on käytössä laajalti hiustensiirtoihin erikoistuneilla klinikoilla. Näin ollen asiakas saa samanlaista hoitoa kuin suurimmassa osassa klinikoista.

DHI on hiustensiirtomenetelmä, jossa käytetään siihen soveltuvaa kynää hyödyksi. Hiustuppia irrotetaan yksitellen halutulta alueelta, ja tämän jälkeen se istutetaan halutulle alueelle. Menetelmä on sekä tehokas että tarkka ja keskeisin etu on se, ettei se jätä arpea päälakeen.

 

Hinnat

Hiustensiirto hinta

Hintatason arvioiminen on hankalaa, koska klinikalla ei ole listahinnat käytössä. Yleisesti voidaan kuitenkin sanoa, että hinnat ovat huomattavasti esimerkiksi eurooppalaisia hintoja edullisempia.

Klinikka sisällyttää seuraavat asiat kokonaishintaan:

Koska klinikka ei perusta hinnoitteluaan ennalta käsin määriteltyyn hintaan, kokonaishinta arvioidaan tarkemmin konsultaation aikana. Paketin voi siis muokata sellaiseksi, että asiakas kokee sen itselleen sopivaksi. Asioista kannattaa neuvotella konsultaation aikana tarkemmin.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikka on toiminut vuodesta 2000 alkaen, joten toimintaa on jatkunut jo pitkään. Se kertoo yleensä siitä, että klinikan asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä.

Pakettiin kuuluu luonnollisesti hiussiirre, joka tehdään joko FUE- tai DHI-menetelmää käyttäen. Lisäksi siihen kuuluvat kuljetukset sekä majoitukset ja paljon muuta.

Klinikan sivuilla on kuvia hiustensiirroista. Lisätietoa kannattaa etsiä klinikan sosiaalisen median kanavista ja lukemalla tämä arvostelu.

Plus Hair Clinic ei tarjoa juurikaan tukea jälkihoitoon. Toimenpiteen jälkeen suoritetaan lääkärintarkastus, jossa saa tietoa hiussiirteen hoidosta kotikonstein.

Klinikka ei huolehdi asiakkaan saapumisesta Istanbuliin, joten asiakkaan on itse hoidettava matkat sinne. Helpoin tapa on lentäminen.

Klinikkaan voi ottaa yhteyttä soittamalla, WhatsAppin kautta tai lähettämällä sähköpostia. Sen jälkeen saat lisätietoja siitä, miten ilmainen konsultaatio hoidetaan.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %