Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Now Hair Time Turkey arvostelu

Now Hair Time Hair Transplant on hyvin nykyaikainen ja arvostettu hiustensiirtoklinikka Istanbulissa. Klinikka on erikoistunut hiustensiirtoihin ja pään lisäksi siirtoja tehdään myös kasvoihin parran, viiksien ja kulmakarvojen alueille. Se löytyy useasta sosiaalisen median kanavasta, joten heidän seuraamisestaan on tehty helppoa.

Tämän arvostelun jälkeen tiedät, vastaako hiustensiirtoklinikka tarpeisiisi.

Arviomme

3.17/5

3.17 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Now Hair Time Turkey arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

Now Hair Time Hair Transplant on helposti tavoitettavissa. Heidän sivuiltaan löytyy selkeä ja helppo lomake sekä puhelinnumero, sähköposti ja WhatsApp mahdollisuus. Näitä reittejä pitkin voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioon tai ottaa yhteyttä vain kysyäksesi tarkempia yksityiskohtia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Klinikan henkilökunta neuvoo sinua englanniksi, ja voit saada yksityiskohtaista tietoa kaikista menettelyistä sekä halutessasi myös henkilökunnasta.

Selkeää ja tarkkaa hintaa sivusto ei kerro, mutta hintataso on melko keskivertoa Turkin hintoihin nähden. Voit myös saada arvion noin viidessätoista minuutissa, kun lähetät viestin lomakkeen kautta. Toiminta heillä on ripeää ja tehokasta. Klinikalla todella halutaan palvella asiakasta hyvin ja saavuttaa toivottu lopputulos. Klinikan sivusto löytyy useilla kielillä ja luultavasti englanti on suurimmalle osalle suomalaisista se tutuin, joten hieman kielitaitoa vaaditaan asioinnin onnistumiseen.

Ennen toimenpidettä

2 / 5

Klinikka tekee kanssasi matkasuunnitelman valmiiksi ja sinun ei tarvitse huolehtia näistä asioista ollenkaan. Pääset tapaamaan myös lääkärin ennen toimenpidettä, jossa varmistetaan, että kaikki on suunniteltu sinun toiveidesi mukaisesti. Henkilökunta huolehtii sinusta ja varmistaa, ettet koe kipuja toimenpiteen aikana, ja että sinulla on mukavat oltavat.

Mikäli suunnitelmat muuttuvat, valitettavasti ei ole mahdollista tehdä muutoksia ilmaiseksi jo tehtyihin matkasuunnitelmiin. Kannattaa siis pyrkiä varmistamaan, että reissu onnistuu silloin kun se on sovittuna. Klinikalta myöskään ei saa erillistä valmistautumispakettia, jota voisi käyttää ennen toimenpidettä. Ravintoneuvontaa tai ravintolisiä ei myöskään ole saatavilla, jotta tietäisit, miten syödä edistääkseen toimenpiteen onnistumista.

Saapuminen ja majoitus

5 / 5

Now Hair Time tarjoaa loistavan palvelun saapuessasi maahan. Sinulle tarjotaan kyyditys lentokentältä viiden tähden hotelliin, josta sinulle on varattu huone valmiiksi. Sinun tarvitsee vain saapua paikalle. Melko pian saapumisesi jälkeen otetaan verikokeita, joilla varmistetaan, että olet terveytesi puolesta valmis hiustensiirtoon.

Paketteja on kaksi erilaista, joista voit valita. Molempiin kuuluvat hiustensiirto, kolmen päivän majoittuminen loistohotellissa, lentokenttäkyyditys, tarvittava lääkitys ja hiustensiirron jälkeen käytettävä shampoo ja voide. Jos valitset tämän peruspaketin sijasta turistipaketin, saat lisäksi vitamiinit kuudeksi kuukaudeksi sekä turistikierroksen suosituissa kohteissa.

Tarjolla on asiakkaalle helpoksi ja ylelliseksi tehty reissu, joka antaa vastinetta rahoille. Lennot hoitamalla saat muutoin täyden paketin ja voit aivan huoletta antaa itsesi klinikan henkilökunnan osaaviin käsiin.

Klinikka

2 / 5

Now Hair Time lääkärit ovat osaavia ja tuntevat klinikalla käytetyt tekniikat hyvin. Toimenpide sujuu mukavasti, sillä hoitopakettiin kuuluu mukaan ergonomisen tuolin lisäksi viihdykettä ja lounas. Lopputuloksen onnistumista edistää lasertyökalu, jolla mitataan hiusraja, tiheys ja sopiva luovuttaja-alue.

Now Hair Time ei ole sairaala, vaan hiustensiirtoklinikka, joten mikäli jotain odottamatonta sattuisi, potilas kuljetettaisiin lähimpään sairaalaan saamaan apua. Riskit ovat pienet, mutta kaikissa toimenpiteissä on kuitenkin omansa. Klinikalle ei ole myönnetty lisenssejä, jotka kertoisivat osaamisen ja laadun tasosta.

Toimenpide ja lääkärit

4 / 5

Klinikan lääkärinä toimii Dr. Bahadır İMER. Hän oli ensimmäisten joukossa, kun Turkissa alettiin suorittaa hiustensiirtoja vuonna 1999. Hän on todellinen ammattilainen ja tunnettu hiustensiirto alalla. Hänellä on apunaan joukko ammattitaitoisia hoitajia, jotka lääkärin rinnalla varmistavat, että toimenpide sujuu hyvin.

Jälkihoito

2 / 5

Now Hair Time tarjoaa vähintään kolme jälkitarkastusta, jotka kuuluvat paketin hintaan. Halutaan varmistaa, että hiustensiirto varmasti onnistuu. Tästä huolimatta takuuta he eivät työlleen lupaa. Now Hair Time Hair Transplant antaa kuitenkin mukaasi kahden kuukauden ajalle jälkihoitotuotteet, eli shampoon ja voiteen. Jälkihoidossa kannattaa todella kiinnittää huomiota oma-aloitteisesti ohjeiden noudattamiseen, jotta tulokset olisivat hyviä.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Now Hair Time sai meiltä 3,17 tähteä viidestä

3.17/5.0

Now Hair Time on ylellisen oloinen, nykyaikainen klinikka, joka panostaa asiakkaan tyytyväisyyteen. Hintataso ei ole korkeimmasta päästä ja palvelua saa kun sitä tarvitsee. Hyvämaineinen henkilökunta on sellainen, joiden käsiin uskaltaa oman ulkonäkönsä luovuttaa.

Koska Now Hair Time on keskittynyt vain hiustensiirtoihin, voidaan päätellä, että ne sujuvatkin heiltä rutiinilla ja taidokkaasti. Takuun puuttuminen on asia, jota kannattaa pohtia klinikkaa valitessaan. Otatko siis riskin omiin käsiisi siitä, ettei siirto onnistuisikaan? Myös ravintolisät olisivat suotavia olla mukana jo peruspaketissa. Tämäkin vaikuttaa siirtojen onnistumiseen.

Takuun puuttuminen ja se, ettei suunnitelmia voi maksutta muuttaa esimerkiksi sairastumisen sattuessa, lienevät klinikan huonoimmat puolet. Muilta osin palvelun taso on todella hyvällä mallilla. Dr. Bahadır İMER on kyllä sellainen nimi, joka nostaa mainetta.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Now Hair Time Dr. Bahadır İMER ja muu henkilökunta

Dr. Bahadır İMER henkilökuntineen ovat rautaisia hiustensiirron ammattilaisia. İMER on hiustensiirron pioneereja Turkissa, hän on ensimmäisten joukossa ollut suorittamassa hiustensiirtoja ja levittämässä tietoutta aiheesta. Hän käyttää vahvasti FUE-tekniikkaa ja tulokset puhuvat puolestaan. Pitkän uran tehneenä hänelle on kehittynyt ammattitaito, josta moni voi vain haaveilla ja olla kateellinen. Hänen käsissään on turvallista olla ja hänelle uskaltaa ulkonäkönsä antaa hoidettavaksi.

Muu henkilökunta on myös erikoistunut hiustensiirtoihin ja omaa vuosien kokemuksen alalta. Heidän pääasiallinen tehtävänsä on huolehtia potilaan terveydestä ja turvallisuudesta. Vaikka hiustensiirto on suhteellisen yksinkertainen toimenpide, vaatii se vastuullisuutta ja ammattitaitoa onnistuakseen. Steriili ympäristö on klinikalla taattu.

Ennen ja jälkeen kuvat

Now Hair Time Turkey ennen ja jälkeen tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Now Hair Time metodit ja toimenpiteet

Now Hair Time henkilökuntineen tietää, miten hiustensiirto saadaan onnistuneesti suoritettua. Suosittu FUE-tekniikka antaa paremmat onnistumisen mahdollisuudet kuin muut tekniikat. Now Hair Time Istanbul haluaa tarjota parasta ja tähän tähtää myös piikitön puudutus, joka annetaan erityisellä puudutuskynällä. Näin ollen edes tässä kohtaa toimenpidettä ei kipua ole. Kipua varmasti tulee, kun puudutuksen vaikutus päättyy, mutta sitä varten saa lääkityksen mukaansa suoraan klinikalta.

FUE-tekniikka on hyvä, sillä sen onnistumisprosentti on melko suuri sekä se ei jätä suuria arpia siirteenottokohtaan. Myöskin paraneminen on nopeampaa pienempien haavojen vuoksi. Lääkäriltä vaaditaan varmaa otetta ja sellainen kyllä tältä klinikalta löytyy.

Hinnat

Hiustensiirto hinta

Hiustensiirron hinta on suoraan verrannollinen siirteiden määrään nähden. Mitä enemmän siirteitä, sitä korkeampi hinta on. Tämä klinikka ei kerro sivuillaan tarkkaa hintaa siirteille. Hinnan on kerrottu olevan Turkin keskitasoa.

Hintaan sisältyvät seuraavat asiat hiustensiirron lisäksi:

Lopullista hintaa ei voi tietää ilman lääkärin konsultaatiota. Hinta määräytyy siirteiden määrän mukaisesti ja minkälaisen paketin valitsee. Peruspakettikin on kattava ja sillä pääsee niin pitkälle kuin on tarpeen päästä.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikalla toimii Dr. Bahadır İMER, joka on hiustensiirtojen pioneeri Turkissa. Hän on ensimmäisiä lääkäreitä, jotka suorittivat siirtoja Turkissa ja on käyttänyt FUE-tekniikkaa alusta saakka.

Ennen ja jälkeen kuvia löytää sivustomme lisäksi myös sosiaalisesta mediasta. Instagramissa ja Facebookissa on runsaasti erilaisia kuvia niin toimenpiteistä kuin tuloksistakin.

Klinikka hoitaa matkustussuunnitelman, lentokenttäkyydityksen, hotellihuoneen viiden tähden hotellissa, lääkityksen ennen ja jälkeen toimenpiteen ja verikokeet ennen toimenpidettä. Itselle jää hoidettavaksi lentoliput ja jälkihoito-ohjeiden noudattaminen.

Now Hair Time on helppo tavoittaa. Voit laittaa viestin sivustolta löytyvän lomakkeen kautta. Myös puhelin, sähköposti ja WhatsApp ovat käytössä. Henkilökunta auttaa asian etenemisessä.

Klinikan hintataso on Turkin mittapuulla keskitasoa. Tarkempaa hintaa ei kerrota, sillä tämä vaatii aina lääkärin konsultaation, jotta hinta-arvio saadaan tehtyä.

Itse toimenpide on kivuton. Saat riittävästi puudutusta neulattomalla menetelmällä ja voit vain keskittyä tarjottuun viihdykkeeseen. Jälkeenpäin kipua voi esiintyä, mutta tähän tarjotaan kipulääkitys klinikalta.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %