Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Nimclinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4,7 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Nimclinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat huhtikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Nimclinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Nimclinic -arvostelut

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 out of 5 stars (based on 47 reviews)
Excellent87%
Very good7%
Average0%
Poor0%
Terrible6%

Great service

Rated 5,0 out of 5
03/23/2024

Great service, great team, great results and great after care. Very happy with the results!

Adam Wilson

I was Last year at Nimclinic - Goog decision

Rated 5,0 out of 5
03/14/2024

I was Last year at Nimclinic. A great team, persons like Tibethan and All other persons were nice. Afther 4 months from intervention, I can see the results exactly as I was expecting. My hair is now very nice, afther 4 months, in the intervention area. I recomand because of the great team but also for results because final the results is the most think that matter. In conclusion Nimclinic for me it was a good decision. Before intervention, when I had the intervention and afther intervention there was All Time persons to support me with good advice. În present also I have a coordonator în Whatsapp that give me advice ( Thank you Mr. Berfin).Thank you Nimclinic for great results în My hair.

GOLENTANU ALIN

When I compared FUE services in my home…

Rated 5,0 out of 5
03/14/2024

When I compared FUE services in my home country of New Zealand to Turkey the decision was easy – I needed to travel to Istanbul. I researched the top ten FUE providers and came up with Nimclinic. The process of booking was very professional, as was the care and attention I received from Nimclinic. I felt I was in good hands – for a safe, reliable, professional and medically sound procedure. My FUE transplant was performed in a suite of an actual hospital. I’m very satisfied with the result hence my feedback here today.

Peter

Hair transplant

Rated 4,0 out of 5
03/12/2024

I have recently undergone a hair transplant with Nimclinic.

Corey Kingsbury

Best clinic and staf

Rated 5,0 out of 5
01/30/2024

Best clinic and staf! Really recommend.

Betim Jahiri

Niin mahtava klinikka

Rated 4,0 out of 5
12/30/2023

Niin loistava klinikka. Leikkaus oli niin sujuvaa ja kivutonta. Viestintä oli niin selkeää ja tiimi erittäin ammattitaitoista. He valvovat sinua yli 6 kuukauden ajan leikkauksen jälkeen. Ainoa ongelma oli hotellimajoitus. Suosittelen varaamaan oman hotellin paremmin.

Lue alkuperäinen

michaelmasoudyahoo.com

Nimclinic toimitti mitä tulin hakemaan

Rated 5,0 out of 5
12/22/2023

Nimclinic toimitti mitä tulin hakemaan, Huippu asiakaspalvelukokemus, henkilökunta on uskomatonta, avulias ja kärsivällinen 😉 hotelli, jonka he tarjosivat osana pakettia oli erittäin mukavaa ruokaa hämmästyttävä kokonaiskokemus, voin vain suositella 😉

Lue alkuperäinen

Hugo Hojda

Laatuklinikka, jonka löysin…

Rated 5,0 out of 5
11/13/2023

Laadukas klinikka, jonka löysin Samin siirtoa koskevan tutkimukseni tuloksena. Otin heihin yhteyttä lyhyessä ajassa ja he olivat erittäin kiinnostuneita ja siirryimme nopeasti hoitoprosessiini. Siitä on nyt 7 kuukautta ja aloin saada vanhaa ulkonäköäni takaisin. Kiitos koko henkilökunnalle, erityisesti lääkärilleni.

Lue alkuperäinen

Christopher Shepherd

Minulle tehtiin toimenpide kesäkuussa, joten…

Rated 5,0 out of 5
11/04/2023

Minulle tehtiin toimenpide kesäkuussa ja olen toistaiseksi erittäin tyytyväinen tuloksiin. Karvoja tulee hitaasti, mutta huomaan paranemisen joka kuukausi. Kun menin sinne toisesta maasta tekemään tämän, minusta tuntui hieman pelottavalta ja hermostuneelta siitä, valitsinko hyvän ja laillisen paikan. Mutta täytyy sanoa, että kaikki meni alusta loppuun hyvin. Pahinta ja mikä satuttaa eniten oli alku, mutta sen jälkeen se sujui erittäin sujuvasti. Heidän palvelunsa toimenpiteen aikana ja viestintä ennen ja jälkeen oli erinomaista! Nuori herrasmies, joka käänsi minulle, oli erittäin mukava ja avulias vastaamaan kysymyksiini, samoin kuin henkilö, joka seurasi jälkeenpäin nähdäkseen, miten asiat etenevät. Suosittelen ehdottomasti niitä ystävilleni ja perheelleni, jotka harkitsevat tämän toteuttamista

Lue alkuperäinen

So Man

Näin hiusten kasvua 1,5 kuukauden jälkeen ja…

Rated 5,0 out of 5
11/03/2023

Näin hiusten kasvua 1,5 kuukauden jälkeen ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Minulle kerrottiin, että 3 kuukauden kuluttua hiusten kasvu on tuntuvampaa.

Lue alkuperäinen

Michael Walters

Olen erittäin tyytyväinen hiuksiin…

Rated 5,0 out of 5
10/31/2023

Olen erittäin tyytyväinen Nim Clinicillä suorittamaani hiustensiirtotoimenpiteeseen. Ammattitaitoisen ja kokeneen tiimin huolellisen työn ansiosta minulla oli nopea toipumisprosessi. Hiukseni näyttävät luonnolliselta toimenpiteen jälkeen, kiitos!

Lue alkuperäinen

Harvey Dodd

STAY AWAY FROM THIS PLACE!!

Rated 1,0 out of 5
10/10/2023

STAY AWAY FROM THIS PLACE!!

Gokhan Bekci

Arvostele Nimclinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %