Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Hair World Turkey Hair Transplant Center arvostelu

Hair World Turkey Hair Transplant Center on laadukas ja monipuolinen klinikka, joka mahdollistaa elämänmuutoksen. Jos kärsit hiustenlähdöstä ja haluaisit tehdä asialle jotain, ratkaisu saattaa löytää juuri täältä. Hair World Turkeysta löydät loistavat palvelut ja monipuolisen valikoiman hiustensiirtoihin liittyviä palveluita. Edullinen hintataso ja laadukas palvelu takaa onnistuneen hiustensiirtoon.

Tutustu arvosteluun, jotta tiedät, mitä muuta klinikka tarjoaa.

Arviomme

3/5

3.0 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Hair World Turkey Hair Transplant Center arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

3 / 5

Hair World Turkey Hair Transplant Center antaa asiakkaille ilmaisen konsultaation. Konsultaation aikana sinulle kerrotaan tarkemmin toimenpiteestä ja kaikesta siihen liittyvästä. Tarpeen vaatiessa voit esittää lisäkysymyksiä, jos mieltäsi askarruttaa jokin. Operaation kulku ja käytetyt menetelmät on kuvattu tarkoin klinikan toimesta. Tämä on mukavaa, koska silloin asiakkaat tietävät tarkemmin, mihin ovat ryhtymästä. Heidän sivustonsa on käännetty myös englanniksi, mikä helpottaa asiointia.

Valitettavasti klinikka ei kerro mitään hintatasostaan. Osa klinikoista kertoo avoimesti, minkä hintaisia hiussiirteet ovat hiustuppien määrän mukaan. Luultavasti klinikka perustaa hinnoittelun hiussiirteen koon mukaan, mutta ei erittele sen tarkemmin hintoja. Hinnoista kannattaa kysellä konsultaation aikana, jolloin henkilökunta on näkemässä kunkin asiakkaan tilanteen. Monet klinikat piilottavat hinnat luultavasti sen takia, että erilaiset tapaukset vaativat niin erilaisia toimenpiteitä.

Ennen toimenpidettä

1 / 5

Kun varaat klinikalta ajan, samalla saat tietoa tarkemmista matkasuunnitelmista. Matkustaminen Turkkiin on oma kokonaisuus, jota varten on hyvä olla kaikki mahdollinen tieto. On selkeä plussa, että klinikka kuvailee matkasuunnitelmat pääpiirteittäin sivuillaan. Lennot Turkkiin eivät oikeastaan koskaan kuulu klinikoiden palveluihin, vaan ne asiakkaan tulee itse varata ajanvarauksen jälkeen.

Olisi ollut kovin toivottavaa, että klinikka tarjoaisi ennen toimenpidettä erilaisia palveluita. Valitettavasti nämä jäävät hieman ohuenlaisiksi. Ravitsemislisät eivät kuulu klinikan tarjoamiin etuihin, joten ne tulee hankkia itse. Samoin ravitsemisneuvoja ei ole kirjoitettu heidän toimestaan näkyville. Asiakkaan tulee siis itse ottaa selvää, millä tavalla operaatioon tulee valmistautua.

Saapuminen ja majoitus

1 / 5

Hair World Turkey huolehtii asiakkaasta asianmukaisesti Turkissa. Ensinnäkin pakettiin kuuluu hotellit ja majoitus, joten heti lentokoneen laskeuduttua Istanbulin lentokentälle, asiakas voi rauhassa keskittyä operaatioon. Kuljettaja vie sinut lentokentältä hotellille ja huolehtii myös siitä, että pääset turvallisesti klinikalle.

Myös majoitus on selkeä plussa klinikan toiminnassa. Heillä on nimittäin tarjota viiden tähden hotelli, jossa asiakas voi viettää yhteensä kolme päivää. Näin ollen asiakas pääsee heti toimenpiteen jälkeen lepäämään hotelliin. Toipumiseen on varattu yksi ylimääräinen päivä ennen kuin asiakas lähtee paluulennolle.

Monet klinikat tekevät verikokeen ennen toimenpidettä varmistaakseen asiakkaan terveydentilan. Hair world Turkey ei sisällytä verikoetta hintaan, joten sinun on sitä erikseen pyydettävä. Oman terveydentilan voi tarkistaa myös kotimaassa.

Klinikka

5 / 5

Hair World Turkey on kaikin puolin viihtyisä klinikka, joka on varustettu erilaisilla mukavuuksilla. Klinikka tarjoaa asiakkaille viihdettä ja virvokkeita ennen toimenpidettä. Toimenpide tehdään modernissa puitteissa ja asiakkaalle on varattu oma huone operaatiota varten.

Luotettavuutta lisää se, että klinikalla on Turkin terveysviranomaisten myöntämä lisenssi. Ulkopuolisen toimijan hyväksyntä luo luotettavuutta ja antaa positiivisen kuvan klinikasta. Hyvä puoli on myös se, että sairaala antaa takuun toimenpiteen onnistumiselle. Asiakkaalle se luo turvallisuudentunnetta ja varmuutta.

Toimenpide ja lääkärit

5 / 5

Sairaalassa toimii asiansa osaava henkilökunta ja kaikki hiustensiirrot tehdään vastaavan lääkärin valvovien silmien alla. Osaamistaso on siis enemmän kuin riittävä ja hintaan kuuluu myös operaation jälkeinen lääkärintarkastus. Toimenpidehuoneeseen on mahdollista saada tulkki mukaan, joten kommunikointi on helppoa. Lisäksi puudutuksena käytetään neulatonta anestesiaa.

Jälkihoito

0 / 5

Hair world Turkey ei tarjoa juurikaan apuja toimenpiteen jälkeisille hoidoille. Esimerkiksi jälkihoitopakkaus ei sisälly hintaan, jolloin asiakkaan on itse hankittava tarvittavat voiteet ja lääkkeet. Hair World Turkey Hair Transplant center ei myöskään takaa sitä, että hiustupesta 90 prosenttia alkaa kasvamaan toimenpiteen jälkeen. Näissä asioissa klinikalta toivoisi paljon parantamisen varaa.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Hair World Turkey sai meiltä 3 tähteä viidestä

3.0/5.0

Hair world Turkey sijoittuu arvostelussa turkkilaisten klinikoiden parempaan keskikastiin. Sillä on paljon hyviä puolia: virallinen lisenssi, viiden tähden hotelli, ilmainen konsultaatio sekä VIP-kuljetus. Nämä ovat varsin mukavia etuja, joita klinikat vaihtelevasti sisällyttävät paketteihin.

Hair World Turkey pystyisi siitä huolimatta tekemään monia asioista paremmin. Esimerkiksi hinnasto olisi hyvä asia tarjota asiakkaille. Hiustensiirron lopullisen hinnan määrittäminen on vaikeaa ilman, että henkilökunta näkee asiakkaan tilanteen. Siitä huolimatta olisi paikallaan esittää edes jonkinlainen hintahaitari ennen konsultaatiota. Tämä helpottaisi suuresti asiakkaiden päätöksentekoa ja klinikoiden vertailua.

Suurin miinus klinikalle tulee kuitenkin siitä, että sen toimenpiteen jälkeiset palvelut ovat kovin puutteelliset. Se ei tarjoa operaation jälkeen tapahtuvan lääkärintarkastuksen jälkeen juuri mitään tukitoimia asiakkaalle.

 

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Klinikan henkilöstö

Valitettavasti klinikka ei kerro siellä operoivien lääkärien nimiä, joten heistä ei ole mahdollista saada mitään tietoa. Hair World Turkey haluaa kuitenkin korostaa, etteivät he käytä freelancereita ollenkaan. Tämä on asiakkaan näkökulmasta hyvä asia, sillä silloin toimenpiteen suorittaa pidempään klinikalla työskennellyt lääkäri. Tämä luo klinikalle jatkuvuutta ja varmuutta. Keskeisten henkilökunnan jäsenten pitäminen palkkalistoilla parantaa yritysten toimintaa varmasti ja erityisesti erityisosaamista vaativilla aloilla.

Yleisesti ottaen turkkilaisten klinikoiden henkilökunnan ammattitaito on korkealla tasolla. Lääkärit ovat usein kouluttautuneita ja käyneet hakemassa oppia aina ulkomaita myöten. Lisäksi sairaanhoitajat ovat kouluttautuneet asianmukaisesti. On kuitenkin valitettavaa, kun klinikka ei esittele lääkäreitä sen tarkemmin. Turkkilaisilla klinikoilla tämä on kuitenkin yleistä.

Ennen ja jälkeen kuvat

Hair World Turkey ennen ja jälkeen tulokset

Klinikka ei valitettavasti esittele sivuillaan ennen ja jälkeen kuvia hiustensiirroista.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Hair World Turkey metodit ja toimenpiteet

Hair World Turkey käyttää hiustensiirrossa nykyaikaisia ja moderneja tekniikoita, jotka ovat yleisesti käytössä joka puolella maailmaa. Yleisimmät tekniikat nykyään ovat DHI ja FUE, joista etenkin DHI on vallannut nopeasti alaa. Hair World Turkey Istanbul pyrkii luonnollisesti tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tästä syystä lopullinen valinta tekniikan suhteen tehdään konsultaation aikana. Nähtyään asiakkaan tilanteen henkilökunta kykenee suunnittelemaan operaation tarkemmin.

DHI-menetelmää käytetään erityisesti lyhyiden hiuksien kanssa. Tämä johtuu siitä, että se ei jätä suuria arpia. Luonnollisesti tällainen tilanne sopii paremmin sellaisille ihmisille, jotka suosivat lyhyttä hiustyyliä. FUE-menetelmä on yleensä hieman edullisempi, mutta jättää arven hiusten siirtoalueelle.

Hinnat

Hair World Turkey prices

Koska klinikka ei tarjoa tarkkoja hintatietoa, niin hinnat jäävät arvailujen varaan. Yleisesti ottaen turkkilaiset klinikat ovat huomattavasti edullisempia kuin kotimaiset tai eurooppalaiset.

Palvelupakettiin kuuluvat seuraavat asiat:

Kokonaishinta riippuu hyvin paljon siitä, kuinka vaativa operaatio on. Yleensä hinta nousee aina istutetun hiustupen mukaan, joten kaljun alueen laajuudesta voi itsekin yrittää päätellä kustannuksia. Lisäksi valittava hiustensiirtotekniikka vaikuttaa hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikka ei takaa hiustupelle 90 prosentin kasvua, joka kuuluu monien klinikoiden tarjoukseen. Tämä riski kuuluu siis asiakkaalle.

Klinikka käyttää suosittuja DHI- ja FUE-teknologioita hiustensiirrossa. Yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa nämä varmistavat hyvän ja luonnollisen lopputuloksen.

Lennot eivät kuulu hintaan, vaan asiakkaan tulee itse varata ne. Tämä on järkevintä tehdä ensimmäisen ilmaisen konsultaation ja ajanvarauksen jälkeen.

Hair World Turkey ei tee hiustensiirtoja vaikeasti sairaille ihmisille. Konsultaatiossa kannattaa aina kertoa kaikki krooniset sairaudet ja allergiat.

Valitettavasti heidän sivuillaan ei ole kuvia, mutta videoita löytyy. Lisäksi kannattaa tutustua heidän sosiaalisen median sivustoihin.

Klinikka tekee yhteistyötä paikallisten hotellien kanssa ja se huolehtii majoituksesta asiakkaan paikallaolon ajaksi. Jos matkustat klinikalle ulkomailta, sinun tarvitsee huolehtia vain lennoista.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %