Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Hair Istanbul arvostelu

Edullinen hiustensiirron hinta ja pitkä kokemus

Arviomme

3.2/5

3.2 / 5.0

Academic Esthetic yhteenveto

Hiustensiirto ulkomailla Hair Istanbul klinikalla

Hiustensiirto ulkomailla on loistava vaihtoehto, jos haluat turvallisen ja kestävän tuloksen. Hair Istanbul klinikka tekee hiustensiirtoja Turkissa yli kahdeksan vuoden kokemuksella, ja tämä Hair Istanbul arvostelu kertoo sinulle, mitä voit odottaa klinikalta. Klinikka tekee yli 700 hiussiirtoa vuosittain, ja asiakastyytyväisyys on 97 prosenttia. Klinikalla on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, joiden kokemuksista voi lukea klinikan sivuilta. Voit myös seurata videoita onnistuneista hiussiirroista samalla sivustolla. Hair Istanbul hiussiirtoklinikka sijaitsee Istanbulissa aivan Turkin sydämessä. Klinikan johtava lääkäri dr Caymaz on yksi arvostetuimmista hiustensiirron asiantuntijoista. Hän oli ensimmäisiä lääkäreitä, joka käytti Sapphire FUE teknologiaa, eli FUE- tekniikkaa hiustensiirroissa.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Hair Istanbul arvostelu - Miksi valita Hair Istanbul klinikka?

Hiustensiirto Turkissa Hair Istanbul klinikalla on vakaiden ammattilaisten käsissä. Heillä on vuosien kokemus FUE hiustensiirto -tekniikasta. Fue tekniikan avulla paranemisajat lyhenevät, ja sillä on harvemmin komplikaatioita kuin muilla menetelmillä. Tekniikassa käytetään sairaalainstrumentteja, jotka on valmistettuja safiirikivestä. Hiustensiirto tapahtuu siirtämällä asiakkaan omia hiuksia muutaman hiuksen ryhmissä kerrallaan pään alueelle, jossa on tapahtunut hiustenlähtöä. Toimenpiteet kestävät kahdeksasta kymmeneen tuntia. Hair Istanbul on myös maan johtavia klinikoita kivunlievityksessä, ja tämä on hyvä uutinen niille, jotka pelkäävät toimenpiteen tuottavan kipua. Klinikkaa valitessa tulee huomioida, että klinikalla on hyvä maine. Hair Istanbul on arvostettu ja asiansa osaava hiustensiirtoklinikka, joten tätä kannattaa harkita vakavasti.

Toimenpiteet suoritetaan Medicalpark-sairaalassa. Klinikalla on käytössään viimeisintä teknologiaa olevat välineet. Tohtori Erkam Caymaz hoitaa sinua ammattimaisin ja luotettavin käsin. Hänellä on takanaan vankka kokemus hiustensiirroista. Dr Caymazin apuna toimii lääketieteellinen ryhmä, joka on erikoistunut hiussiirtoihin. Klinikka tarjoaa asiakkailleen erilaisia hoitopaketteja, joiden sisällöt vaihtelevat asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinnat määräytyvät pääosin hiussiirtojen määrän sekä operaation laajuuden perusteella. Tälle klinikalle joutuu kuitenkin maksamaan ajanvarauksen yhteydessä etukäteismaksun, jota ei saa takaisin, jos sattuukin perumaan ajan.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

apua hiustenlähtöön

Hiustenlähtö saadaan korjattua klinikalla

Hair Istanbul tarjoaa apua hiustenlähdöstä kärsiville. Hiuksien ajatellaan usein kuvaavan elinvoimaan ja nuoruutta, ja sen vuoksi hiustenlähtö voi olla hyvinkin arka aihe. Tällä klinikalla on erittäin asiantunteva henkilökunta, joka on tottunut käsittelemään aihetta hienotuntoisesti. He osaavat myös neuvoa hiustensiirtoon liittyvissä kysymyksissä ja kertoa tarkasti toimenpiteistä, joita klinikka tarjoaa. Vaikka et olisi varma operaation toteuttamisesta, voit silti saada klinikalta neuvoja.

Hair Istanbul hiustensiirto kokemuksia voi lukea hyvillä mielin. Klinikka on saanut useilta asiakkailta viisi tähteä Turstpilotin arvosteluissa, ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Kun mietit, kuinka hiustensiirto ulkomailla käytännössä tapahtuu, on klinikan sivut ja chat -palvelu suureksi avuksi. Jos sinulla on päälaella alkava kalju tai asia on jo edennyt pidemmälle, Hair Istanbul tarjoaa sinulle avun. Hiustensiirron hinta alkaa 2 000 eurosta, ja hintaan sisältyy majoitus viiden tähden hotellissa sekä VIP-kuljetukset että eri toimenpiteet. Jos haluat lukea lisää myös muista Turkissa sijaitsevista hiustensiirtoklinikoista, lue sivuillamme ClinicExpert arvostelu.

hair istanbul arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Hair Istanbul klinikalla kaljuuntuminen voidaan hoitaa lukuisilla eri tekniikoilla. Tämä Hair Istanbul arvostelu kertoo sinulle klinikan käyttävät esimerkiksi FUE, DHI ja FUT tekniikoita hiustensiirroissa. Voit myös hoidattaa kulmakarvojen ja parran hiussiirteet helposti samaan aikaan tällä asiantuntevalla klinikalla.

Klinikalla on tarjolla erilaisia hiussiirtopaketteja, joista voit valita sopivimman. Pakettien hinnat alkavat 2 000 eurosta, ja ne määräytyvät hiussiirtojen mukaan.

Kyllä voit. Ennen hiussiirtoa ja sen jälkeen asiakas keskustelee aina asiantuntijoiden ja lääkärien kanssa. Hänelle tehdään hoitosuunnitelma, ja asiakas voi esittää kysymyksiä toimenpiteistä sekä jälkihoidosta.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %