Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Hair Expert Clinic Istanbul arvostelu

Hair Expert Clinic sijaitsee Turkin pääkaupungissa Istanbulissa ja se suorittaa asiakkailleen laadukkaita hiussiirteitä viimeisimpiä teknologioita käyttäen. Dr. Ersun Cobanoglu pitää huolen siitä, että asiakkaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Hintaluokaltaan klinikka on edullisemmasta päästä, sillä hiussiirteen voi saada edullisimmillaan alle 2 000 eurolla. Tutustutamme sinut klinikkaan paremmin tämän arvostelun avulla.

Arviomme

2.67/5

2.67 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Hair Expert Clinic Istanbul arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

Ennen ajan varaamista hiusklinikat pitävät niin sanotun konsultaation, jossa käydään läpi asiakkaan tilannetta. Konsultaatiossa saa lisätietoa omasta tilanteesta, operaatiosta ja sen kokonaiskustannuksista. Klinikka on hyvin avoin heidän operaationsa eri vaiheista, ja niistä on tarjolla mukavasti tietoa. Varauksen klinikalle voi tehdä heidän sivuiltaan löytyvän lomakkeen kautta, johon tulee syöttää esimerkiksi oma puhelinnumero. Kun olet tehnyt yhteydenottopyynnön, klinikalta otetaan sinuun yhteyttä.

Valitettavasti Hair Expert Clinic Istanbul ei tarjoa ilmaista konsultaatiota, vaan siitä pitää erikseen maksaa. Tämä on huono puoli klinikassa, sillä yleensä turkkilaiset klinikat tarjoavat ilmaisen konsultaation asiakkaille. Maksullinen konsultaatio nostaa toimenpiteen hintaa ja olisi hyvä, jos se sisältyisi hintaan automaattisesti. Tällaisista pienistä piilokuluista hiussiirteelle tulee nopeasti hintaa, vaikka alkuperäinen hinta klinikalla olisikin edullisempi kuin keskimäärin.

Ennen toimenpidettä

2 / 5

Kun asiakas on päättänyt varata ajan klinikalta, hän voi yhdessä klinikan henkilökunnan jäsenen kanssa tutustua klinikan tarjoamiin kuljetus- ja majoituspalveluihin. Mikäli asiakkaalle tulee jotain yllättäviä esteitä, alkuperäistä varausta on mahdollista muuttaa asiakkaalle sopivammaksi. Tämä ei ole kaikilla klinikoilla mahdollista, joten on merkittävä etu, jos klinikka on valmis tulemaan vastaan.

Ennen varsinaista operaatiota on käytävä läpi konsultaatio, jossa käydään läpi asiakkaan hiukset ja terveydentila. Tämän jälkeen tilanne lähtee etenemään ja asiakkaalle annetaan ohjeita siihen, mitä kaikkea ennen toimenpidettä tulee ottaa huomioon. Klinikka ei anna erillistä valmistautumispakkausta ennen operaatiota, vaan lähinnä vinkkejä esimerkiksi siihen, mitä voi syödä ja mitä kannattaa välttää.

Saapuminen ja majoitus

2 / 5

Hair Expert klinikka tarjoaa kuljetus- ja majoituspalvelut palvelupakettien yhteydessä. Tämä on turkkilaisten klinikoiden osalta standardi ja kuuluu palveluihin lähes jokaisella klinikalla. Turkissa käy paljon turisteja erilaisissa kauneusleikkauksissa ja vastaavissa, joten tämä on myös hyvin ymmärrettävää, että turisteja autetaan löytämään perille.

Klinikka ei tarjoa tietoa siitä, minkälaisissa hotelleissa se majoittaa asiakkaita. Sen vuoksi hotelleista kannattaa tehdä tarkentavia kysymyksiä ensimmäisen konsultaation aikana. Asiakkaalle ei varata yli kolmea hotelliyötä, joten toipumiseen ei jää paljoa aikaa. Jos kaipaat parempaa hotellia, voit varata hotellin myös itse.

Klinikka ei tee asiakkaalle verikokeita heti saapumisen jälkeen. Toimenpidettä ennen tehdään kyllä viimeinen tarkistus. Klinikalta toivoisi hieman enemmän panostusta valmistautumiseen, sillä parhaat klinikat tarjoavat esimerkiksi valmistautumispakkauksia operaatiota varten.

Klinikka

2 / 5

Hair Expert lupaa asiakkaille erilaista viihdykettä ennen hiustensiirtoa. Toimenpide suoritetaan myös miellyttävässä ja korkeatasoisessa tuolissa, jotta asiakkaalla olisi mahdollisimman hyvä olla. Klinikalla on oma piha ja ympäristö, jossa potilaat voivat viettää aikaa leikkausta ennen ja sen jälkeen.

Itse klinikka on varsin hyvin varusteltu ja sieltä löytyy muun muassa ilmastoidut huoneet, WiFi ja ravintola. Huomion herättävää on se, ettei sairaala takaa toimenpidettä, vaan lopputulos on viime kädessä potilaan vastuulla. Tämä on valitettavaa, sillä yleensä klinikat tarjoavat takuun onnistumiselle.

Toimenpide ja lääkärit

4 / 5

Toimenpiteen suorittaa klinikan lääkäri Ersun Cobanoglu, joka on tehnyt hiussiirteitä lukuisille asiakkaille. Hänen kanssaan toimenpidehuoneessa on sairaalan muuta henkilökuntaa, jotka huolehtivat siitä, että lääkärillä on työrauha. Samalla he seuraavat potilasta ja tekevät kaikkensa, että asiakkaalla olisi hyvä olla.

Jälkihoito

2 / 5

Hair Expert on esimerkillinen siinä, että asiakas saa jälkihoitotuotteet klinikan puolesta. Ne siis kuuluvat hintaan, eikä hoitoaineita tarvitse erikseen ostaa. Lisäksi klinikka lupaa 90 prosentin kasvun niille hiustupille, jotka he istuttavat operaation aikana. Kuten monilla muillakin turkkilaisilla klinikoilla, rahoituksen tarjoaminen ei kuulu heidän palveluihinsa, vaan asiakkaan tulee itse hoitaa rahat toimenpidettä varten.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Hair Expert sai meiltä 2,67 tähteä viidestä

2.67/5.0

Hair Expert on lähellä keskitasoa, mutta ei aivan yllä monien muiden turkkilaisten klinikoiden tasolle. Kaiken kaikkiaan lääkäri vaikuttaa asiansa osaavalta ja klinikan tilat vaikuttavat mukavilta, mutta palveluiden määrä jää hieman liian alhaiseksi.

Heidän tulisi tarjota hieman enemmän palveluita, jotta kokonaispaketti nousisi hyvälle tasolle. Esimerkiksi panostamalla toimenpidettä edeltäviin hoitoihin enemmän, Hair Expert nostaisi tasoaan jo huomattavasti. Lisäksi he voisivat kuvailla tarkemmin hotellia, jossa asiakas tulee viettämään yönsä. Myös konsultaation olisi hyvä olla ilmainen, kuten yleensä klinikoilla on tapana.

Mikäli haluat säästää rahaa ja haluaisit lähteä Turkkiin hiustensiirtoon, suosittelemme tutustumaan myös muihin klinikoihin. Useat klinikat ovat avoimempia palveluiden suhteen ja niitä on myös enemmän. Hair Expertillä on edulliset hinnat, mikä lienee sen suurin vahvuus.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Hair Expert doctor Dr. Ersun Cobanoglu

Dr. Ersun Cobanoglu on tehnyt hiussiirteitä jo 2000-luvun puolivälistä saakka, joten kokemusta on kertynyt jo pitkälti. Hän on valmistunut alkujaan Trakyan yliopistosta vuonna 1992 ja jatkanut siitä esteettisen lääketieteen pariin. Cobanoglulla on siis kokemusta tuhansista hiussiirteistä, mikä luo uskottavuutta hänen kyvyilleen. Hiussiirteiden tekeminen vaatii sekä lääketieteellistä osaamista että taiteellista silmää, joten aivan kaikista lääkäreistä ei välttämättä ole tekemään niitä.

Hiustensiirrossa on mukana myös klinikan henkilökuntaa, jotka huolehtivat hiustensiirron onnistumisesta. Lääkäri valvoo varsinaisten hiusteknikkojen työtä, sillä hiustensiirto vaatii huolellista ja tarkkaavaista otetta. Klinikalla on Turkin terveysviranomaisten lisenssi, joka vaaditaan tällaisiin tehtäviin, mikä takaa henkilökunnan riittävän ammattitaidon.

Ennen ja jälkeen kuvat

Hair Expert Istanbul ennen ja jälkeen tulokset

Metodit

Hair Expert clinic Istanbul metodit ja toimenpiteet

Hair Expert Clinic Istanbul käyttää hiustensiirrossa viimeisimpiä tekniikoita. Hair Expert on erikoistunut Sapphire FUE ja DHI -tekniikoihin. Molemmat ovat nykyään laajalti käytössä hiustensiirtoihin erikoistuneilla klinikoilla niiden tehokkuuden ansiosta. Ensinnäkään ne eivät jätä suuria arpia sille alueella, josta hiustupet otetaan. Toiseksi parantuminen on nopeaa ja hiukset pystytään istuttamaan todella tarkasti, koska ne laitetaan hiustuppi kerrallaan.

FUE sapphire ja DHI siirtomenetelmistä jälkimmäinen on hiukan edellistä kalliimpi. Tämä johtuu siitä, että DHI -menetelmä on uudempi ja kaikin puolin parempi. Se jättää pienemmän jäljen, parantuu nopeammin ja sen avulla saa todella luonnollisen näköisen lopputuloksen.

Hinnat

Hiustensiirto hinta

Klinikalla on kaksi eri palvelupakettia asiakkaille: FUE Sapphire ja DHI. Kummatkin paketit ovat keskimääräistä hintatasoa edullisempia, joten Hair Expert Clinic on kukkaroa ajatellen hyvä vaihtoehto.

Palveluiden hintaan sisältyvät seuraavat asiat:

Lopullinen hinta muodostuu itse klinikalla tehtävästä operaatiosta sekä lennoista. Klinikka tarjoaa Sapphire FUE -menetelmällä tehdyn hiussiirteen hintaan 1 300 euroa. Jos valitset DHI-menetelmän, niin hinnaksi tulee silloin 1 700 euroa.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikka sijaitsee Istanbulissa noin puolen tunnin metromatkan päästä erilaisista nähtävyyksistä, joten voit käydä katsomossa niitä samalla reissulla.

Klinikkaan voi ottaa yhteyttä heidän sivuiltaan löytyvän lomakkeen kautta, jonka jälkeen sinulle voidaan tehdä online konsultaatio.

Ennen ja jälkeen kuvia on mahdollista nähdä tällä sivulla. Jos haluat nähdä enemmän, löydät niitä klinikan sivuilta.

Hair Expert järjestää asiakkaille sekä hotellin että majoitukset. Niistä kannattaa kysyä tarkemmin konsultaation aikana, jos haluat lisätietoja.

Klinikka tekee hiussiirteet kahdella eri menetelmällä: FUE Sapphire ja DHI. FUE Sapphire on näistä edullisempi vaihtoehto.

Klinikalta löytyvät Instagram, Facebook ja Youtube, joissa se esittelee toimintaansa, jotta asiakkaat saisivat paremman kuvan klinikasta.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %